0 Läs mer >>
Satt nyss och sökte runt på nattbussar för imorgon ska jag på en maskeradfest med temat 1900talet. Man fick välja vilket år tal som helst och då ville min pojkvän att vi skulle klä oss till 70talet, kan ju säga att det är tur att min syster är här så att jag får hjälp för jag har världens sämsta fantasi. Men ialla fall så skulle jag kolla hur mycket det kostade så står det att det skulle kosta 1900 kr, ibland blir man ju bara yr på hur lätt de gör tryckfel.. 

det var faktiskt lite...

2 Läs mer >>
I lördags åkte vi bil till göteborg, jag min bror och hans flickvän. Skulle kolla efter en balklännning och så skulle vi hämta min syster och lilla Klara. Jag hittade en balklänning som jag blev förälskad i, den är dock svart så det kanske är lite dystert men jag ska ja färgglada grejer till så man blir lite ljus, tihi.

Sen i söndags, igår, åkte vi hem. Det blev väldigt trångt men det gick bra ändå. Vi spelade m.i.g, tittade på klara och spela spel på mobilen. När vi var hemma så var det väldigt gott med mat och resten av dagen blev det att bära runt på klara och umgås med min syster.

Idag ska vi göra lite skolarbeten, planera ett träningspass och ta en promenad. Får se om vi hinner med något annat.  

Balklänning klar

0 Läs mer >>
Slutade tidigt idag så lagade mat till mig och mamma när jag kom hem, sen läset jag några kaptiel i engelskaboken men blev sömnig så tog en liten tupplur. När jag vaknade så städade jag sen åt jag hallon, fil och flingor, nu är klockan strax efter halv åtta och jag är uttråkad, jag skulle kunna försöka läsa i boken men den är bara ett sömnpiller.. 

Jag är lite för pigg för att slöa framför tv:n, jag sitter och tänker på studenten och får bara panik. Inte för att jag tar studenten, utan för all planering.. Balklänning, hur håret ska vara, sen ska man väl sminka sig lite, skor, studentklänningen är ju klar som tur, studentmössa, studentflak, alkohol, balbiljett, studentfestsbiljett, kanske en släktmiddag, jag har säkert glömt något men det är redan flera saker och allt kostar pengar. Önskar just nu att det inte fanns några pengar och att det inte var en sådan stor grej. Det blir ju lätt att man säger ja till allt och till slut så kostar allt mer än det egentligen är värt, så gråter man dagen efter när allt är över för att man slutade att njuta av upplevelsen.

Nej usch vad stressigt och tiden går så fort fram, men jag vill ta studenten och hitta ett jobb men jag vet att det kommer vara väldigt svårt och det kommer kännas omöjligt men det är värre att plugga, så känner jag nu i alla fall. Tur att det bara är en skoldag kvar nu och sen lov så att jag kan varva ner, även fast det inte var längesen som jag var hemma och uttråkad. Fast denna gången så har alla lov så det blir ju inte riktigt så att jag bara sitter hemma och bråkar med katterna.  

Så där ja, det var skönt att få ut allt det i skrift. Redan nu känner jag mig faktiskt lugnare. Skönt. 

Forward

0 Läs mer >>
I fredags var jag på bio med Madelene och Ellinor, vi såg Anna Karenina, jag tyckte om den, den var bra och väldigt intressant gjord, på ett sett jag inte sett förut. Blev lite ställd av slutet för jag förstod det inte riktigt men får se den igen någon gång så förstår jag säkert. 

Vi gick på en tidig bio så den var redan slut klockan fem, kom dock hem vid sju, då åt jag och mamma en hemmagjord sallad, som var vääldigt god. Spenderade resten av kvällen med vänner-serien men somnade väldigt tidigt. 

I lördags gjorde jag inte så jätte mycket, hade huvudvärk och ont i magen, så kände för att tycka synd om mig själv och bara slöa. Kollade såklart på melodifestivalen på kvällen med mina föräldrar, de båda som jag höll på kom till finalen så jag var nöjd. Somnade strax efter att melodifestivalen var slut. 

I söndags så gick jag upp tidigt för att hinna med halv tio bussen, så jag hann gå på ett medelpass klockan elva på friskis med soffan! Det var underbart att äntligen träna igen men det kommer ta låång tid innan jag är i form igen, så kommer säkert klaga på träningsvärk ett tag. 

Efter passet åkte jag hem till Hajin för att jobba på projektarbetet och vi fick faktiskt något gjort! Sen pratade vi ju om andra saker också eftersom att det var ett tag sen vi sågs sist. 

Har haft en bra helg men har inte en bra måndag. Vaknade ett i natt och fick för mig att det var söndag så att jag inte skulle upp så stängde av larmet, sen vaknade jag fyra igen och kom på att det var måndag och att jag skulle upp. Men jag hade missat att vi började kvart över tio idag så kom en timme för tidigt.. Engelska boken blev väl glad för då hann jag läsa ett till kapitel. Men jag är trött och vill hem igen och sova. 

Anna Karenina

0 Läs mer >>
Var i den saknade studion och fotade lite i morse med Madelene och Ellinor, tror att det blev några fina bilder! På lunchen gick vi till McDonalds, och eftersom att det är allahjärtansdag idag så försökte jag att vara snäll och skulle bjuda dom på glass, bara för att, men nej maskinen var trasig.. Vi var förbi burger king också men deras var också trasig. Det var elakt tyckte jag.. 

