0 Läs mer >>

My new shoes!!!

0 Läs mer >>
Jag fick mig ett par skor, (det kommer upp bild på dom imorgon), igår som jag älskar! Åt pizza igår på stan med Amanda sedan åkte vi hem till mig och åt chips, spelade ett frågespel (gick igenom alla frågorna hah), drack lite, åt vindruvor, skratta sönder, filmade, tog kort och somna till Titanic! En väldigt lyckad kväll, enligt min mening. :d 

Idag vaknade jag med huvudvärk men var ändå på bra humör. Började morgonen med att se på What happens in vegas, otroligt rolig film. Städade upp i stugan, fick mensvärk så har luggit i sängen nästan hela dagen. Mina föräldrar var snälla och köpte en ny skrivbordsstol till mig, den är brun, mjuk och stor, förhoppningsvis ska nackspärren minska.

Nu har jag nyss stekt köttfärs för jag och mamma håller på att göra en hemmagjord pizza, heh blir en pizza helg för mig. Efter middagen som snart är klar ska jag poppa popcorn och mysa med katten till någon film och så ska jag försöka hitta min vetekudde.
 

Vilodag idag för i...

1 Läs mer >>
Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan åka till bergvik och förhoppningsvis hitta ett par skor! Denna morgonen har jag hunnit med att sovaaa, gått runt i en ansiktsmask, kollat så att stugan är ren för ikväll kommer Amanda hit så ska vi ha en myskväll. :d 

Under tiden som jag väntar på pappa vet jag inte vad jag ska hitta på.. Kanske försöka bli vän med mitt hår. Det var längesen jag hade långt hår så det är svårt att vänja sig, min borste gick nästan i sönder förra veckan, mina hörlurar fastnar i håret hela tiden. jag vill att luggen ska växa ut fortare så att när jag ska sätta upp håret är luggen också med.. Men får väl sitta och vänta. Jag vill inte klippa av det, för jag vill ha långt hår på balen och studenten. 

Vilka problem jag har. Men det är väl bättre att jag stressar över håret istället för praktikplats, eller redovisningen. Nej jag ska inte stressa, det ska bli mitt nyårslöfte. Bra då har jag det ordnat. fint. 

Jag vill kunna gör...

1 Läs mer >>
Hade foto B som varje torsdag morgon, gick ut och tog lite kort denna gången och tog lite 'reklambilder'. Jag ska ju göra mitt bästa så jag förhoppningsvis får bra betyg. 

Hade engelska C på eftermiddagen, som vanligt, vi fick denna gången en uppgift att förbereda inför en muntlig redovisning om ett ämne en ur klassen valde åt en, så skoj, (eller inte), för jag fick dubstep. Något jag inte vet någonting om bara att det är en dålig musikstil, enligt mig. Redovisningen kommer gå åt skogen och jag kommer säkert att börja grina och stamma.

Vi slutade tidigare idag för att lärarna skulle ha något möte, eller nåt. Skönt för oss elever! Gick in till stan och mötte upp Soffan. Provade en miljon skor, ska åka till bergvik imorgon i hopp om mera tur där, köpte två enkla linnen, ett grått och ett svart. Det är ju tjejkväll i mitticity idag så det var ju lite rea. På de flesta ställena börja inte rean förens klockan 6 men orkade inte vänta tills då, för man kommer ingenvart ändå.

Nu ska jag vilaaaaaaaa. För jag har äntligen träningsvärk i magen! Det tog ett tag innan jag insåg att det var träningsvärk, jag har gått och trott att det var förvärkar inför mensen. hahaha. Ibland glömmer man att tänka. Nej men nu är det dags för några avsnitt av Awkward. 

Matty McKibben - B...

0 Läs mer >>
Är inte helt frisk än men jag åkte och tränade ändå idag. Det gick bra för det mesta och jag mår underbart nu efteråt! Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade träningen.. Hade nog bott i min säng. höhö. 

Har nyss ätit och duschat så ska lägga mig i sängen nu och se på magi på waverly place tills jag somnar. 

Selena Gomez är så...

0 Läs mer >>
sitter och skissar på ett huvud som vi sedan ska skapa i modelllera!! jag blev inspirerad av pocahontas och stora läppar, haha.

nu är jag konstnärlig

0 Läs mer >>
Varförvarförvarför?!?!?! Jag är så trött på att höra meningen 'tyvärr finns den ingen plats den perioden', eller 'tyvärr tar vi inte emot några praktikanter'. Nehe, varför ska man då ha praktik och det inte finns några platser? 

Jag blir bara frustrerad, stressad och gråtfärdig. Det är inte snällt mot de som inte har några kontakter. Det är inte direkt lätt att få 'rätt' kontakter. Jag skulle ha gått omvårdnad eller nåt istället. skit också. 
 

Nä, nu är jag tröt...

1 Läs mer >>
 

Bild på dina kläde...

3 Läs mer >>
Igår åkte jag hem till Hajin redan vid elva tiden för jag var ju ledig och hon hade studiedag. Fixade med projektarbetet, umgicks, sen kikade vi lite på stan innan hon skulle jobba. 

