0 Läs mer >>
Festen hos Alex i fredags var väldigt rolig! Jag var inte ensam om att hosta och det fick mig att må lite bättre för det är inge roligt att få host attacker varje gång som man vill skratta.. Det blev grillning av marshmallows, grillning av mat för några, ingen badning för min del(lite för kyligt haha), spelande av sällskapsspel och roliga konversationer. Kom hem runt två tiden och somnade direkt. 
 
Jag spenderade lördagen med att packa inför resan på fredag, spelade lite sims 3 där jag skapade en vampyr haha, och bara slappade. 

Igår gick jag på bio med Cecilia. Vi såg "the fault in our stars", jag har inte läst boken så jag vet inte hur lik filmen är boken eller så men oj vilken bra film! Man hörde i hela salen hur typ alla satt och snyftade, tårarna bara rann både med glädje och sorg. Otroligt bra gjord film och bra val av skådespelare! 

Idag kom solen fram en stund så jag sprang ut och njöt! Sedan kom de mörka molnen så då gick jag in och kollade runt på sevärdheter i Berlin för att ha lite koll! Ska försöka att hitta en bra karta också och försöka att förstå mig på kartor. Spelade även lite sims 3 hah. 
 
Nu är det läggdags.. Ska somna till Batman. 
 

I cannot tell you how...

0 Läs mer >>
 

Min perfekta festival...

0 Läs mer >>
 
 

Test - What two words...

0 Läs mer >>
 

Harry Potter test

0 Läs mer >>
Nu känner jag att jag kan blogga igen. Har inte riktigt haft något att skriva om. Satt och väntade på att få mitt resultat på min omtenta i grammatik, blev inte godkänd.. Behövde tio poäng till så nu blir det omtenta i augusti så att jag får ihop tillräckligt med poäng för att få csn till hösten. Hoppas jag klarar den och att jag kommer in på socionomprogrammet, får besked om det i mitten av juli. 
 
Har inte fått något sommarjobb så har sommarlov haha. Hade kvar pengarna som jag fick av familjen och släkten på studenten förra året så jag och Sofie beställde en fyra dagars resa till Berlin! Vi åker nästa fredag och åker hem på måndagen. Kommer att få leva riktigt snålt resten av sommaren men det är värt det, att äntligen få åka utomlands med min bästa vän. Så får jag visa att jag har lärt mig något från min engelska kurs och använda mina små kunskaper inom tyska haha. 
 
Hittills denna sommaren så har jag umgåtts med mina vänner, gått ut på krogen några gånger, ätit ute, grillat, umgåtts med min syster och systerdotter(hon bara växer o växer!).
 
Har också varit hunnit att bli skuk. Fick feber förra tisdagen som försvann på fredagen men hostade och hade en rinnande näsa hela midsommarhelgen. Är fortfarande täppt i näsan och hostar lite men annars mår jag bra. 

Ikväll ska jag på fest hos Alex med temat "Bahamas-toga-safari-tema", får se hur jag klär mig haha. Beror lite på vad vädret säger för man vill ju inte frysa. 

Nu ska jag dricka lite kaffe för halsen behöver något varmt. 
 

en update om livet