0 Läs mer >>
Började som sagt på jobbcoaching igår och hoppas att det kanske kan hjälpa lite. Känns ju som att gå i skolan igen men detta ska inte vara för evigt. Jag kämpar på och letar och försöker få upp modet att kanske gå och leta jobb någon dag till något jag verkligen vill och med ett bättre personligt brev än de jag gjort hittills. Detta är ju bättre än att ligga i sängen hela dagarna. Jag förstår verkligen inte dom som väljer frivilligt att bara vara hemma och inte göra något, inte ha råd med något. Det har bara gått några månader för mig och jag klättrar på väggarna. Nej jag ska hitta ett jobb som gör mig glad.

jobbcoaching

0 Läs mer >>
Hade en väldigt bra dag igår! Friade min bror och åt god tårta. Testade på för första gången att göra en håruppsättning med en donut, gick ganska bra för att vara jag haha. Inflyttningsfesten hos Alexandra var väldigt rolig med trevliga människor! 

Idag har jag dock mått dåligt. Behöver inte ens dricka för att bli dålig. Behöver bara vara uppe senare än vanligt. Så har sovit bort hela denna dagen framför bones med lågt ljud pågrund av huvudvärk. Blev bättre nu mot kvällen så har letat upp en fin design och ändra lite små saker bara och fixat en enkel header med ett bra citat från en favorit film, cloud atlas. 

Nu är det dags att sova för imorgon ska jag iväg och träffa en jobbcoach.

you better run run ru...

0 Läs mer >>
 

Hur töntig som helst ...

1 Läs mer >>
Förra veckan kom min syster hit på tisdagen och vi gjorde en massa ärenden hela veckan till bröllopet i lördags. Det var en stressig vecka men det var värt det för att göra det till min systers dag. Det var ett väldigt fint bröllop och var påväg att böla som en gris flera gånger. Jag har numera en gift syster och kunde inte vara gladare för hennes skull! 

Denna veckan har jag vilat, köpt presenter, tränat, vilat igen, redigerat foton, träffat pojkvännen, tränat igen, slått in presenter och sökt jobb. 

Lånar min brors stora skärm för tillfället. Den ska vara bra anpassad för photoshop så jag är ju bara tvungen att testa hur det är. Den tar upp halva skrivbordet. När man jämnför den med min ser man hur mycket plats alla ikoner och internetfönster tar upp på min och att det knappt syns på denna. haha. Vet inte om jag vill lämna tillbaka den sen. hehe. 

Jag ska försöka få ihop en egen ny header nu, kanske rita en ny bakgrund också. Imorgon ska jag fira min bror som fyller 22 år och på kvällen ska jag på en inflyttningsfest så måste nog rensa kamera också haha. 

Bubblegum cherry pop

1 Läs mer >>
Jag har nu upptäckt något jag aldrig tänkte på när jag var liten. Att tre av mina favoriter i gener tecknad film är producerade och regisserade av samma person. Don Bluth. Filmerna är Anastasia, Tummelisa och Trollet i parken. Det är en rolig upptäckt för mig själv. Roligt att faktiskt ingen av dom är gjorda av Walt Disney för när jag var mindre såg jag allt tecknat som disneyfilmer men så är ju inte fallet. För dessa tre är mina absoluta favoriter. Kan se om dem en miljon gånger utan att tröttna. 

Något annat jag kan berätta är jag nu har sökt jobb på McDonalds. Såg att de behövde personal, de borde väl inte ha så höga krav kan jag hoppas på i alla fall. 

Nya tankar

0 Läs mer >>
Har nyss varit på ett medelpass med soffan! Jag är helt slut och sitter nu på bussen till grava sedan ska jag cykla resten av biten hem, kommer vara värre än slut då. haha.

sitter på bussen

0 Läs mer >>
I tisdags träffade jag pojkvännen. Vi åkte till mariebergsskogen och kollade på djuren sedan åkte vi till skoghall och spelade minigolf. Jag var riktigt dålig på det men det var ganska roligt och trevligt att hitta på något. 

I onsdags åkte jag och mamma till bergvik och letade bröllops present och kikade även på kläder och skor. Till mamma denna gången. haha. Dammsög även huset. 

Igår blev det stömavbrott. Har inte hänt på länge men såklart att det händer när jag är ensam hemma. Den kom som tur tillbaka efter några timmar. Åkte in till stan efter att jag hade ätit. Väntade på att Cecilia skulle sluta från sitt jobb så kikade runt efter presenter och om jag hittade något jag vill ha när jag fyller år, tihi. När hon hade slutat gick vi och tog en fika och pratade. Var väldigt trevligt! 

Åkte hem när mamma hade slutat. Sen ringde min syster så pratade ett tag med henne. Om bröllopet och lite annat. Alltid roligt med långa telefonsamtal med min syster! 

Nu idag har jag städat toaletterna, rensat kattlådan, rensat ur min garderob så att höstkläderna har kommit fram och sommarkläderna har lagts i en låda. Värmen är ju fortfarande kvar under dagarna men på mornarna och kvällarna har kylan kommit. Jag välkomnar faktiskt hösten. Det är ju min favorit årstid. hehe. 

Wake me up

0 Läs mer >>
Äntligen så är jag fri från febern. Jag har halsont och hosta kvar så måste vänta med att börja träna igen. Ska leta jobb, läsa på om bröllopsfotografering och vila halsen idag. 

äntligen