1 Läs mer >>
Städade som sagt idag sen lagade jag lunch, slöa lite grann. Sen blev jag upp plockad av soffan och hennes man. Hemma hos dom spelade vi monopol, jag fick en present, tihi, och sen hämtade soffans pappa upp oss så åkte vi till friskis och tränade!

Idag bestämde jag mig för att jag verkligen skulle ta i för jag kände mig på topp så imorgon hoppas jag på träningsvärk. Nu har jag duschat, ätit och sett på några avsnitt av vänner och det ska jag nog fortsätta med resten av kvällen.
Presenten jag fick utav soffan, den fick en plats i fönstret bredvid kling & klang! 
 

I got nothing to prov...

0 Läs mer >>
Igår slöade jag framför tv:n i köket hela morgonen sen åkte jag in till stan och mötte upp Amanda, vi köpte biljetter till maskinen. Sen åkte jag vidare till ilanda så att jag kunde övningsköra med mamma. 

När vi kom hem bytte jag och till varmare kläder för det var kallt igår! Vilade lite och gick till bussen och åkte tillbaka till stan. Många turer fram och tillbaka.. 

Denna gången träffade jag den nya människan i mitt liv. Vi tog en promenad i stan eller 'utanför' stan. Sen gick vi till uno för de hade filmkväll. Trötta jag orkade bara med två filmer, haha. Men jag hade väldigt rolig och fick skjus hem så jag slapp att ta bussen. 

Nu har jag typ nyss vaknat.. Halva dagen har tyvärr försvunnit. Det blir bara att städa, packa ihop träningskläder, äta och åka in till stan för att umgås soffan och sen träna med henne. 

ett öga för ett öga, ...

0 Läs mer >>
Det är så underbart med lov. Kunna slöa i sängen när man har vaknat och bara slappna av. Åkte in till stan vid tre tiden och träffade Hajin en stund. Önskar att det var längre men bättre med några timmar än ingenting alls. 

Åkte sen till friskis och tränade med soffan. Var inte på topp i början men mot slutet var det bättre. Roligt att träffa soffan i alla fall. Nu har jag duschat och ätit, småtittar på south park just nu men ska nog leta fram en film snart. Min bror formaterar om min stationära dator just nu så då är det inte lika roligt att sitta vid datorn annars hade jag suttit och nördat photoshop eftersom att jag är ledig. 

Men nej nu blir det en film, kanske harry potter. Något jag aldrig blir trött på. 

Pity the living and a...

1 Läs mer >>
Bilder på presenterna jag fick igår. Inte de bästa bilderna men man ser i alla fall vad det är. Jag är glad och blir bara gladare för varje minut, haha, känns lite som att man går på lyckopiller. Hittade ett sparkonto förut med pengar som jag inte visste om att jag hade, en fin överraskning.

jag älskar födelsedag...

0 Läs mer >>
Det var en väldigt bra dag igår. Min äldsta bror lagade en tre rätters middag till oss, vi gav varandra presenter(kommer upp bilder ikväll eller någon annan dag), vi spenderade hela kvällen i köket, pratade och spelade spel.

Vid elva tiden var alla trötta förutom jag och mamma, så vi stannade uppe och hittade bad boys 2 på tv:n så kollade på den och sen två avsnitt av how i met your mother. Efter det var vi trötta, då var klockan halv två/två så då gick vi och la oss. Jag skriver om tiden för nu har jag nyss gått upp och den enda som är vaken är min mamma och nu jag. haha. 

Nu har den bästa dagen på året kommit igen. Min födelsedag! Nu äntligen kan jag säga att jag faktiskt är 18 år, man ställer fram klockan en timme idag alltså får jag en timmes längre födelsedag, tihi. Nu ska jag gosa med min katt som nyss hoppade upp i mitt knä. 
 

Sitter vid mammas dat...

0 Läs mer >>
Igår började dagen eller ja egentligen började den från torsdag natt till fredag morgon med tre fina fulla flickor som fick sova hos mig bara för att jag är så underbar. Men när de åkte hem på morgonen började jag att städa huset och stugan för idag kommer min syster hit!

Gårdagen fortsatte med att jag åkte hem till Alex! Där vi lagade tacopaj, vi bakade chokladbollar, drack kaffe och hade det väldigt mysigt och trevligt! Det var också skönt att sitta inne och slippa vinden och få träffa henne för jag är alltid på så bra humör med henne! tihi.  

