0 Läs mer >>
Idag åkte jag till soffan och firade hennes 19årsdag, grattis på henne! :dd
Jag lånade förhäxad säsongerna av henne så nu ikväll har jag ett maraton och äter glass. Hostan är fortfarande kvar och hade ännu en gång en klättrande fästing på mig förut och nu kliar det i hela kroppen, det är en hemsk känsla som är väldigt svår att få bort..

sweetest desire of th...

0 Läs mer >>

En samling av bilder ...

1 Läs mer >>
Midsommaren var okej. Åt god mat, spela pingis, kasta hästsko, sjung singstar och umgicks med familj, släkt och min brors vänner. Saknade sofie. Hosta dock sönder och det har inte försvunnit än. På lördagen träffade jag sofie en stund, vi plockade smultron. Hon fick alla för hon älskar dom så mycket, jag är mer en hallontjej. Senare på lördagen spelade jag kubb med min syster. Blev en tidigkväll för jag var så trött efter midsommarafton. 

Söndagen satt jag och skrev ner recept i min egna rosa receptbok, mina favoriträtter. Såg på eva och adam, så roligt att se på, får en att tänka på barndomen. På måndagen, igår, skulle jag ha tränat med soffan men det var så dåligt väder så jag kom hem till henne så såg vi på sex and the city, åt popcorn och hade det gött! :d 

Idag har jag suttit i telefonen hela dagen för att boka om min tandläkartid och boka en tid till barnmorskan. Nu ska jag ta och fixa p-piller så mitt lidande kanske minskar. Annars idag så har jag luggit i sängen och vilat. Vill inte hosta längre och jag vill inte längre se något regn, bara regn i solskenet. Jag vill kunna gå ut och fota, sola och bara må bra.

Snoriga armar och en ...

0 Läs mer >>
Träffade sofie igår, vi gick och träna som vi inte gjort på typ en månad. Vi valde ett intensivpass i 75 minuter, dåligt val. Efter lite mer än en halvtimme var vi båda helt slut och båda ville spy.. Vi gick därifrån duscha, tog en promenad tillbaka in till stan tittade runt i affärer så fick umgås mer med den underbara människan istället! :d 

Mamma hämta mig sen så handla vi lite saker vi glömde igår fast vi glömde bort jordgubbarna igen. När jag kom hem städade och bäddade jag i stugan sen städade jag toaletterna i huset. Sen var jag helt slut och somna till en film. 

Idag är min förkylning värre, nu har jag mer hosta, har en rinnande näsa och huvudvärk. Men min syster och bror kommer hit och några av mina släktingar och några vänner till min andra bror, och det är ju trots allt midsommar. Jag får helt enkelt stå ut.

Måste ju plocka blomm...

0 Läs mer >>
Hade tre underbara dagar, fredag till söndag, med min syster i Göteborg,hann med att shoppa lite på ett ställe jag inte varit på förut, en franströja, en bok som jag kan skriva ner recept och ett par nya skor,  spela spel, gick på bio och bara umgicks. På måndagen åkte jag till ullared med min bror och hans flickvän, det blev en heldag där från nio till runt sex tiden. Hittade en pyjamas, presenter, nagellack, nagelfil, två t-shirtar, underkläder, leggins, och träningstights. 

Kom hem strax efter halv elva och var helt utslagen. När jag vaknade igår morse hade jag huvudvärk och hostade, låg i sängen hela dagen och läste. Idag läste jag på förmiddagen, lagade mat till mig, mamma och min bror sen åkte jag iväg och handla med mamma inför midsommarafton. 

När jag kom hem förut lata jag mig en stund framför en film och nu ska jag äta jordgubbar med fil sen hitta någon mer film och äta glass och hoppas på att jag slutar hosta så att jag inte bara blir stående när jag ska träna imorgon.

Some of us get dipped...

0 Läs mer >>
Igår var jag på Sofies student, fick vara med på hela cermonin, det var något nytt för mig för på alla andra studenter brukar man inte få vara med förens de ska springa ut. Det var lite långdraget men en av studenterna som hade tal var väldigt rolig! 

När de hade sprungit ut och skulle på sina fina släp de hade gjort iordning försökte jag mitt bästa med att bomba henne och hennes vänner med kort. Sen när vi åt och lekte med hennes kusiner hade jag såklart kameran i närheten, kommer få göra en bildbomb här på bloggen någon dag med bal och student bilder. Jag är iallafall stolt över henne att hon har klara av dessa åren och nästa år är det min tur.. 


