0 Läs mer >>
Nu är jag helt klar med alla skolarbeten!!! Jag har gjort klart matten helt och hållet, fast har inte fått reda på nationella men eftersom att jag klarat alla prov så vet jag att jag får G i allafall, har inte fått veta svenska nationella heller men är klar med alla arbeten i svenskan så borde få G i allafall där också. Ska läsa ut boken i engelska och skriva om boken i hel helt men har redan skrivit om den när jag hade läst några sidor så det är inte obligatoriskt men ska göra det ändå så man får en lite stjärna typ. Ska även göra klart en fotouppgift men det är bara att lägga in två tre bilder till en uppgift som inte heller är obligatorisk. 

Men jag är så lycklig att jag äntligen är klar. Nu kan jag börja slappna av och andas, kanske slippa huvudvärk och sömnbrist. Nu ska jag fortsätta att vara glad.

äntligen helt klar me...

0 Läs mer >>
Har fotolektion nu och skulle kunna forska/skriva klart sista uppgiften i naturkunskap men jag orkar inte. Jag vill bara skjuta upp det i all evighet. Fast ändå inte. Jag vill bli klar för då jag jag i princip klar med allting och då kan jag äntligen slappna av och andas... 

Förresten så är det min namnsdag idag. Jeanette. Vilken underbar dag egentligen! Jag ska vara duktig och träna själv efter skolan idag. Det är ju ändå inte en soldag idag direkt så kan lika gärna vara inne och träna istället. Nej jag vet inte vad jag mer ska säga förutom att jag vill ha sommarlov och sova.

Jeanettedagen

0 Läs mer >>
Var på bio idag med Alexandra, vi såg filmen 'lol' med Miley Cyrus i huvudrollen. Det var en typisk jagfilm, den var super söt och tog aldrig slut. Jag var väldigt nöjd! 

När jag kom hem lagade jag mat till mamma, eftersom att det är morsdag! Sen fick hon två presenter ifrån mig och min bror, en ljuslykta i form av en uggla och en bok med titeln 101 öl du måste dricka innan du dör. Hon blev lyckligvist glad. tihi. 

Hjälpte till i trädgården också, grävde ett hål så att mamma kunde plantera ett nytt träd. Resten av dagen låg jag och solade. Underbart med detta vädret!!! 

Nu ser jag på filmen the dark knight. Batman. Har alltid tänkt att se den och nu gick den på tv:n. Åh Heath Ledger är med, jokern. Han är ju inte speciellt snygg här. Men det spelar ingen roll. Han är underbar ändå. 

LOL & The dark knight

2 Läs mer >>
Hade en riktigt kort skoldag igår, gick till skolan fika och sluta. Väldigt skönt! Åkte hem och tvättade några fönster, utsidan, för att tjäna lite pengar. Sen laga min bror mat till mig. Väntade sen på att mamma skulle komma hem så åkte vi iväg till bergvik. Köpte nya jätte fina och sköna sandalar och sen gick vi och handla mat.

När vi kom hem satte vi igång grillen och grilla för första gången i år. Sen när myggen kom gick jag in och såg på inception och somnade direkt efteråt. Var helt slut i kroppen, jag ville egentligen stanna kvar i sängen nu men jag ska iväg och byta ett par shorts till min bror sen ska jag möta upp soffan.

Nu är det dags att äta frukost och klä på mig och framförallt vakna till.

Nya skor till denna f...

0 Läs mer >>
Jag gjorde ju nationella i matte b igår, och jag hoppas verkligen att det gick bra. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.. 

Det har hittills varit varmt hela veckan men idag var det nog varmast hittills. Härligt men man blir riktigt utmattad. Var helt utslagen när jag kom hem, orkade inte ens att ställa mig och laga mat även fast jag var dödshungrig, men efter lite vilan gick det bra. Sen efter mer vila tog jag faktiskt en springtur, och jag sprang heeela vägen och mycket längre än jag sprungit förut. Riktigt jobbigt och varmt med jag klarade det och det känns riktigt härligt! 

Nu ska jag fortsätta att se på criminal minds sen förhoppningsvis sov om jag inte ligger och svettas hela natten istället.

Brände mig i alla fal...

0 Läs mer >>

Phoebes lyrics

1 Läs mer >>
Nu har jag fått sommarkänslor. Eller jag har haft det lite då och då, men nu har min blogg det också. tihi. 
Har nyss haft betygsprat med min medialärare och jag ska få vg i dessa tre ämnen, stolt över mig. heh.

