0 Läs mer >>
Jag hittade till Ldl och kommer kanske att få ha praktik där i november! Håller tummarna för att det händer!! Arbetsförmedligen ringde under veckan också så ska dit på måndag på en informationsträff som sedan kan leda till en intervju med resturangchefen på mcdonalds om en praktik som kan leda till jobb. Känns som om att det äntligen händer lite positiva saker! 

Fick äntligen svar från min coach också! Hon hade tydligen skickat mejl till mig men det finns ingenting i inkrogen eller skräpposten så de kanske fått fel address? Men allt är löst som tur så ska dit till veckan och prata med henne. 

Cicci bjöd med mig på förfest hos en av hennes vänner ikväll så ikväll blir det utgång och jag är taggad! Är danssugen igen, är inte riktigt samma sak att dansa runt här hemma ensam.. Och imorgon kväll ska jag träffa alex som är på besök ifrån uppsala! Blir nog en bra helg detta. Skönt att hålla sig sysselsatt. 

Dance till tomorro...

0 Läs mer >>
 

Betyder detta att ...

0 Läs mer >>
 

Skulle ju aldrig s...

0 Läs mer >>
 
 

Four on repeat

0 Läs mer >>
Ibland känns det helt omöjligt att hitta ett jobb.. Speciellt när alla runt omkring en har en utbildning som jag inte har.. Vissa dagar ångrar jag verkligen att jag valde media. Jag hade tre roliga år men hade säkert haft lika roligt på ett annat program. Men gjort är gjort. Man får göra nya planer & hoppas på att allt löser sig i slutändan. 

Men jag ger inte upp. Håller på förfullt med att hitta en praktikplats. Mitt problem för tillfället är att jag inte vet hur jag ska ta mig till en viss plats..(lidl i kroppskärr). Hittar ingen buss dit?! Och hade inte gjort någon skillnad om jag hade körkort för har ändå ingen bil. Så får ta en chansning och hoppas på att jag hittar dit på ett sätt som inte betyder att jag måste gå på en motorväg.. Wish me luck! 

inte alltid lätt a...

0 Läs mer >>
Denna helgen har jag firat min(lite i förväg) & min systers födelsedag. Vi ville fira tillsammans eftersom att båda två fyller jämn, så vi gjorde våra naglar fina i fredags på nails for you(är hela tiden rädd för att de ska gå av), sen i lördags kom släkten hit så åt vi mat & mamma bakade en ljuvlig, mäktig tårta till oss. Ska även bli firad på min riktiga födelsedag med mamma, pappa & min bror, tihi. Sen även sista helgen i oktober med mina närmaste vänner(då jag kan gå till systemet!) haha. Tycker att någon gång i livet ska man fira ordentligt!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fick min drömtårta