0 Läs mer >>
Hade det väldigt bra med pojkvännen och hans familj i deras sommarstuga! Åkte båt, bada, va på loppisar, åt massa mat och hade det riktigt mysigt! Men det är skönt att komma hem till familjen, katterna och min älskade säng. Det kanske blir en tripp till göteborg i några dagar imorgon, vi får se om det blir något utav det. Håller tummarna!

Älskar sommarstugor

2 Läs mer >>
Har haft ganska mycket på gång den senaste tiden! Mycket ovanligt för att vara jag. Brukar ju ligga och slöa för det mesta. 

Men de senaste veckorna har jag hunnit se dumma mig 2 med pojkvännen och den var riktigt rolig! Den kanske till och med var ännu bättre än den första. Jag har äntligen läst ut 'den tomma stolen' mot slutet av boken började den hända mer saker och det var ett lyckligt slut i ett olyckligt slut men det var lite för mycket babbel och politik för min del. Nu har jag börjat läsa '50 nyanser av honom' och den är mycket mer lovande. Jag har hunnit träffa Alexandra, det var dagen jag gjorde senaste inlägget, haha. Och har även träffat Hajin som jag sov över hos en natt och vi hade en väldigt mysigkväll med en massa godis! 

Förra veckan kom släkten ifrån skåne och det var riktigt kul att få träffa dom och även systerdottern, syster och hennes sambo! Vi lekte en massa i trädgården. Spelade badminton, biljard, kortspel, lekte med Klara. Vi åkte till badhuset som har skapat ett litet äventyrsbad och jag klarade av undvika vatten i ögonen. Vi åkte till mariebergsskogen och tittade på djuren, vi gick runt på stan. Jag mamma och Helen såg Gyllene Tider på mariebergsskogen och Linnea Hennriksson! Linnea har en sådan fin sångröst och bra texter, hon hade lite galna kläder på sig men när hon väl sjöng tänkte jag inte så mycket på det. Gyllene Tider var bättre än jag trodde! Det var en riktigt härlig upplevelse och är överlycklig över att vi köpte biljetter dit. :)) 
Jag, Paul och Helen gick även på bio vi såg 'the lone ranger' med Johnny Depp. En riktigt bra film men lite väl lång. De kunde ha skippat en halvtimme av filmen. heh. 

Min äldsta bror ringde mig och min bror och frågade om vi kunde hjälpa till och plocka ihop hans lägenhet, och min mamma om hon kunde hjälpa till att städa. Både i ondsdags och igår packade vi ihop saker och städade. Ritkigt skitigt måste jag säga.. Men det är nästan klart men resten får de andra fixa till. För idag ska jag med pojkvännen till hans sommarstuga över helgen! Därför ska jag nu äta frukost och sedan packa. haha. 

Tagit en del bilder o...

0 Läs mer >>
Igår njöt jag mest av skuggan för det var så otroligt varmt i solen.. Läste i boken och nu har jag bara två kapitel kvar! På eftermiddagen blev det ett intervallflex pass med soffan. Övningskörde hem och det gick bra. Har kört i stan några gånger nu, men på kvällen så det har inte varit mycket trafik utan det har mest varit rödljus. 

När jag kom hem ringde min syster så pratade med henne en stund. Hon och släkten från skåne kommer till veckan så det blir en fullspäckad vecka! Resten av kvällen kollade jag på bones. 

Nu har jag nyss vaknat och ska snart äta frukost och kolla på degrassi. Sen i eftermiddag ska jag och mamma ner till ängebäck och plocka oss lite jordgubbar! 

hoppas på många jordg...

0 Läs mer >>
 

Bilder från studenten

1 Läs mer >>
 

Bilder från balen

0 Läs mer >>
I torsdags åkte jag med min bror och hans flickvän göteborg. Dom skulle gå på metal town och jag passade på att umgås med min syster och systerdotter! Var där från torsdag till måndag och vi hann med att gå på museeum, ha en picknick, titta på djur i en djurpark, äta en väldans god kanelbulle, shoppa lite, leka med klara, spela spel, träna och sen skulle vi ha en spadag men vi hann inte riktigt med det så vi ska se till att ha det nästa vecka när de kommer hit, tihi. 

Det var riktigt roligt att få umgås med min syster och systerdotter. Saknar dom redan. Kom hem på måndagen elva på kvällen så gick och la mig direkt. Packade upp allt igår, solade lite och läste. Sen på kvällen gick jag på bio med pojkvännen. Vi såg dumma mig 2 och den var riktigt rolig, kanske till och med ännu bättre än den första. haha. 

Nu ska jag snart börja att städa här hemma sen senare idag ska jag och pojkvännen hitta på någonting, får se vad det blir. Tänkte hinna med och lägga upp lite bilder från balen och studenten också. Jag är lite seg med sånt haha. 

Glada dagar

1 Läs mer >>
Har haft en väldigt bra helg som har spolat bort alla dåliga minnen av midsommaren.. I fredags fotade jag några hästar åt min brors flickvän. Det var verkligen inte lätt eftersom att de inte ville stå stilla men hon blev nöjd med några bilder i alla fall. Efter det åkte jag hem och åt mat. Sedan gjorde jag en lyxigare variant av en kladdkaka som Soffan fick på lördagen. På kvällen hämtade pojkvännen upp mig så åkte vi till Alexs sommarstuga, där det var grillfest. Vi hade tur med vädret så solen var uppe tillräckligt länge för att man skulle hinna äta ute, njuta av solen och spela kubb. När solen försvann och myggen kom gick vi in, spelade spel och umgicks. Det var hur roligt som helst, en av de bästa kvällarna jag har haft! Kom hem runt tre, slocknade direkt när jag jag kom till sängen.

I lördags åkte jag hem till soffan runt två tiden för att jag skulle fira henne. Hon fyllde 20 år dagen efter. Soffan jag och Kim åt kladdkakstårtan, hon fick presenter, vi såg på en fransk film som jag inte kommer ihåg namnet på men den var bra fram tills slutet, vi åkte in till stan och åt på kebab house sedan gick vi vidare till glada ankans uteservering och drack lite och umgicks resten av kvällen. Det kom även två till av deras vänner och det var också en av de bästa dagarna! 

Kom hem vid två tiden och somnade nästan direkt. Var helt slut i kroppen i söndags så sov typ bort hela dagen. Och nu är det måndag igen. Jag har mest varit ute i solen och läst. Fotade lite grann i trädgården också. Funderar på att ta en springtur sen för jag har äntligen hittat ett hårband åt mina känsliga öron. Ska bara hitta hörlurar någonstans i huset så att jag får lite musik i öronen. 

bästa dagarna