Sen på kvällen åkte jag vidare, nämligen hem till soffan! Hon hade tänt ljus i köket, tagit fram bröd, pålägg och bullar, jag hade grönsaker och frukt, jag lärde mig att göra kaffe för första gången, det är verkligen en stor mysfaktor med att sitta i ett kök med några tända ljus med sin bästa vän! Vi satte oss sen framför tv:n ett tag tills det var dags att åka med bussen hem. En kväll som denna är verkligen svår att slå, eller ja en dag som denna är svår att slå! :d 

Jag började att sitta och skriva detta strax innan halv åtta, jag förstår inte hur jag redan kan vara vaken fast ändå kan jag nog förstå det, haha. Dels för att jag fick en stor mensvärksattack och dels för att vi ska fira födelesedagar idag, min, min systers, min pappas och min äldsta brors. Min syster kommer till karlstad vid elva och jag ska troligen övningsköra så jag måste ju vara pigg då så att jag inte somnar på ratten.

Men som alltid, den senaste tiden, vaknar jag hungrig så ska gå och göra frukost, sen slöa i sängen en stund och sen är jag nog pigg och glad.
weheartit.com
 
  

Det går bra nu, kompi...

0 Läs mer >>
Jag är dödstrött idag och har väldigt ont i halsen, vet inte hur jag ska orka med denna dagen, det känns som om att den kommer gå i slowmotion. Jag kommer säkert somna på datorn. 

Efter skolan, om jag överlever, ska jag handla med mamma och hjälpa henne att hitta en present till min syster. Det kommer nog ta sin lilla tid, jag ska även hinna med att städa i stugan, måste nog vädra där lite också för det stinker rök.. 

Har foto nu men det är så kallt ute så jag vill inte gå ut och fota. Ska sitta och överredigerad bilder istället. Jag är även frustrerad över att jag fått en kommentar ifrån 'hemlig' och jag har då ingen aning om vem det ens kan vara.. Söka på ip adresser är ju lönlöst så får väl få en panikattack istället. Rörigt inlägg men så är det när jag är så trött som jag är.

Katter gör en alltid ...

0 Läs mer >>
jag kände bara för att skryta lite grann. Jag fick nämligen betyg på min fina lerfigur! ett vg +, tihi då blev jag glad, man kanske förstår bättre när man ser den haha.

estetisk verksamhet

0 Läs mer >>
Igår spenderade jag i pincip hela dagen framför tv:n. Jag tog en liten paus när jag gick igenom mina skor för de låg lite överallt i hallen. Jag slängde några, la de andra i lådor och räknade dom, bara för att jag får klagomål på att jag har för många. 20 par tycker jag inte är för många, jag tycker att det lagom!

Jag hann med att se men in black 3, spiderman 3, Grease 1 & 2, paranormal activity 3 (helt själv!) och Nasses stora film för annars skulle jag aldrig ha klarat av att somna. haha.

Idag har jag studiedag så jag sov till 10 och har kollt på serier denna morgonen. Vet inte vad jag ska hitta på idag förutom kanske jobba på projektarbetet, plugga körkortsteori och kanske börja kolla in american horror story, om jag vågar.

You're still written ...

0 Läs mer >>
Det blev en lyckad kväll igår, mina kära vänner blev väldigt fulla så jag hade något att skratta åt. Vi åt som sagt tacos, spelade ett frågespel, skratta mycket, blev några skämt om att jag inte är 18 ännu men nästa helg så! Som jag anade så somnade jag när de åkte, haha.

Idag gick jag ut i regnet och åkte hem till Sofia! Det tog sin lilla tid för det hade varit en eller flera trafikolyckor i närheten av bergvik. Men kom till slut hem till Sofia, vi lagade mat och såg på film. Det var ju faktiskt perfekt film väder idag. tihi.

När jag åkte buss hem funkade inte stoppknappen, jag testade att trycka på flera olika men ingen ville fungera. Chaffören körde alldeles för fort så jag hann inte gå fram och säga att jag skulle gå av så fick gå av på nästa hållplats. Gå i mörkret, i spöregn, blåsväder, lera, stora djupa vattenpölar i klackskor.. Jag var grinig när jag kom hem kan jag ju säga. Mamma fick trösta mig med mat. Nu ska jag fortsätta att tröst äta choklad. Kanske blir paranormal activity 3, om jag vågar.

Let the rain wash awa...

0 Läs mer >>
Vaknade runt åtta tiden i morse. Åt frukost, tittade lite på tv:n sen städade jag badrummet. Tog halv elva bussen till stan och mötte upp soffan, vi gick till friskis för att gå på ett medelpass. Efteråt gick vi på stan en liten stund sen åkte jag hem, laga mat och såg på vampire diaries.

Ikväll kommer Madelene och Amanda hit, vi ska äta tacos sen förfesta lite sen ska de vidare till stan och jag kommer väl somna då. haha. Snart ska jag nog börja med maten tror jag. Det kommer nog bli en trevlig kväll! :d

Give me a reason

0 Läs mer >>
skrev nästan klart en artikel till tidningen jag har i projekt arbete under dagens enda lektion. Kände mig väldigt duktig, speciellt eftersom att jag inte haft någon ork sen jag började trean kändes det bra att man kanske har kommit igång nu igen. 