Nu äter jag frukost och ser till så att jag har packat ner allt för snart ska jag in till stan och sen sitta på en buss i några timmar ner till götlaborg!

En liten förhandstitt...

0 Läs mer >>
Åkte till bergvik med mamma idag och såg att ett par skor som jag har tittat på förut som hade gått ner i pris, de var då mer frestande än de jag såg igår så nu har jag ett par nya fina höga skor. tihi.



Nu sitter jag ny duschad med ben & jerry's, målar naglarna och ser på sex and the city. Kvällen kan faktiskt inte bli bättre än såhär.

nya skooooor

2 Läs mer >>
Hade skolavslutning idag, hur underbart som helst! Rektorerna prata lite, några elever spela musik, stipendium delades ut, broken door sjöng för oss och vi fick våra fina betyg. Gick och fotade lite med Hanna och Elinor när vi väntade på bussen sen åkte jag hem.

När jag kom hem spelade jag spel medans min bror var snäll och lagade mat till mig sen spelade jag lite till, tills det var dags att ta bussen intill stan för att möta upp Soffan. Vi tittade på de som hade bal idag, samma som igår då jag fotade floristerna och det gick jätte bra. Gick runt lite på stan sen och hittade ett par helt underbara skor som jag kanske ska köpa imorgon om de finns i min storlek. 

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och äta jordgubbar med fil. tihi.

Den blomstertiden kom...

3 Läs mer >>
3,25 dl extra fint mjöl, siktat 
2,5 dl strösocker
1,25 dl kakaopulver
1 msk bakpulver
2,25 dl filmjölk
4 msk matolja
50 g osaltat smör, smält
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
100 g vanlig choklad, grovt riven
200 g mager fäskost
20 g flagad mandel
Förvärm ugnen till 200 grader och klä en muffinsplåt med 16 födjupningar med pappersformar.


Häll mjöl, 1,75 dl socker, kakaopulver och bakpulver i en stor skål. Vispa i en separat skål samman filmjölk olja, smör, 1 ägg och 0,5 tsk vaniljsocker. Tillsätt mjölvlandningen och blanda ordentligt. Rör ner den rivna chokladen och fördela smeten mellan formarna.


Vispa färskost, resten av sockret, 1 ägg och 0,5 tsk vaniljsocker till en slät massa, rör ner den flagade mandeln och skeda blandningen över chokladsmeten. Stick ner en gaffel i formarna och rör om lite lätt så att de olika lagren går in i varandra. Grädda i 20 - 25 minuter eller tills muffinsen rest sig och provstickan är torr. Ta ut plåten ur ugnen och låt muffinsen svalna på ett ugnsgaller. Förvara i en lufttät burk i upp till 4 dagar.
bild tagen i från google eftersom att mina blev brända.

Choklad- & Cheesecake...

0 Läs mer >>

åååååh vad jag längta...

0 Läs mer >>
Filmen var oerhört bra igår! Även fast jag skulle ha velat ha någon annan i den kvinnliga huvudrollen. Det var roligt att få träffa Madde innan hon försvinner hela sommaren också. :)) 

Igår har jag läst hungerspelen i princip hela dagen. eheh. Men nu är det snart dags för mat och sen blir den nog att se på någon film och äta ben & jerry's. tihi.

kommer ett inlägg på ...

0 Läs mer >>
Solade och läste från 10 till 12 idag, har börjat läsa hungerspelen nu och jag är på sjätte kapitlet och är redan fast. Sen åt jag middag, satt inne en stund vid tv:n, åkte hem till Sofie och fotografera henne inför hennes bal! Hon blev riktigt fin, hon är alltid fin men idag var hon extra fin! 

Sen när mamma hämta mig åkte vi en liten omväg så att jag kunde få köra lite. När jag kom hem ringde jag min syster och pratade om nästa helg då jag ska åka till henne och nu har jag nyss ätit. Ska snart bege mig mot bussen till stan och möta upp Madde för att gå på bio premiären av 'Snow white and the huntsman', hoppas den är bra.

Vilken härlig dag, la...

0 Läs mer >>
Jag blir så trött på att babel om att sverige inte är sverige längre för det är fullt med invandrare och allt om att man ska ändra texten på nationalsången för att den är kränkande även fast den har funnits i tusentals år. Jag tycker att det är aldeles för mycket analyseringar av allt hela tiden, det är aldrig bra och man ska alltid skulle på någon eller något. Man ska alltid lösa problemen genom att göra nya problem istället. Jag fattar det inte.. 

