0 Läs mer >>
Tog en promenad i skogen med kameran idag. Tappade dock bort mig en liten stund, finns alldeles för många stigar så man knappt kommer ihåg vilken man gått.. Har nu suttit och små redigerat några av bilderna, alla kanske inte ser helt verkliga/naturliga ut, men i denna världen är det inte mycket som ser verkligt/naturligt ut längre.

There's nothin wrong ...

3 Läs mer >>
Måste bara börja med att säga att filmen "listen to your heart" var super bra och det är verkligen en film varje människa borde se! :)) 

Idag har jag varit duktig och gjort skolarbeten, gick även ut en liten stund för att fota men nalle kom och var så kelsugen att det inte blev så mycket fotande. Jag vill att det riktiga höstvädret ska komma, så jag kanske kan få lite inspiration.

Mamma har varit super snäll också och köpt både kladdkaka och ben & jerry's half baked åt mig, kommer väl inte orka äta upp allt det själv nu ikväll men kommer verkligen njuta, och imorgon kommer jag rulla framåt.

Men min dumma hals gör jätte ont och jag vill verkligen inte ha en förkylning igen. usch, om man bara kunde utrota dom. Fast det är ganska omöjligt tyvärr...

Ska mysa med massa filmer ikväll och kladdkakan och glassen. Ska försöka att vara vaken lite längre idag än alla andra dagar denna veckan, det är ju faktiskt lördag.

Music's a powerful th...

0 Läs mer >>
Soffan kom hit idag så tog vi en lång promenad och under promenadens gång så hittade vi ganska mycket svamp och blåbär och vi var ju bara tvungna att plocka lite grann! Sen när vi var hemma igen åt vi blåbären, banan och såg på mysiga filmer. En väldigt bra dag med den bästa. :))

grodansven, systemkam...