0 Läs mer >>
Denna veckan har absolut inte blivit som jag hade tänkt. Hade gjort några planer för veckan men de förstördes i tisdags på eftermiddag. Jag började känna mig feberig och jag hade rätt. Och ju senare det blev ju högre blev den. Fick huvudvärk och ont bakom ögonen så har inte kunnat titta på något annat än min dataskärm för tvn var för stor, för mycket ljus. 

Har kollat på sailor moon för att tecknat gör mig glad och det är inte så starka effekter. Är ju arbetslös så det skadar ingen skola eller jobb. Men det hindrar mig från att söka jobb och träffar människor. Trodde febern ville försvinna igår kväll men den höjdes under natten och sedan nu på eftermiddagen. Har röda prickar på kroppen också antagligen pågrund av hög feber. Nu är det ju fredag så nu har jag mamma hos mig. Jag blir alltid mammig när jag är dålig. Det finns en stor trygghet i det. 

Men jag ska bekämpa denna ondhet nu och bli frisk! 

Har drömmar om att ja...

1 Läs mer >>
I fredags åkte jag till göteborg för att på lördagen ha möhippa åt min syster som snart gifter sig! För att kunna överraska henne sov jag hos en av hennes vänner i fredags. Och vi hade gjort en plan med att en av hennes vänner skulle bjuda hem henne så att deras barn kunde leka med varandra. Det blev lite strul när jag hade tagit fel på vilken nummer hennes vän bodde på men det ordnade sig och min syster anade ingenting för hon trodde hela morgonen att vi skulle knacka på hennes dörr. Men vi smög in och hon blev paff och fällde några tårar, av glädje gissar jag på. haha. 

Vi firade med lite vin och prat. Sedan gick vi vidare till ett ställe och åt brunch. Bagels, pannkakor, kaffe och yoghurt med hallon. Riktigt gott om jag får säga det själv. Sedan tåg vi en spårvagn till Liseberg och hade femkamp. Min syster vann fyra av fem matcher. Jag vann den femte men kom sist i hela kampen haha. Min syster vann två chokladkakor på ett lyckohjul och en av hennes vänner vann två chipspåsar på ett annat lyckohjul. 

Vi hade klätt upp min syster med rosa vingar och en rosa slöja. Hon fick en del blickar. Det var väldigt roande men alla fattade nog att det var möhippa. Vi fikade lite och jag ställde lite frågor om hennes blivande man och hon kunde tillräckligt för att jag ska tillåta att de ska få gifta sig. 

Vi åkte sedan hem till en av hennes vänner och lagade tacos. Sedan fick Helen spela in en schlagerlåt. Hon verkade tycka att det var en rolig grej. Det känns som om att jag lyckades bra och det är jag glad för, för min syster förtjänar bara det bästa!

Igår lekte jag med klara och innan jag åkte hem tittade vi efter vad klara ska ha på sig på bröllopet. Sedan var det dags att ta tåget hem. När jag kom hem var jag trött så somnade strax efter att jag hade somnat.

Nu har jag nyss ringt arbetsförmedlingen för att berätta hur det går för mig. De skickade en annons om ett jobb jag ska söka till så sitter och försöker skriva ett personligt brev. Det går sådär. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Får se hur det går. Ska träna senare idag, det är något som jag längtar till. haha. 

Möhippa

0 Läs mer >>
 
Vet inte vad det är med denna låten. Men får en sådan glädjande känsla i kroppen när jag lyssnar på den. Om man lyssnar på denna kan man även lyssna på de andra låtar jag har på min repeat lista. haha. 

Ny favorit

1 Läs mer >>
Blev väckt 6 i morse för att någon ringde till hemtelefonen och jag har en av telefonerna i mitt rum.. Tog därför en sovmorgon. Har lite panik över att jag måste ringa arbetsförmedlingen på måndag och berätta hur det går för mig och jag har ju inte varit så aktiv som de antagligen vill att man ska vara. Jag söker ju bara till annonser jag hittar och skriver in mig på bemanningsföretag. Man borde ju gå ut och lämna sitt cv också men jag är för blyg. Prata med främlingar bara sådär är inte riktigt min grej. Sen vill de säkert att man ska ha hittat ett jobb men jag har inga kontakter som andra har. Och jag tycker inte att det ska hänga på att man ska ha rätt kontakter. Det borde egentligen inte hänga så mycket på det, det känns som fusk. Det ska inte heller behöva hänga på att man ska åka till Norge för att få ett jobb. Det är faktiskt ett annat land. Tycker inte att man ska behöva flytta till ett annat land för att som ung tjäna pengar. Det finns mycket orättvisa och det är inget jag kan göra någonting åt men jag får i alla fall störa mig på det. 

