0 Läs mer >>

gossip girl has the r...

1 Läs mer >>

ny hårfärg, knepp bil...

0 Läs mer >>
-vad finns i hjärnan?
- JÄRN!!!

kloka ord

0 Läs mer >>
Nu är jag hemma igen. Och Har haft världens bästa förtids julfirande med soffan. Vi hade skrivit brev till varandra också jul, och jag var så nära på att grina sönder, helt underbara ord. Och hon hade ju varit riktigt söt och verkligen lagt ner arbete på att slå in massa paket till mig,nagellack twiiiiix halsband tavla med ord, trodde det aldrig skulle ta slut, och jag älskar att öppna julklappar!;d
Fast fick ju lite dåligt samvete när jag bara kommer med en enda stor. Men hon blev så glad så jag tror det funka ändå. tihi.
Hade med mig systemkamera också, så blev vääldigt många bilder. ♥
från mig till henne, tihi.
mmmh, pizza :*
jag har världens fulaste min när jag koncentrerar mig..från henne till mig :*


nörda förhäxad!!
ny vakna jag, charmigt!

lilla suris som inte gillar mig..

förtids friande av ju...

0 Läs mer >>
Vaknade med ont i halsen i morse, och mag ont, men jag skulle ju tränat idag eftersom att det även får bort det onda i magen men..
Läste hela dagen i skolan idag, och i slutet av skoldagen fick jag feber så det blev ingen träning för mig. Och blev inte att träffa Soffan, men ska se till att bli frisk tills på lördag då jag ska träffa henne, vad jag vet om i alla fall. Och ge henne en fin och stor julklapp som min katt inte vill riktigt låta bli så får bära ut henne ur mitt rum hela tiden.. 

Men nu ska jag se på film resten av kvällen, orkar inget annat. Blir nog ingen skola för mig imorgon, inte som jag mår nu.. Blää, vara sjuk och ha mensvärk, inte riktigt en stor önskan.

A terrible ending of ...

0 Läs mer >>
Nu jag jag ännu flera bilder i bloggen, kommer nog byta ut dom lite då och då, men nu får det se ut som det gör. 
Jag har även gjort en bild där man kommenterar. lalala.
Men ja inget speciellt hände i skolan, höll på med photoshop under webbdesignen, och lärde mig att göra coola bakgrundsbilder. tihi.
Efter skolan mötte jag upp Soffan, köpte gröööööönaaa äpplen, träffade på hajin när soffan och jag tittade på några på en scen mitt på torget rappade eller vad man ska säga, och dom var riktigt bra faktiskt!
Och sen var vi duktiga och gick till friskis. Dock blev mina fingrar ganska frusna bara för att pappa ringde och vi kunde inte komma överrens om en sak med mammas present, hon fyller år på löördag, wiie. ;d
Det blev ett svettigt pass, så jag känner mig väldigt duktig. Och nu har jag sett lite på the big bang theory, sheldon är verkligen bäst!
och nu ska jag somna till en film eller något.

I know the consequenc...

1 Läs mer >>

bakade bullar i går o...

0 Läs mer >>

Nu är granen pyntad o...

0 Läs mer >>
-You know why it's hard to be happy? 
-Because you find it hard to let go of the things that make you sad.

a quote

0 Läs mer >>
Äntligen första december! Nu är det bara 22 dagar kvar till julafton, wiiie! ;d
Och mamma har varit gullig och köpt två choklad kalendrar, det är ju så good choklad, och det är söta prinsessor på enda kalendern och den andra är det de från toy story! ;d tihi, känner mig som ett litet barn, med är inte det man ska göra under julen så det blir en rolig jul?

wiieeeeeee