0 Läs mer >>
Sitter på bussen in till stan nu för att träna! Jag är äntligen fri från den hemska hostan!! Känns så skönt. Har saknat passen och att få träna med soffis!

Tidigare idag så skottade jag uppfarten för mina föräldrars bilar och två gångvägar upp till stugorna. Det var riktigt jobbigt.. Men är kul att kunna överraska mina föräldrar för de tror inte på att jag kan skotta så får se om de tror på mig eller inte. haha.

På måndag börjar jag plugga engelska på universitetet. Kommer vara nervös hela helgen och drömma mardrömmar. Fattar egentligen inte varför jag är så nervös. Det är ju bara en kurs och jag kan ju bara hoppa av om det inte känns rätt. Men det är ju något nytt för mig så kanske det är därför. Får väl försöka distrahera mig själv hela helgen så att jag kommer på andra tankar.

busstur

0 Läs mer >>
Jag hade ett riktigt bra nyår. Mycket skratt, dans och bra sällskap! Dessa dagar nu efter nyår har jag vilat för det mesta. Min förkylning sitter fortfarande i och har nu gått över till hosta.

Men åkte till Göteborg igår för att fira min systerdotter som fyllt 1 år. Det är så roligt nu när hon går och säger några ord. Och att hon känner att hon kan lita på mig så att hon faktiskt vill vara i min famn ibland. Var roligt att träffa min syster igen också. Vi planerar att hon ska komma hit själv nästa månad så ska vi ut och äta, längtar! 

Vi åkte hem redan idag dels för att jag inte är helt frisk och vill inte smitta och dels för andra orsaker. Köpte hostmedicin igår som smakar skit så jag hoppas verkligen att det hjälper. Pappa har köpte ben & jerrys till mig, glass ska ju vara bra för halsen, och jag har favorit feel good filmerna i närheten. Blir nog snart frisk. hehe. 

nytt år & nya tag