1 Läs mer >>
Spelar guitar hero med pojkvännen. Jag förlorar stort dock så ska nog gå över till singstar sen, hehe.

myskväll med pojkvänn...

0 Läs mer >>
Om jag kunde så skulle jag byta liv med personerna som har tagit de bilder jag har hjärtat på weheartit. Jag verkligen önskar att jag kunde ta såna vackra bilder. Jag har försökt flera gånger men lyckas aldrig riktigt. Men om jag en dag fick byta liv med någon av dom så kanske jag äntligen skulle få se vad det är jag gör för fel och äntligen göra rätt och faktiskt bli nöjd över mina bilder och faktiskt se en större framtid inom fotografi för mig själv. 

Någon jag vill byta l...

1 Läs mer >>
I fredags var jag på en hemmafest med pojkvännen. En av hans vänner fyllde år. Roligt att få träffa hans vänner och lära känna dom bättre så det var en trevlig kväll. I lördags sov jag bort halva dagen sen gjorde jag mig fin innan Amanda och Madelene kom. Vi hade förfest i min lilla stuga och lite senare kom även några vänner till pojkvännen. Hade väldigt roligt då. Sen åkte vi in till stan för att gå på 50 dagarsfesten på nöjes. Det var helt ok men jag skulle inte ha velat lägga ner pengar på det så är glad att jag fick min biljett gratis av en underbar vän. 

Sov för det mesta i söndags och städade upp i stugan. Kollade på serier hela dagen och var helt utvilad när jag vaknade i morse. Skönt! Min morgon startar också bra för såg att fall out boy har släpp ett nytt album. Var ett tag sen jag lyssnade på dom och ens hörde att de kommit med något nytt och hittills är det mycket bra av det jag har hört!
 

Ny favorit

0 Läs mer >>
Nu är jag ännu en gång skoltrött och är nedgrävd under skolarbeten bara för att jag skjuter upp på det. Har kommit ikapp lite mer nu men det är en hel del kvar och jag önskar att tiden kunde gå lite saktare så att jag kan andas emellan. Men jag ska jobba på resten av veckan sen ta en paus och ha roligt i helgen sedan fortsätta med skolarbetena och till slut borde jag ha kommit ur denna grop och då ska jag njuta av min student!

Behöver en pausknapp

0 Läs mer >>


Läste mitt horoskop idag och det kunde inte stämma bättre!

ibland är det skrämma...

0 Läs mer >>
Då har snön kommit tillbaka ännu en gång.. Blir bara depprimerad och tappar orken till att göra någonting så det blir att stanna inne med persienerna nere och se på film och serier. I eftermiddag eller närmare kvällen ska hajin komma hit så ska vi få något gjort med projektarbetet. 

Vart är våren?!

0 Läs mer >>
Igår var jag ännu en gång hos tandläkaren. Denna gången var det bara en kort stund, skulle bara ta nya röntgen bilder på min visdomstand som växer inåt för att tandläkaren ska ta bort den. Och idag fick jag brev om en tid i slutet av maj strax innan balen och studenten. Hoppas att det går bra för ska sitta i stolen i 80 minuter.. 

Efter tandläkaren var det dags för skola och efter skolan träffade jag Hajin och jobbade på projektarbetet och fick en del gjort som tur! 

Har hållit på med skolarbeten hela veckan men det tar aldrig slut för tillfället men nu behöver jag vila hjärnan under helgen så det blir en lugn helg för mig. Städade min hylla idag och flyttade om lite, var ett tag sen sist jag flyttade om här i rummet så det behövdes damma en del. Märker i alla fall att jag har saker överallt och blir inte av med någonting.. Önskar att det fanns en låda man kunde gömma under sängen som var oändlig. 

Ikväll blir det fredagsmys med mig själv och mina favorit filmer. Har massa godis i kylen som väntar på att bli uppätet och så har jag två kelsugna katter som stirrar på mig. haha. 

we don’t need a cure ...

1 Läs mer >>
Jag hade det jättebra i göteborg med min syster. Hann med ett par promenader med många uppförsbackar så hade träningsvärk i rumpan efteråt. Åt god mat och blev endel tvtittande på kvällarna och massa godisätande såklart. Lite shopping blev det också. Jag har ju ett seriöst beroende av väskor så köpte såklart en ny.. shoppaväskorholic kan man kalla mig. 

Kom hem i fredags då umgicks jag med mamma ett tag. På kvällen övningskörde jag till bergvik för första gången och det gick kanske inte riktigt så jättebra men överlevde i alla fall. Körde vidare hem till soffan sedan och hade myskväll med henne! 

I lördags tog jag mig en lång sovmorgon och stannade i sängen resten av dagen för jag behövde vila efter denna veckans aktiviteter. Lånade med mig hem tre säsonger av NCIS så blev ett maraton och nu är jag såklart helt beroende. haha. 

Igår vaknade jag tidigt för att komma iväg och träna med soffan. Har saknat det så mycket och idag har jag träningsvärk. Härligt. Sen senare under dagen kom pojkvännen hit så pluggade vi. Faktiskt så går det att plugga med någon så länge som man pluggar helt olika saker. haha. Lättad över att jag fick något gjort för en gångs skull.

Idag var det dags för skola igen. Vaknade som tur utvilad imorse så hoppas på samma sak imorgon. Fick något gjort på lektionerna också så ska nog klara av dessa veckorna och få bort stressen utan problem. Om allt går som jag vill. 

Gick till mammas jobb efter skolan så att jag slapp åka buss. Vi åkte förbi bergvik för att handla lite och sen fick jag köra hem ifrån bergvik och det gick bättre denna gången!! Stolt över mig själv. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Mest vilat och det får jag aldrig nog av. 
 

min vecka

0 Läs mer >>
Åkte till göteborg igår med min syster. Blev spontant medbjuden hit och då går det inte riktigt att tacka nej. Bäst att passa på att ses när jag har lov för man vet inte när nästa gång blir annars. Allt annat i karlstad kan man göra när som helst. Ska försöka få lite skolarbete gjort också för just nu är det mycket som måste bli klart.

i götlaborg

0 Läs mer >>
I fredags kom min syster, hennes sambo och klara hit! Vi umgicks mest den dagen så blev det att spela m.i.g på kvällen. I lördags tog vi oss en tur till bergvik. Jag hittade äntligen ett par skor till balen! När vi kom hem så kom min bror tomas på besök. Vi umgicks med han resten av dagen och även den kvällen blev det m.i.g spel. I söndags kom soffan förbi så bytte vi påskägg och tog oss en promenad i det fina vädret. Sen åkte hon hem och då färgade jag min systers hår och hon klippte bort det slitna av mitt hår. Min brors flickvän kom på att hon hade en rosa finväska så jag får låna den till balen så väska är klar också. Känns väldigt skönt! 

Nu är det måndag och vi försöker få klara att vända på sig men hennes arm är ivägen haha. Senare idag ska jag till pojkvännen. Har inte träffat han på en vecka för att han har varit sjuk så saknar han otroligt mycket! 
Dom är ljusrosa och jätte sköna att gå i! 

Besök från götlaborg

0 Läs mer >>
För några veckor sen fick jag en sen julklapp ifrån Hajin och jag kom på att jag har glömt att visa bilder på det. Kom på det när jag rensade bilder på kameran nyss haha. En del bilder är bättre än andra för att jag är lat men man ser vad det är förhoppningsvis. 

Nu blev det jätte rör...