Då åkte jag hem, åt mat, städade och bäddade i stugan. Såg på några avsnitt av True blood. Vid åtta tiden kom min syster och Magnus. Vi spenderade kvällen med att spela M.I.G, min bror och Jennie var också med så det var faktiskt extra roligt! 

Idag ska vi fira min bror, han fyllde år igår men eftersom att min syster kom så sent kunde inte min andra bror komma så det blir idag istället. 

Jag är lite smått irriterad över min förkylning för jag trodde att den var borta men nu har jag ont i halsen istället för att näsan rinner. Jag nyser än men jag ska ju inte klaga för jag ligger inte i sängen med feber i alla fall. 

I can feel the bas...

0 Läs mer >>

Redigerade av mig,...

0 Läs mer >>
Detta är ibland så svårt att komma på vad ens favoriter egentligen är, speciellt eftersom att jag ser på så mycket film. Nu står det just nu, fast några av filmerna är några år gamla men de är favorit nu som jag ser om hela tiden. Jag glömmer alltid någon, men dessa säger mycket om min filmsmak.  

The twilight saga eclipe 
När jag vill se på min drömman, Robert Pattinson. Finns några andra filmer med han i fast denna är den med det mest 'glada' slutet. Och han säger så fina saker som man bara smälter för, som jag aldrig tröttnar på. Det är även den twilight filmen där det händer mest och är väldigt lik boken.
 
Moulin rouge 
När jag ser denna vill jag faktiskt hoppa in i filmen och sjunga med Evan McGregory och ha Nicole Kidmans röst och hennes hår. Det är en slags drömvärld fast även en mardröm med slutet men ändå så fint och underbart. Jag vet inte hur många gånger som jag har gråtit till den. 
 
Crossroads
En film som jag alltid tar med min när jag sover över hos soffan! Det är en riktigt tjejfilm med ett hjärta. Jag kan alla låtar utantill, alla händelser och alla repliker men man tröttnar inte för det är våran grej att alltid se på den, det är helt underbart att kunna ha något sånt. 
 
Dirty Dancing 2 
Jag älskar den första fast denna älskar jag ännu mer. För denna har en berättelse som aldrig har berättats förr, inte vad jag sett i alla fall. Det är så härlig musik, vackra kläder, en väldigt fint Diego Luna och man vill ta hennes plats och kunna dansa. En fin film. 
 
Hunger Games 
Vilken historia och den är nog en av de få filmer som faktiskt är likadan som boken. Boken och filmen är helt fantastiska och jag vill se mer, mer mer. Jag blev helt tagen och bara väntade alla dessa dagar efter att man hade sett den på bio tills den skulle komma på dvd. Man drömmer om att få träffa Peeta och man vill hoppas in och säga till alla att sluta kolla på spelen, och ja jag önskar att jag kan hoppa in i tv:n.
 
Another cinderella story & A cinderella story once opon a song
Jag skriver båda filmerna tillsammans för att de är väldigt lika men jag kan inte bestämma mig för vilken som är bäst. Dom är båda lite halv 'töntiga' fast det är just det som gör dom bra. Jag behöver något sockersött, flickor som har drömmar, har motgångar men allt löser sig i slutet. Vilken tjej vill inte se det? Ibland behöver jag äta glass och gråta med till dessa filmer. Vilja ha Lucy Hales sångröst, känna igen sig när Selena Gomez roll blir retad. Jag älskar dessa filmer helt enkelt. 
 
LOL
Min absoluta favorit film. Den tar aldrig slut, den har vackra pojkar, en snygg man, tonårsproblem och alla typiska dröm scener. Jag blir så lycklig och pirrig. Det är som att jag tar ett lyckopiller när jag ser på den. Låter galet men är man filmtokig så blir det såhär. 
 


Dina favoritfilmer...

1 Läs mer >>
Hade foto B i morse, satt mest och planerade vad jag ska lägga ner mig på i kursen och letade inspiration. Jag ska verkligen lägga ner mig i år för jag känner att jag vill i alla fall ha ett MVG när jag tar studenten. 

Gick in till stan och åt på en av resturangerna i mitticity med Amanda, Adeleine och Ellinor! Var väldigt gott och bra sällskap. När långsamma jag hade ätit klart blev det att halft springa tillbaka till skolan. Hade då engelska C och vi rättade klart det där 'testet' och man skulle ju gissa hur många rätt man hade. Jag gissade på 70/84 och när jag fick pappret stod det 70 rätt. Inte lite duktig man känner sig då! Det är då inte ofta som jag gissar rätt på såna saker, jag måste ha blivit synsk! höhö. 

Efter skolan mötte jag upp Soffan och gick runt på stan ett bra tag. Roligt, som alltid, att träffa henne och gå runt och drömma om saker och hoppas på att de finns när man fått pengar. Ibland kan man ju ha tur. 

Nu ska jag välja en av dessa frågor som jag la upp tidigare idag. Bäst att komma igång nu annars kommer jag bara skjuta upp på det. 

Gult är så vacket!!!