Nytt utseende på blog...

0 Läs mer >>
Igår tog jag andra sprutan för livmoderhalscancer, nu är det bara den tredje och sista kvar som jag ska ta någon gång i höst. Mamma hämta mig efter skolan och hon var snäll och köpte chips åt mig också, en ny smak som heter varma mackor som skulle ha smak av ost och skinka fast jag kände bara smak av ost men gott var det! 

Blev inget solsittande igår dock. För det är lite jobbigt att se något på en datorn utomhus. Men idag ska jag plugga matte när jag kommer hem för imorgon är det nationella prov och tränanadet är inställt. 

Nu ska jag försöka komma på något fotoaktigt att jobba med.

I'm too good looking

1 Läs mer >>
Gick runt och titta runt på bergvik med soffan igår. Sen när jag kom hem tog jag det lugnt. Försöker verkligen att bara slappna av när jag får tid för det. 


Idag har jag fortsatt med naturkunskaps uppgiften. Har även gjort om Thereses header, hoppas att hon gillade den. Nu är jag ännu en gång slut i huvudet, dags för skola imorgon igen, och stressen ska inte få komma tillbaka så ska snart sova.

I like to keep some t...

0 Läs mer >>
I förregår hjälpte jag till i trädgården, skrapade bort mossa från stenplattor och tog bort ogräs, eftersom jag inte brukar hålla på med trädgårds redskap fick jag fullt med blåsor på händerna som ännu är kvar.. Hann med lite skolarbete, försöka bli vän med växelspaken och träna med saknade soffan. 

Igår pluggade jag på förmiddagen, då jag hade fått lite inspriation och hjälp dagen innan. På eftermiddan åkte jag hem till saknade Hajin, det var väldigt växlande väder igår så vi stannade inne och hade det roligt, såg på bland annat filmen 'Gone', en helt okej film. Målade naglarna, de ser väldigt speciella ut men jag har ingen ork till att ta bort det. heh. 

Nu idag har jag nyss vaknat. Ska snart äta frukost, sen ska jag se till att vakna till så jag hinner med halv två bussen för att möta soffan i stan! :))

I just wanna throw my...

0 Läs mer >>
Igår var jag den bästa dottern och lovade min underbara mamma att jag ska hjälpa till med trädgården hemma i sommar. Dels för att jag inte har något sommarjobb, dels för att jag är orolig för henne när hon bara får svårare och svårare att gå och dels för att det kan väl vara bra att veta mer om växter och så. heh. 

Nu pratade jag nyss med min engelska lärare om alla delar i nationella provet och det gick ju inte så jätte bra, jag kan mycket bättre än jag visa men jag orkade verkligen inte lägga ner mig och de säger att det inte ska sänka betyget men det låter som om att mitt betyg kommer sänkas.. Men skit samma, då får jag väl lägga ner mig ännu mer i engelska C istället. 

Har sista mattelektionen innan nationella provet denna eftermiddag, känns som att jag måste repetera väldigt mycket för att jag ska klara av det, speciellt om jag ska försöka att få ett vg, kommer aldrig hända.. 

Slappnade av för första på länge igår men idag är det som sagt fullrulle igen, även efter skolan då jag ska börja med extra uppgiften i naturkunskap. Men nu ska jag läsa, ska försöka läsa ut boken nu, hoppas bara att jag inte somnar. 

söt katt, jag önska j...

2 Läs mer >>
Åt på burger king och fikade efteråt med Madelene och Amanda efter skolan igår, alltid lika roligt att umgås med mina flickor! 
Nördade PLL resten av dagen/kvällen. Hade huvudvärk och magont så somnade tidigt igårkväll. 

Idag åkte jag till elgiganten med mina föräldrar och de va riktigt snälla och köpte en ny mobil, xperia X8, till mig. Skulle ju låsa upp min systers men det blev världens krångel med det.. Fick även femte säsongen av numbers, tihi. 

Övningskörde när vi kom hem igen, det gick bra, jag är mer vän med hastigheten men vill inte möta några bilar. Då stannar jag till.. 

Gick på bio på kvällen med Alexandra, vi såg Dark Shadows med johnny depp och den var jätte bra, lite knäpp men en typisk jhonny depp film och han är snygg hur han än ser ut. eheh. 

Nu ska jag fortsätta att se på PLL tills jag somnar som troligen är när som helst. 

Dark Shadows