0 Läs mer >>
Hade en väldigt lyckad födelsedag i måndags. Fick fina presenter, fina grattis hälsningar och en jätte god chokladtårta! Finns inte så mycket mer man kan önska sig. Och kommer ju bli firad igen med min äldsta bror nästa helg för då kommer han och min syster! 

I tisdag var det jobbcoaching och sen träffade jag Cecilia som hjälpte mig att hitta en ny jacka och skor för jag hade fått present pengar så jag kunde köpa det. tihi. Skrev även in mig på körskolan så om några veckor ska jag gå på en teorikurs så dags att övningsköra oftare och läsa i boken och spela spelet mer. 

Igår var jag på jobbcoaching och sen hämtade min bror upp mig. Vi åkte runt och letade present till min äldsta bror. Sen fick jag skjus till friskis och tränade med soffan! Ett extra jobbigt pass för att det inte blev någon träning förra veckan.

Nu är jag på jobbcoachingen och är seg i huvudet. Har början till huvudvärk så tur att vi snart slutar och att imorgon är sista dagen som jag måste vara här varje dag. Det blir mycket vila när jag kommer hem.  

Come & get it

0 Läs mer >>
Tog lite ego bilder idag och bestämde mig för att de speglar min personlighet och passar som header. Enkel men fortfarande jag. Kanske tillkommer en text senare. Om jag känner för att skriva mitt namn eller hittar något fint citat. Älskar ju svartvitt också så detta är jag nöjd med. Kanske ändrar färger i menyn. 
 
Nu ska jag kolla in serien "Under the Dome". 
 

Jag är min bästa mode...

0 Läs mer >>
I fredags var jag på en halloween fest och det var väldigt roligt. Jag var en svart katt. Först hade jag gjort en otroligt ful sminkning på mig själv men soffan räddade mig och gjorde en mycket fin sminkning. Jag hade bara min mobil med mig så har tyvärr inga bilder men ska tigga till mig några så jag kan visa hur jag såg ut. haha. 
 
Det blev kanske lite väl mycket vin så mådde dåligt hela dagen igår. Därför låg jag bara i sängen och mådde piss. Fick mensvärk för att toppa bakfyllan också. Typiskt. Men idag mår jag mycket bättre! 

Idag är mina planer att göra matlådor inför veckan. Sista veckan som jag måste till work for you varje dag. Veckan efter blir det bara två gånger i veckan! wiihoo. Ska försöka att fota lite också.

Detta är även sista dagen som artonåring. Imorgon kommer jag vakna upp som en nittonåring. Känns overkligt. Känner mig fortfarande som 15. Ibland 9. Men jag älskar att fylla år så att detta är en mellanålder spelar inte mig någon roll. Det är fortfarande värt att fira. 

Dags att ställa tillb...

0 Läs mer >>
För några veckor sen försökte jag mig på att göra en frisyr med hjälp av en dount. För att vara första försökte tycker jag att det är bra gjort men jag behöver mycket övning innan jag kan säga att jag är expert. Mamma var snäll och tog dessa bilder under för att visa hur det blev. 
 

Bun with donut

0 Läs mer >>
Har suttit med bilderna från bröllopet i flera veckor. Går segt att redigera ibland för man vill ju att det ska vara fint och att de ska bli nöjda. Men nu är jag äntligen klar. Ska bara skicka efter dom nu och sen sätta in dem i albumet. 
 
Hittade en fin textstil idag så skrev mitt namn med den så får det vara min header tills jag är klar med bloggdesignen. 
 
Men har en massa andra bilder som behöver redigeras så ska fortsätta med nu ikväll och kanske kan det komma upp lite bilder här. 
 

Hope is a four-letter...

0 Läs mer >>
I somras tog jag dessa bilder. Modellen är jag själv. Tog korten med stativ. Det är dags att lägga upp mer bilder. Har fullt med bilder på datorn men denna sommaren var så varm därför har jag inte orkat redigera dom. Men nu har kylan kommit så dags att komma igång igen så jag kommer någon vart med min dröm.
 
