0 Läs mer >>
sitter nu på löfbergs lila arena för att se på hockey med pojkvännen!! ibland är det bra att gå på jb och få gratisbiljetter tihi.

hockeeey

0 Läs mer >>
Träffade Hajin igår som jag inte sett på en evighet så därför blev det inget jobb med projektarbetet tyvärr.. Blir det till veckan förhoppningsvis. 

Nu har jag nyss städat och funderar på vad jag ska laga för mat, sen ska jag fortsätta att jobba med mina foton. Ikväll blir det bio med mina flickor, Amanda och Madelene, ska bli roligt att träffa dom igen! 

Jag, mamma och min bror bestämde oss igår för att vi ska åka till göteborg på lördag, imorgon, äntligen!!! Saknar verkligen min syster och vill se lilla Klara i verkligheten. Man kan säga att jag är på ett väldigt gott humör! tihi. 

Dock så sitter katten i mitt knä med sina klor långt inne i mina lår så jag tror att jag kommer börja skrika snart, jag önskar att de var innekatter så att jag kunde klippa av deras klor.. Nej nu är det nog bäst att jag går och lagar mat. 

I'm gonna pick up the...

0 Läs mer >>
Jag tog mig en tur till kyrkan idag för att ta kort på gravstenar till min fotouppgift. Fick några bra bilder tror jag, kameran var så kall när jag kom hem så har inte lagt in bilderna än. Jag var också iskall när jag kom hem så sitter invirad i filtar och hoppas att jag får tillbaka min normala temperatur snart. 

Nu ikväll ska jag samla ihop alla bilder jag tagit de senaste veckorna så att jag kan visa dom imorgon, för imorgon ska jag träffa fotografen och få lite hjälp och göra en liten intervju. Min underhållning får bli vampire diaries tror jag. 

This feels like falli...

0 Läs mer >>
Jag är så trött på att vara förkyld. Jag tjatar om det hela tiden, jag vet. Men det är svårt att låta bli när det aldrig vill släppa eller att man får nya hela tiden. Jag kommer inte kunna åka till min syster förens jag är helt frisk så då sitter jag och blir ännu mer frustrerad. 

Nu håller jag på med både hostmedecin och halstabletter från apoteket. Hoppas att det funkar. Ska inte göra något anstängande idag, ska bara hem till pojkvännen och mysa, kanske blir friskare, haha. 

trött på förkylningar

0 Läs mer >>
 Jag har haft många olika telefoner. Den första var den där så kallade tegelstenen sen även några andra i alla olika modeller. Men jag tappar dom hela tiden så efter några år har jag fått köpa nya. Förra året ville jag börja använda en av mina tegelstenar men batteriet var helt dött så det gick inte. Sen vill man kanske kunna använda internet så att man är lite med i tiden, men en iphone skulle aldrig överleva i mina händer så det är en telefon som jag aldrig kommer att äga. 

Istället har jag en sony ericsson xperia x8, den är vit och lite rosa på baksida, har även ett extra skal som är blått. Hittills har jag inte tappat den så jätte många gånger så inga sprickor än. Det som krånglar på den är facebook och  att skärmen blir helt kokhet när jag pratar i telefonen. Men därför har man ett headset så blir öronen glada. 

Jag är nöjd så länge som jag kan ringa med ett headset, smsa och surfa runt lite på nätet. Dock så saknar jag knappsatsen.. Det sista jag har att säga är att när jag tappar bort den får jag panik, för det känns som en del av en själv har försvunnit, tragiskt nog.
 

Din telefon

0 Läs mer >>
 Jag läser mest mina vänners bloggar och de är alla bra och roliga att läsa och jag älskar dom men det blir en ganska lång lista så tänkte att jag tar den kortare lista med två okända bloggar, för mig. Den ena har underbara outfit bilder och ibland även andra bilder, perfekt för mig som älskar kläder och foto. Den andra har många goda inspirations recept, även det perfekt för mig som älskar mat och har dålig fantasi till nya maträtter.   

