0 Läs mer >>
I år har jag nog bloggat minst av alla åren som jag haft bloggen. Jag vet inte varför. Kanske för att jag inte känt för att skriva av mig lika mycket som jag behövde förr. Och för att jag har degat mycket framför tv:n. Så mycket att jag faktiskt har börjat tröttna på en del serier och det är väldigt bra för jag behöver sätta mitt fokus på annat! 

Det har varit ett upp och ner år. Många lyckliga stunder men även många ledsna stunder. Nu mot årets slut har humöret gått uppåt och jag hade en väldigt bra jul med min familj. Fick vara med och fira Klaras första jul och i början på nästa år kommer jag att få vara med och fira hennes första födelsedag! Jag började året med Sofie och kommer även avsluta året med henne! 

Jag kommer dock sluta året med att vara sjuk, har världens halsont och i natt hade jag feber men den har som tur försvunnit så har kurerat mig hela morgonen! 

Nästa år kommer jag att börja plugga på universitetet med en heltidskurs. Känns nervöst men samtidigt roligt att ha något att göra om dagarna och kanske lära känna nya människor. 

Kommer kanske bli bättre på att blogga men är väldigt inne i instagram för tillfället. Det har ju mer med foto att göra, som jag älskar. 

Gott nytt år! :*

Sista inlägget för...

0 Läs mer >>
Satte tillbaka en gammal header. Den som jag är mest nöjd med. Ska nog göra en ny liknande till denna för det är den bästa jag har gjort men behövs lite nya bilder haha. 

De senaste två veckorna har jag gått på två körlektioner och det har gått ok. Måste ju lära mig en helt ny bil och lära mig att lyssna på en annan än min mamma och krypköra i stan. Det är verkligen svårt!! 

Har även träffat mina vänner en del, gick ut med Cecilia förr förra torsdagen som blev en kväll vi aldrig kommer att glömma fast kanske vill glömma lite haha. Har planer med soffan att resa bort över nyår, håller tummarna för att det ska ploppa upp en billig resa. Är klar med alla julklappar så räknar ner dagarna! Är ju bara en vecka kvar nu, tihi. 

Försöker fortfarande att hitta ett jobb och det verkligen inte lätt. Men har kommit in på en kurs på universitet som börjar i Januari så ska skriva ut mig från arbetsförmedligen då. Ska bli skönt med förhoppningsvis mindre dötid. 

Häromdagen satt jag och kollade på en massa klipp med barnprogram för att hitta något som kanske Klara gillar. Slutade med att jag blev nostalgisk och hittade en gammal serie som jag och min bror älskade. Och det visade sig att han hade letat efter den men inte kom ihåg vad den hette. haha. Kommer aldrig att växa upp. 

Just nu sitter jag och badar mina fötter. De är helt förstörda och ledsna. Min mamma har bakat idag så provsmakar även en ny kaka hon hittade recept på. Passar fint till ett fotbad. 
 
 
Här är serien som jag hittade. Till och med mamma kände igen den. haha. 

En uppdatering om ...

0 Läs mer >>
Hahah jag såg att man kunde kolla efter vilka låtar och artister man lyssnat mest på under 2013 på spotify så kommer som artist glee cast. Visste att jag lyssna på dem mycket men inte så mycket. Fast de gör väldigt bra covers så det är ju inte hela världen men ändå. Top låtarna är i alla fall blandade artister så helt galen har jag inte blivit. 
 

Mitt spotify år

0 Läs mer >>
På förmiddagen var jag på work for you sedan gick jag runt på stan en stund i väntan på att Hajin skulle sluta. Blev några inköp till mig själv, haha. När hon hade slutat tog vi en fika och satt och prata en stund. Sen åkte vi hem till henne och nu har vi det lite mysigt med tända ljus, tihi :)

mys med frugan