Efter att vi hade ätit gick vi till karlstad CCC för att kolla in sommarjobbsmässan, men det var mycket folk på liten yta, de var bara på en plan, så såg inte så mycket. Men försökte i alla fall. 

Efter mässan satt vi på bussstation ett tag när de väntade på sina bussar, då planerade vi att gå på bio imorgon, lääängtar! När hade åkt mötte jag upp pojkvännen och hade oturen nog att halka och landa på knät, det blöder inget men tror att jag kommer vakna med ett blåmärke imorgon.. Följde i alla fall med pojkvännen hem, fick en fin ros och godis, tihi. Vi myste resten av dagen och kollade på how i met your mother, en väldigt bra dag faktiskt! 

Nu är jag hemma och har söta titti i knät, hon är äntligen på goshumör, hon har inte varit hos mig på ett tag för nalle har alltid varit här men nu är han hos mamma så kom hon äntligen hit. Ska gosa med henne resten av kvällen och se på vänner. 

Alla-hjärtans-dag

1 Läs mer >>
Började skolan idag igen och det var en helt okej dag. Skönt att ha något att göra igen men jobbigt med skolarbeten och vi fick veta att vi nu har en ny lärare i samhällskunskap så det kommer säkert bli krångel med uppgifterna vi gjort hittills..

Men något glatt är att vi fick våran studentmössor idag! Jag är nöjd med min, den är enkel och den var skön att ha på sig, nu är det bara att räkna ner dagarna!

Tog nyss kort på den, (skulle ha gjort det tidigare under dagen men jag somnade direkt när jag kom hem), orkade inte ta fram stativet så det är inte de finaste bilderna men man ser hur den ser ut i alla fall. Texten är dock silvrig inte guld som det typ ser ut som på den första bilden och på baksidan står det john bauer. 

Men nu är det nog bäst att jag sover, måste ju upp tidigt imorgon. Somnar nog till vänner serien, tihi. 


 
 

Bara att räkna ner da...

0 Läs mer >>
Igår hade jag en bästis-dag med soffan! Köpte med mig subway och hade med kameran, vi bestämde oss för att fixa till oss och ta massa bilder inomhus eftersom att det var så kallt ute. Det blev ganska många bilder så har mycket att gå igenom men kommer fixa till några bilder och lägga upp på bloggen någon dag snart. 

Efter ett tag blev vi lite trötta så vi slöade framför tv:n en stund också, det var en vädigt bra dag! :)) 
Kvällen spenderade jag med mina föräldrar, vi kollade såklart på melodifestivalen, men de jag hejade på kom bara till andra chansen så jag hoppas att de vinner i andra chansen sen. Kollade på film resten av kvällen tills jag somnade. 

Nu idag har jag varit sjuk i en veckan och jag är på bättringsväg, jag hostar inte så mycket men näsan rinner typ hela tiden och jag nyser väldigt mycket. Så idag ska jag bara ta det lugnt med pojkvännen och hålla tummarna för att jag ska vara frisk imorgon när skolan äntligen börjar igen. 

Ett smakprov från gårdagens fotografering

And just like the rai...

0 Läs mer >>

weheartit

0 Läs mer >>
I lördags träffade jag pojkvännen, kollade på några avsnitt av american horror story, sen på kvällen melodifestivalen, var väldigt besviken på låtarna.. Sen såg på vi ps I love you, underbar film. Somnade runt ett tiden, vaknade runt nio tiden på söndagen, igår, då slöa vi ett tag tills jag tog bussen hem till soffan. 

När jag kom till henne bestämde vi oss för att ta en promenad till bergvik, det var lite kyligt men det var skönt med en promenad. På bergvik tittade vi runt i några affärer och köpte oss en varsin sak, jag köpte en skön g
 
rå tröja. Sen gick vi tillbaka hem till henne och slöade framför tv:n en stund. 

 Åkte hem vid sex tiden, när jag kom hem lagade jag mat, sen halv sov jag och hade ont i halsen och började hosta. Har ännu en gång blivit förkyld, denna gången hostar jag så det hörs på min röst att jag inte är frisk och kan inte träna.. Kan säga att jag är lite grinig. 

Idag träffade jag fotografen och lärde mig några nya saker i photoshop. Ska dit imorgon igen, känns bra att få lära mig något nytt. Resten av kvällen ska jag vila mig och hoppas på att hostan försvinner fort. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

förkyld men har haft ...

0 Läs mer >>
igår gjorde jag skolarbeten och redigerade bilder sen på kvällen gick jag på bio med mamma. Vi såg på les miserables och den var helt otrolig, fick rysningar och det kom tårar lite då och då. Den kommer nog bli årets film för mig, längtar tills den kommer på dvd.

Nu har jag nyss varit hos tandläkaren, tog röntgenbilder och såg att en av mina visdomständer växter snett.. Det betyder att jag kanske måste dra ut den, usch, det kostar ju flera tusen..
Men förutom det så var allt bra som tur.

Nu ska jag fördriva en timme på stan för sen ska jag fota med fotografen, hoppas på fina bilder.

les miserables