Under lunchen, fram till två tiden, filmade jag, Amanda och Madelene de första scenerna till våran musikvideo. Jag blev den kassa skådespelaren och dom hade en varsin kamera. Jag tror faktiskt att denna kommer bli såååå mycket bättre än filmen vi gjorde i ettan. haha. 

Sen vid två tiden gick jag in till stan och mötte upp en ny människa i mitt liv, för att inte vara allt för personlig. Jag hade då såklart byggt upp världens nervositet under dagen så trodde att jag skulle svimma, men det gick bra. Jag gjorde mitt bästa för att dölja det. Men var på glatt humör efteråt. 

Vid halv sex hämta soffan upp mig så åkte vi till friskis och tränade. Och jag tror att min rygg åker av i natt, imorgon kommer jag vakna rygglös.. Usch, såhär har jag aldrig känt förut, den här känslan brukar bara vara i nacken. Jag hoppas verkligen att det försvinner snabbt, annars stannar jag i sägen hela helgen. 
 
Lyssnar just nu på schlager musik, jag har fått världens energi men tror jag kommer slockna direkt sen när jag lägger mig i sängen. Som troligen blir när som helst. 
weheartit.com

Varje gång jag ser di...

0 Läs mer >>
Följde med hanna och handla idag, jag vet inte hur många varv vi gick runt i affären för att vi inte hittade kryddhyllan... Hemskt illa var det. 

Sedan skulle jag iväg och träna. Slapp att gå dit, fick istället skjus av soffan! Underbart, speciellt när det var så kallt som det var idag. Vi åkte lite vilse, så man fick se lite nya delar av karlstad, hah. Det var ett bra pass, ledaren var glad, musiken var bra, jag blev slutkörd. 

Nu har jag duschat och ätit, och nu sitter jag med en filt i knät för att kära katten inte kan hålla in klorna och vill inte lämna mig ifred. Jag är även svag för hon är så charmig. Ska snart somna till tv:n för jag är trött nu. 

Vem kan säga nej till...

0 Läs mer >>
Strax efter att jag skrev om vilken energi jag hade försvann den när jag började att läsa i boken. Jag somnade tills klockan blev halv två, då väckte katten mig. Satte mig och kollade på Mulan då. Efter filmen försökte jag få motivation till att styrketräna men den fanns inte riktigt där, hade mer motivation till crosstrainern. Kunde ha hållit på längre med den om det inte var så att det blir så varmt i det rummet. Mitt gamla rum. 

Jag är så glad att jag inte bor i det rummet längre. Nu har jag duschat och funderar på vad jag ska äta. Ägg kanske, det brukar vara gott efter att man har tränat. Kommer nog somna strax efter det för jag är helt slut och vill att det blir måndag nu. 

You are fucking aewso...

0 Läs mer >>
Fick skjus av min bror till bergvik igår så jag kunde köpa presenter, så nu är jag klar med det. Nu ska jag leva på 100 kr i två och en halv vecka. Fast jag bor ju hemma så det är ju ingen fara egentligen. Såg på filmen Limitless igår äntligen, otroligt bra film! Sen kollade jag på herkules också, jag blir så glad av disney. 

Idag är det exakt två veckor kvar tills jag fyller 18 år. Jag längtar för den helgen kommer min syster hit också! Men ja idag då.. Jag vet inte vad jag ska hitta på, är lite sysslolös, det regnar, jag är för en gångs skull pigg, skulle kanske försöka läsa ut den oändliga boken 'en dag', den är bra men det är en sån liten text.. Lite skolarbeten kanske? Knarka halstabletter också för jag börjar bli förkyld, något jag inte vill ha. 

Jag blir så nostalgis...

0 Läs mer >>
Hittade ingenting igår. Eller hittade massa söta bebiskläder men det ska man ju köpa när hon har fått barnet inte när hon fyller år, det är ju bara tråkigt. Kanske kan dra iväg mamma till stan igen idag.

Tränade ju igår också. På en fredag. Inte många människor där då fast det var ganska skönt och jag var på bra humör efteråt, gick in till stan och tog bussen hem. Hemma väntade hemmagjorda hamburgare på mig, mums!

Sen blev klockan nio och ja la mig och kollade på tv, somnade typ en kvart senare.. Vaknade tio imorse och har inte gjort så mycket, ätit frukost, läst lite och ja nu bloggar jag.

Får se om jag kommer iväg till stan eller om jag stannar i sängen, solen försvann ju så vill egentligen inte gå ut.
 

your shadow crosses m...