0 Läs mer >>
 

What animal were y...

0 Läs mer >>
 
 

Berlin Del 1

0 Läs mer >>
Det blev väldigt många bilder så får dela upp dom lite(kommer i nästa inlägg). Vi shoppade för det mesta i Berlin & gick även på en marknad. Vi hann även med att åka alla sorters olika färdmedel, gå till en nattklubb som var högst upp på en takvåning utomhus(jätte fin utsikt!) *& om man gick ner en trappa så kunde man dansa (men vi gillade inte musiken), pratade mycket med folk(på nattklubben & när vi ville ha hjälp med att hitta till olika ställen), Fick höra ännu en gång att jag inte ser svensk ut(polsk eller engelsk är jag tydligen..), spenderade mycket tid vid en fontän & tittade på folk & solade, såg även många fina byggnader som jag fick bra bilder på hehe.

Det var verkligen värt pengarna! Jag hade otroligt roligt & det känns konstig att vara hemma haha. Rekommenderar verkligen andra till att åka dit! Får se när jag har råd att åka iväg igen till något annat land, & det blir nog för en weekend då också i så fall. För mig så räcker det gott & väl, man hinner med mycket & är väldigt hemmakär så vill inte vara borta längre än så. Detta var lagom & jag ja jag är väldigt nöjd. tihi.   

Sammanfattning av ...

0 Läs mer >>
Kom hem i måndags kväll och spenderade gårdagen med att packa upp, kolla igenom bilder & vila. Nu är det strålande sol ute så jag tog med mig min frukost ut & håller nu på att fylla poolen med vatten, ska ligga där hela dagen & läsa min bok. Lägger upp bilder ifrån resan ikväll med texter om vad jag hann med att se under resan tihi :))

lycklig jeanette

0 Läs mer >>
Växlade pengar i tisadags och handlade frukost till fredag morgon och lite godis, tihi. Igår kom Hajin hit. Vi solade, badade fötterna i min mini pool, såg på film och pratade ikapp om vad vi har missat i varandras liv.

Idag har jag städat och sett till så jag får med min allt jag behöver, är ganska stolt över mig själv för jag brukar packa så att jag knappt kan stänga väskan men denna gången finns det gott om plats kvar så jag hoppas att jag hittar något fint där borta att ta med mig hem. 

Nu ska jag ta en dusch och sedan ett fotbad. Efter det blir det att somna till en film, ska upp tidigt imorgon! Wiiie, är otroligt taggad och glad över att jag äntligen kommer iväg :D 

Buy a one-way out ...

0 Läs mer >>
 

Test