0 Läs mer >>
Mötte som sagt upp soffan och min bror på universitetet och gav dom mat, satt och åt med soffan och umgicks på hennes rast tills hon skulle in och fortsätta med proven. Tappade nästan bort mig när jag skulle ut ur byggnaden men till slut hittade jag ut, ehe. 

Mamma och pappa hämta upp mig så åkte vi till en ny affär som heter någonting med outlet som ligger på kassernhöjden, där hade de märkeskläder med sänkt pris. Skulle gärna ha köpt ett par jeans där men då har mina pengar redan försvunnit så ska spara ihop lite pengar genom att tvätta fönster under veckan här hemma.

Tog en tupplur när jag kom hem och det var helt underbart! Men nu har jag fått huvudvärk så ska lägga mig i sängen med lågt ljud på tv:n, släcka alla lampor (eftersom att det är earth hour), och tycka synd om min hand som fortfarande svider sen i morse då katten kände för att bli sur och nästan riva av handen på mig. Jag älskar mina katter men hatar deras klor..
Bilden är på mig och tagen och redigerad av Hanna!

så j'kla snyggt gjord...

0 Läs mer >>
Åt underbar pizza igår efter skolan sen gick vi runt lite på stan. Åkte sen hem till Madde där vi hade en riktigt rolig kväll med "deep talk", dans och skrik. haha. En kväll vi borde haft för länge sen och jag hoppas att det händer fler gånger! 

Nu har jag nyss ätit frukost och har degat i sängen ett tag, ville egentligen inte gå ur den men ska åka till stan och köpa mat till min bror och soffan, de är duktiga och gör högskoleprovet, då är jag snäll och kommer med mat till dom. tihi. 

I'm tryin' make a bil...

0 Läs mer >>
Tränade igår efter skolan och usch vad ont det gjorde eftersom att träningsvärken efter i tisdags inte hade gått över.. Men det är ju ett tecken på att jag har rört på mig och att det funkar bra. Blev arg på en gubbe på passet igår så var lite grinig igår och la mig och sov direkt efter att jag hade ätit och duschat. 

Nu idag är jag på bras humör igen och sitter nu i grupp rummet med Amanda och Madde, aka tvillingarna, lyssnar på musik och skriver en artikel om däck... 

Längtar efter att få sluta då vi ska äta pizza och ha det myyyyysigt.

Dom 999 saker jag ald...

1 Läs mer >>
Nu har jag en ny header och jag är kär i mig själv. hööhöh.

NYTT

0 Läs mer >>
Gjorde den muntliga delen i engelska nationella igår och jag tror det gick riktigt bra, så hoppas det går lika bra på de andra delarna. 

Hade även matteprov igår och jag trodde inte jag skulle kunna något men jag tror faktiskt att jag kan få ett g. Men bara för att jag känner så gick det säkert inte bra alls... 

Köpte dom där jeansen jag skrev om igår och de är helt underbara, jag hoppas bara att de inte tappar formen. Resten av dagen igår dega jag i sängen med kakor och led av träningsvärk. 

Nu sitter jag och skriver om Earth Hour 2012 som är på lördag. Ska snart gå runt och fråga några människor om de ska göra något speciellt. Själv ska jag släcka ljuset och försöka att få alla andra i huset att göra det samma.

Smile and everything ...

1 Läs mer >>

Prag bilder del 1

1 Läs mer >>
När jag väntade på soffan igår efter skolan hittade jag ett par skit snygga jeans som för en gångs skull inte var för långa i benen, jag måste annars alltid lägga upp jeansen, tror jag ska gå dit idag igen och köpa dom!

Tränade äntligen igår. Var på ett pass jag inte varit på förut, intervallFlex, halva passet var intervall som var jobbigt, speciellt eftersom det var så länge sen sist, sen resten av halva passet var flex och man kan  nog säga att jag stretchar ut hela kroppen, skönt men kunde ha varit lite kortare och varit mer intervall. 

Det var ju jätte fint väder igår! Hur skönt som helst att gå ut men det gör det jobbigare att träna när solen ligger på men som tur kan man öppna dörrarna så det kommer in luft. Men då kommer man inte ifrån myggen tyvärr. 

Tränade lite matte innan jag gick och la mig, eftersom att jag har ett dumt matteprov. Men jag ska göra det bästa jag kan och hoppas på att det räcker.

Childhood is not from...

0 Läs mer >>
Hittade en photoshop tutorial som visade hur man gjorde en filmremsa med lite av en 3D effekt. Bilderna är ifrån idag då vi var i fotostudion, bilden längst bort är på lilla mig. Ska nog göra något sånt här liknande till min nya header, ska bara hitta bilder som jag vill ha i den.

Jag älskar photoshop

0 Läs mer >>
Satt på studiepasset förut och försökte att plugga matte men det var inte mycket som blev gjort.. Men vet nu i alla fall att jag fattar hur pq formen är för den kan jag förklara! hihi.

Har nu naturkunskap och har precis studerat en grej vi hade undersökt om hur mycket bakterier det fanns på min mobil och jag kan andas ut nu när jag vet att det faktiskt inte är så mycket. 

Mamma hämtar mig när vi slutar sen så jag slipper åka buss. Älskar måndagar då mamma jobbar i närheten! När jag kommer hem ska jag vila, vila, kanske ta en promenad? och vila lite till så att jag kan träna imorgon!

Let's get to bed earl...

1 Läs mer >>
Somnade till hulken igår.. Men Ironman 1 och 2 var skit bra enligt mig! :)) Har luggit i sängen och hostat för det mesta idag, skulle gärna ha lagt mig i en solstol men skulle säkert ligga och snora ännu mer då. Jag har nyss ätit våfflor eftersom att det är våffeldagen idag och fick ju en timmes mindre sömn inatt bara för att vi går över till sommartid idag. Det positiva ur det är att sommaren närmare sig mer och mer! 

ge mig din hunger, ge...

0 Läs mer >>
Mötte upp soffan på stan idag och tittade runt lite, önskade då att det fanns klackskor med storleken 36,5 men den turen hade man inte.. Gick sedan och såg på filmen 'Hunger Games'. Jag böjd på bion och hon bjöd på godis som var underbart! Filmen var väldigt bra men lite seg, men det är ju de flesta filmer som är 2,5 timmar lång. :)) 

Åt på McDonalds under tiden vi väntade på bussen hem och nu är jag hemma och letar runt efter filmer som hulken, Ironman och wolverine för att börja med ett maraton inför väntan på 'The Avengers' som handlar om alla ifrån Marvell serien, kan ju vara bra att ha sett de enskilda filmerna så man förstår karaktärerna och det är även en bra anledning för att ha ett maraton. ehehe. 

So you're here to mak...

0 Läs mer >>
Jäkla hosta som förstör för mig så att jag inte kan träna och att jag inte kan låta bli att tröst äta så jag kommer nu att vara ovan på träningspassen när hostan är borta igen.. 

Har nyss pratat om en bild som "berör" mig inför en liten grupp i klassen. Det gick bra men läraren tyckte att jag skulle prata högre men om man är förkyld så är man. Nu sitter jag i ett grupprum med Amanda och väntar på att läraren ska komma och säga att vi får gå in igen så vi kan börja med något annat arbete istället för att sitta här och glo på skärmen..

En söt katt jag hitta...