0 Läs mer >>
"Almost everything - all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important.

Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart."

Steve Jobs

bästa citatet jag hör...

0 Läs mer >>
 

Musiktips

1 Läs mer >>
Jag är äntligen feberfri nu men hostan är kvar och för att hostan är kvar så rinner näsan lite då och då. Men en hosta kan jag överleva. Nackdelen är att det är lite svårt att prata utan att få en host attack så jag önskar att jag kunde teckenspråk. haha. 

Ska vila hela kvällen. Kolla på project runway och kanske se om andra säsongen av awkvard för snart ska det komma ut en tredje säsong. tihihi. Äter nog lite glass också för att gotta halsen.

feberfri

0 Läs mer >>
Nu har jag 39 graders feber, hostar som bara den och ingen mat passar mig. typiskt. pappa var underbar och köpte choklad till mig. hoppas att det gör mig gladare, det brukar det ju göra iallafall.

influensa

0 Läs mer >>
Fick feber i natt så det blev ingen skola idag.. Första gången under en väldigt lång tid som jag är såhär sjuk.. Har en irriterande hosta, rinnande näsa och huvudvärk. Är väldigt sysslolös just nu. Vill sova men det går inte så jätte bra. Är hungrig så snart får jag nog ta och äta något. Jag blir som ett litet barn när jag har feber. Vill ha mamma här  och inte vara ensam. Synd att man inte är ett litet barn längre så man kan krypa upp i mammas knä.. Usch nej, ska fortsätta att tycka synd om mig själv nu. 

Jag gillar inte feber

1 Läs mer >>
Förfesten var väldigt rolig i fredags sen blev det inte en sån jätte lång stund på tempel tyvärr men det var kul så länge som det varade. Var väldigt bakis i lördags men klarade av ett sagan om ringen maraton med pojkvännen i alla fall! 

Idag har jag försökt att få lite skolarbete gjort. Det har gått lite sådär.. Tror att jag har åkt på ännu en förkylning så är lite hängig. Blir nog mest vila idag också. Vi hann inte se tredje filmen så får se den själv istället.

And some things that ...

1 Läs mer >>

Bildbomb från sportlo...

0 Läs mer >>
Sitter och målar naglarna just nu. Kände för att göra mig extra fin idag fast ändå skippa sminket så att jag bara kan gå och lägga mig när jag kommer hem. Det är roligare att måla naglarna, det håller längre och det täcker de fula naglarna bakom så något finns det nog alltid som man vill döja. Ikväll ska jag ha roligt och jag är faktiskt taggad så jag hoppas att det sitter kvar och att jag vaknar glad imorgon. 

Hade ingen foto igår. Vi fick istället en hemuppgift så tänkte att jag kunde börja med den idag. Sen ska jag laga mat till mig och mamma. Sen resten av dagen ska jag vara tjejig. tihi. 

there is no happiness...

1 Läs mer >>
Student stressen kommer nog inte ta slut förens man tar studenten. Hur gärna man än vill så går det inte att undvika. Penga stressen tog kål på mig så jag hoppade av att åka flak på studenten. Det är ju inte direkt det bästa med att ta studenten. Jag kan när som helst ställa mig på en bondes flak och skrika om jag nu skulle vilja det. Jag bor trots allt på landet. haha. 

Jag längtar mer efter att få klä upp mig och gå på bal. Gå på studentfesten och träffa vänner från andra skolor och ha med min bästa vän. Att ha en familjemiddag och ha en ursäkt till att träffa släkten. Att få motivation till att söka jobb så att ingen kan reta mig över att jag är arbetslös. 

Det finns så mycket bra saker att längta efter som pengarna är mer värda. Men det är lätt att glömma och istället fastna i att man ska göra precis som alla andra. Men med hjälp av andra människor som pratar lite vett i ens huvud så går allt bra. 

Idag hade jag sovmorgon men är så van vid att vakna tidigt så gick upp halv åtta i morse. Gosade med katten tills han bestämde sig för att bita mig på hakan.. Såg på tv hela förmiddagen, lagade mat och tog sedan bussen till stan. Sitter nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Efter skolan ska vi köpa biljetter till tempel för i morgon ska jag ut med jb-tjejerna! Efter det blir det nog hem och sova, jag är så trött denna veckan.. 