Länkar till bloggarna:
http://www.stylescrapbook.com/
http://mittskafferi.com/

Dina favorit bloggar

0 Läs mer >>
Pluggade på samhällkunskapen i måndags, kom iväg och tränade med soffan också, det var riktigt jobbigt. Speciellt eftersom att jag fortfarande är förkyld, så hade ont i halsen efteråt och det går fortfarande upp och ner med den. Men jag har saknat att träna så kan inte låta bli. 

Träffade pojkvännen i tisdags. Såg på film och myste, alltid roligt att träffa han och ju mer man träffar varandra ju mer saknar man den när den inte är här. konstigt. 

Idag hade jag tänkt att gå ut och fota men det var så dåligt väder så det får vänta tills imorgon. Pluggade samhällskunskap och jobbade på projektarbetet istället. Ska försöka ta tag i bok läsandet imorgon också, det är så tråkigt att den ser så tråkig ut.. Omotiverande att börja läsa då. 

Börjar bli trött nu så ska se på switched at birth tills jag somnar. 

weheartit

I hope he holds your ...

0 Läs mer >>
Spenderade fredagen och lördagen med pojkvännen, myste, träffade hans familj(väldigt nervöst) och de var jätte trevliga och hur goa som helst! Kändes väldigt bra. :d 

Sov bort hela söndagen, hade planerat att plugga men istället kollade jag på dark angel. Så får ta och plugga idag istället, även jobba med alla bilder jag inte är klar med. Fullt upp idag alltså. Känns bra. Hoppas jag får något gjort bara. 

weheartit

tonight I wanna show ...

0 Läs mer >>

Inspiration - weheart...

0 Läs mer >>
Vaknade som sagt tidigt imorse för att fota. Min bror var snäll och skjusade mig så jag slapp åka buss, det snöade här hemma när vi skulle åka så jag satte på mig mina uggs men när vi kom till stan så regnade det så fick väldigt blöta fötter och skor när vi väl var klara med fotandet.. Hoppas verkligen att det blev några bra bilder så att det var värt det. 

Fick hjälp med mitt fotoprojekt också så nu är det bara att fota på och komma på bra ideer till bilder. När jag kom hem så värmde jag fötterna, städade huset och sen följde jag med mamma och handlade. Vi kollade även på skor, snön verkar ju inte vilja försvinna och kan inte gå runt med klackar hela dagen, dessutom är ju kedjan trasig på mina andra skor och det går inte att laga den. De hade inte en tillräckligt låg rea för min ekonomi på bergkvist så det slutade med att jag köpte skor på vägen hem på skokanonen. Köpte där för några år sen och de skorna höll i nästan tre år så förhoppningsvis så har man tur. 

Nu resten av kvällen ska jag jobba på mitt fotoprojekt sen somnar jag nog för jag är helt slut. 

Jag är väldigt nöjd, tihi

new shoes

0 Läs mer >>
Jag hade ett väldigt bra nyår med bästa vännen och en nyårskyss med pojkvännen, kan ju faktiskt inte bli bättre än så! Vaknade igår runt tolv tiden då jag hade fått sms ifrån mamma om att jag har blivit moster!! Roligt och bra(enligt mig) att hon föddes 1 januari, fick se bild på henne när jag kom hem idag och hon var jätte gullig, vill åka dit redan nu och hälsa på. :dd

Igår slöade jag och soffan hela dagen, rörde knappt på oss, såg på tv och somnade lite då och då. Tur att det inte händer så ofta, skulle verkligen inte klara av att gå ut varje helg som andra människor gör. Åkte hem vid tolv tiden idag, har typ ätit hela dagen för orkade inte äta så mycket igår.

Sitter vid datorn nu med katten i knät och fotografen jag har praktik med ringde nyss och berättade att det är fotografering imorgon, klockan sju på morgonen... Kommer dö. Hoppas det är värt det, ska få hjälp med mitt fotoprojekt också så det är förhoppningsvis värt det. Blir alltså att lägga sig tidigt ikväll, jag som ville ta en liten tupplur nu, haha. 
 

Blivit moster, yey!!