 

Svartvitt

0 Läs mer >>
Har äntligen fått inspiration så nu ska jag verkligen lägga mig ner och göra en fin blogg. Har mest suttit och läst på om saker nu på kvällen. Det kommer att ta sin tid men det är ju det största nöjet. Att leka runt och ta det i etapper så kanske man inte tröttnar lika fort. 

Har idag som vanligt varit på jobbcoaching, slutade dock tidigare än vanligt för det fanns inte tillräckligt med datorer till alla. Åkte därför hem till pojkvännen en stund. Vi kollade på Curse of Chucky. Spänningen upp till händelserna var bra men när det kom till dödandet så skrattade jag mer för det är inte så verkliga effekter direkt. Jag tycker att det är bra för då vet jag att jag kommer sova gott i natt. Någon gång ska jag hitta modet till att se på den senaste paranomal activity. För det är riktig skräck för mig. 

När jag kom hem gjorde jag matlåda till imorgon, skrev ner en lista på företag som jag vill jobba på (fick det som en liten hemuppgift), packade ner träningskläder till imorgon och nu ska jag somna till någon serie. 
 
 

Dags att ta tag i des...

0 Läs mer >>
 

Fina 80-tal

0 Läs mer >>
Nu har jag klättrat ur min klagoperiod och tar tag i allt igen. Har sökt till tre kurser på universitetet nu till våren och har påbörjat ett flertal personliga brev. Har pluggat mer teori nu och närmar mig att börja i körskolan. Mitt mål är att ha klarat av det i Januari/Februari, vi får se hur det går. Ska skapa tid och bli bättre på att höra av mig till mina vänner som jag saknar väldigt mycket. Och även kanske skriva här lite oftare. 

Förra veckan var min syster här. Firade henne och pappa. Blev att skynda sig hem varje dag efter jobbcoachingen. Blev mycket lek med Klara, spelade ett oändligt spel med min syster. Det tog tre dagar innan vi hade spelat klart. haha. Färgade håret på henne och såg på vampire diaries. Roligt att inte vara ensam om att tycka om den serien! 

I torsdags åkte hon hem och på fredagen var jag på en hemmafest hos pojkvännen. Men åkte hem vid elva tiden. Hade varit en lång vecka så behövde sömn. Och det blev att ta igen mycket sömn denna helgen och massa halstabletter för halsen värkte. Men nu är halsen bra, är lite snorig bara. 

Idag efter jobbcoachingen mötte jag upp Cecilia som hjälpte mig att hitta något till halloween. Blev en mask för ögonen. Ska lägga upp bild en annan dag när jag kommit på vad jag ska ha till. hah. Sen tog vi en fika på waynes. Blev sittande där i några timmar. Var väldigt roligt att träffa henne igen! 

När jag kom hem gjorde jag matlåda till imorgon. Köttfärspaj. Och ska till arbetsförmedlingen imorgon och göra en ny plan. Ska komma iväg och träna också. Blir alltid på bättre humör då! 
 

Nu är det bättre igen

0 Läs mer >>
Jag blir aldrig nöjd över utseendet på bloggen. Ändra om och om igen men det blir inte som jag vill.. Fick en uppgift att göra idag. Skulle göra ett reklamblad om mig själv. Fick åka hem och jobba så tog såklart till mig photoshop. Det skulle lämnas in innan tolv inatt så är äntligen klar. Har hållit på sen ett. Tänkte att när jag ändå satt här att jag kunde fixa med bloggen men det blir inte som jag vill. 

Istället ska jag vila huvudet lite för har början till huvudvärk. Har inte bloggat så mycket för jag har bara haft stess, stress, stress i mina tankar. Hinner knappt träffa någon för mitt fokus är att hitta jobb så jag kan tjäna pengar och då kunna hitta på saker och ta mig till ställen. Hade ett sammanbrott i helgen för att jag hatar att så mycket ligger på att man behöver pengar. Jag känner mig handikappad utan det. 

Men nog om det. Nu behöver jag vila. 

I got life