Stressen och trötthet...

0 Läs mer >>
En mini bildbomb. Trodde att jag hade fler bilder på skoldatorn. Hade dock fel. Inte bästa redegeringen kanske men lekte runt lite bara. 

Bildbomb

0 Läs mer >>
Igår träffade jag alexandra igen! Följde med henne och tränade på kmti. Det var jobbigt och idag har jag världens träningsvärk! Vi lagade mat när vi kom hem till henne. sen hade hon bjudit hem några vänner till henne men jag kunde inte stanna så länge för det går ju inte så jätte många bussar hem på kvällen och var väldigt trött. 

Just nu håller jag på att göra våfflor till familjen. Senare under dagen ska jag hem till soffan! Vi ska äta tacos, lite smått och gott och se på melodifestivalen. Jag hoppas på att tommy körberg och de andra gubbarna vinner sångfågeln ikväll! 

Äntligen lördag!

1 Läs mer >>
Har haft ganska så fullt upp denna veckan. I måndags hade jag studiedag så Hajin kom hit och jobbade på projektarbetet med mig sen på kvällen tränade jag med soffan. 

I tisdags så besökte min klass en moske och fick lära mig mer om islams religion, lite intressant var det. Efter skolan så träffade jag pojkvännen. Jag var på prathumör den dagen så pratade så mycket att jag till slut fick en hes röst, hehe. 

I onsdags besökte min skola universitetet. Skulle gå och lyssna på lite föreläsningar, höra om olika kurser och prata med olika universitet men missade mycket för att jag tappade bort mig.. Efter det gick jag runt på stan med amanda en liten stund. Sen gick jag till biblioteket där jag träffade på Therese så vi satt och kollade runt på sommarjobb så skickade jag iväg några CV:n. Mötte upp Hajin efter det så åt vi mat sen gick vi till biblioteket och jobbade på projektarbetet. Det går äntligen framåt med det igen. 

I torsdags hade jag en lite kortare skoldag för att i engelskan så skulle vi se filmen 'the picture of dorian grey', samma titel som det är på boken vi skulle läsa. Jag blev lite irriterad på mig själv över att jag inte letade efter den filmen när jag hade så svårt för att läsa boken.. Men andra i gruppen hade varit smartare än mig så de hade redan sett den och ville inte se den igen. Vi hade den på i bakgrunden medans vi satt och gjorde annat med våra datorer, sen så fick vi sluta en timme tidigare. Skönt. Åkte hem, städade huset åt lite mat och åkte sedan tillbaka till stan och mötte upp Alexandra. Hon var modell i en klädbutik som en tjänst till hennes granne, och det var så fina kläder och hon blir så bra på bild! Var väldigt roligt att se. Efter det gick vi hem till henne, åt mat och pratade ikapp och saker vi missat, väldigt mysigt! 

Idag är det fredag igen och jag är ledig. Har sovit ut och har öppna planer men inget bestämt ännu, ska nog laga mig lite mat snart. Laddade nyss in bilder ifrån kameran. Har ju varit ett ganska stort uppehåll på bloggandet och bilder men snart blir det ändring på det, ska försöka med lite bildbomber inom en snar framtid, haha. 

Mina fötter är ganska så sura på mig denna veckan. De värker och det krampar även lite i dom så ska försöka att inte gå allt för mycket idag. Därför har jag tagit det lugnt på förmiddagen i alla fall. Men vill ju inte sitta stilla hela dagen heller så de får fortsätta att vara sura. 

Fullt upp denna vecka...

0 Läs mer >>
Detta har varit en väldigt bra vecka. Har umgåtts med min syster nästan varje dag, shoppat lite, lagat mat varje dag, gjort läxor, lärt känna min underbart söta systerdotter, träffat pojkvännen, tagit en springtur, varit på 1900talsfest och igår hade jag en hemmakväll med amanda då vi drack vin, prata och såg på film. 

Nu idag blev mina planer inställda så ska istället vila upp mig, tror nog att min kropp vill det innerst inne också. Fick första säsongen av vampire diaries och pretty little liars under veckan så det blir ett pendlande mellan dom serierna idag, och feta mig med chips och kanske lite pizza efter igår. 

the night of the come...