Nu när den bitterheten har kommit ur mig kan jag skriva om något mer glatt. Åkte till stan på eftermiddagen idag och mötte upp Cecilia. En tjej jag var väldigt nära på högstadiet sen hände en dum grej och vi tappade kontakten. Men vi har tagit upp kontakten igen och det känns väldigt bra! Har saknat att umgås med henne och nu när vi sågs kändes det som vanligt igen. Man har vuxit upp men inte ifrån varandra. Väldigt roligt att sånt kan hända. 

Vi fikade och pratade i några timmar sedan var det dags för mig att gå till friskis. Gick på ett intervall/flex pass med Soffan. Väldigt jobbig. Har antagligen träningsvärk imorgon men ack så roligt det är. Övningskörde hem efter träningen och soffan körde bakom oss så hon fick se om jag kunde köra eller inte. haha. Det lät som att hon tyckte att det gick bra. Känns väldigt bra! 

I Upendi vaknar allas...

0 Läs mer >>
 

Detta måste ju testas

0 Läs mer >>
Sådär. Gjorde en tillfällig header med bilder från weheartit för att jag inte vet vad jag vill ha för bilder ännu. Men nu har jag ändrat på designen i alla fall. 

Halvt klart haha

0 Läs mer >>
Igår kväll var jag på släktkalas. En av mina morbröder fyllde 55 år. Det var väldigt roligt att få träffa släkten. Det är så lättsamt och avslappnande att lyssna på vuxensnack ibland, haha. Kanske fick mig två små "jobb" åt två av mina släktingar. Bara för att vara snäll och tjäna några slantar. hehe. 

Idag öööser regnet ner så tänkte mig att jag kanske skulle ta lite kort inne med mitt stativ och göra om min blogg. Har ju typ haft den här i ett år eller något. Dags för förändring!

Time to change some t...

0 Läs mer >>
 

Detta behövs

0 Läs mer >>
I torsdags gick jag ut med Hajin, pojkvännen och några till. Och det var en av få utekvällar som blev lyckad. Inget drama bara daaaaans.

Var ute förra torsdagen också med Hajin och det var också väldigt roligt men hade inte en så bra dag efter men det hade jag för en gångs skull denna gången! Sov till halv ett, Hajin var ledig från jobbet så fick äntligen umgås med henne utan att det skulle ta sådan lång tid emellan. 

Det bästa med kvällen var som sagt att jag äntligen fick dansa. Det har hänt så ofta att man kanske aldrig kom ut eller att man gick tidigt för att något hade hänt men inte denna gången. Hade bra sällskap och inga sura miner. Hoppas på fler liknande kvällar framöver. Fast just nu behöver jag vila lite, har blåsor på lilltårna och träningsvärk för att jag tränade tidigare samma dag, haha.

En rolig kväll

0 Läs mer >>
Vaknade vid åtta i morse, väldigt ovanligt nu för tiden. Nu när jag är arbetslös har jag ju ingen tid att passa så sover ut men det var skönt att vakna tidigt för en gångs skull. Har hunnit med att städa huset, damma, toaletterna och dammsugit. Har nyss lagat mat och ätit. Och nu ska jag ta en fotbad och ha på en ansiktsmask. Ikväll ska jag till träfotre och fota åt min syster så hon vet hur det ska se ut inför bröllopet.

Sweet nothing

0 Läs mer >>
 
 
 

Inspiration - Inredni...

0 Läs mer >>
Mina kusiner skulle lära mig cupsong, från pitch perfect!
Vi lekte mycket med söta klara. Hon gillar min kamera!
Vi var på mariebergsskogen och kollade på djuren!
Jag, mina kusiner och paul hade vattenkrig. Enda gången jag tål vatten haha!
Vi tog lite bilder innan jag åkte på gyllene tider, bara för att! 

Bilder från Skåne bes...