Jag älskar att bo här. Jag älskar alla som är trevliga och bor här, hur de än pratar och hur de än ser ut. Så länge de beteer sig som man alltid ska bete sig vart man än är skadar det inte att le och vara trevlig. Sluta att tänka på alla idealen, gör ditt egna som passar dig och det behöver inte passa någon annan sålänge du är dig själv och alla andra är sig själva än ett visst ideal som tex alla filmer skapar. Jag önskar att alla normer kunde ta och försvninna..

Var dig själv för all...

1 Läs mer >>
Hade sista lektionen idag innan sommarlovet börjar. Nu är det bara lunch och fotografera floristerna på måndag och avslutning på tisdag.

Träffade saknade soffan en liten stund på stan efter skolan!! Har saknat henne så. När jag kom hem åt jag och somnade direkt efter det sen blev jag väckt av min bror så då började jag med mitt maraton med pretty little liars, för imorgon kommer första avsnittet på säsong 3 ut, läääängtar! 

Tog en liten paus och bakade choklad/cheesecake muffins men blev distraherad av ett korsord och hörde inte timern så de blev liite brända, typiskt. Men de smakade faktiskt inte så illa. 

Nu ska jag fortsätta med mitt maraton, älskar spoby..

I'm still here bitche...

0 Läs mer >>
Jag vet inte varför överhuvudtaget men jag blir så irriterad på allt och allt. Jag försöker att inte bli det speciellt nu när jag faktiskt kan slappna av för det gör mig bara mer fundersam. Jag försöker verkligen bli mig själv igen men det är svårt när det var så längesen jag verkligen var mig själv. Men jag kommer dit.

Ifredag skulle titti hoppa upp på mitt skrivbord men hon missa den och föll och försökte ta tag i mitt ben istället och försökte fånga henne med händerna men det gick inte heller bra, slutat med rivsår och blod, ajaj! Och idag gosa jag med nalle men han fick världens ryck och tog tag i min hand och bet och handen blev full med svullna sår.. Men jag kan inte vara arg på dom för de fattar inte när de gör fel. 

Jag skulle baka en kaka idag med jag gjorde lite fel och det slutade med att kakan smakade gummi.. 

Jag övningskörde idag också det gick faktiskt väldigt bra! Jag klarade av att möta två bilar, starta i en liten backe och körde i en rondell, är faktiskt väldigt stolt över mig själv. tihi.

Det finns alltid någo...

1 Läs mer >>
Kände för att vara lite tjejig idag så har tagit en bild och gjort en lista på vad som finns i min väska. Har tänkt att göra det flera gånger men något har alltid kommit ivägen men nu tog jag tag i det!
Body butter - nu när värmen är här blir bena torra snabbt. 
Handkräm - har torra händer året runt. 
Armband - jag älskar armband helt enkelt. 
Mascara - händer faktiskt någon gång ibland att jag använder det. Jag trivs bättre utan men är alltid bra att ha med sig. 
Läppbalsam - luktar otroligt gott och den tar aldrig slut. Är beroende. 
Mp3 - Somnar utan musik i öronen när jag inte har någon att prata med. 
Hårband - när jag inte hittar mina hårspännen måste jag ha ett annat alternativ. 
Lypsyl - Har torra läppar för jag biter alltid på dom eller slickar runt munnen hela tiden. 
Spegel - Får alltid något i ögat. 
Hårspännen - Håller på att låta luggen växa ut så måste ju sätta upp den. 
Näsdukar - man vet aldrig när man behöver snyta sig eller torka bort tårar. 
Tuggumi - När man har dålig andedräkt eller för att bara ha något att tugga på. 
Solglasögon - När det är för soligt ute för mina känsliga ögon. 
Läppglas - När jag känner för att ha lite färg på läpparna. Ett bättre alternativ istället för läppstift. 
Tamponger - Man vet aldrig när det kommer för tidigt eller för sent. 
Kirurgtejp - Får väldigt lätt skavsår. Och jag är riktigt klumpig. 
Mobil - Klarar mig inte utan den i denna världen. 
Mobilväska - om jag lämnar väskan hos en kompis eller i ett skåp måste jag lägga mobilen någonstans. 
Nycklar - Kommer inte in i huset utan dom. Något troligtvis alla har med sig. 
Plånbok - Har alla mina kort och pengar där. Även huvudvärkstabletter, hårsnoddar, allergitabletter. 

Vad finns i väskan?