0 Läs mer >>
Var på packmopedsturnen igår med soffan. Missa den förra året i arvika för att det var 18årsgräns där, men denna gången var vi i kil och där var det ingen åldersgräns, underbart! Det var mysigt att sitta i gräset med filtar och fika och se Patrik Isaksson och höra på annan bra svensk musik. En bra kväll! :))

Idag ska jag plocka hallon och hjälpa till lite här hemma, sen ska jag till soffan! 

När jag tagit'slut, n...

0 Läs mer >>
Denna kvällen ska jag passa katterna för mina föräldrar sitter på en båt och äter räkor. Jag skulle vilja sitta på en båt fast jag blir sjösjuk och jag hatar räkor. Trivs bättre här hemma, med ett maraton av serien degrassi. Skulle varit roligt att ha någon här men ibland har folk andra planer och jag behöver vila upp mig. 

Gillar dock inte att det hotas med åska för då är det svårt att underhålla sig. Men nu ska jag börja med mitt maraton och gosa med katterna.

En bild tagen av min ...

0 Läs mer >>
Det har verkligen varit en livfull vecka! Jag är helt slutkörd och tycker att det är jätte skönt med lugn och ro igen. Men det har varit en bra vecka, jag har lekt mycket med tvillingarna, umgåtts med min syster, min farmor och min faster. Men när man har två stycken jätte söta flickor efter sig hela tiden, blir man trött på att försöka underhålla dom men det är även svårt att säga 'nej, jag vill inte leka' för jag träffar ju dom bara en gång om året, så det är inte konstigt att det blir så intensivt. 

Jag har tagit lite bilder under veckan också så det kanske kommer upp några under helgen, om jag har tid. Idag efter att min syster hade åkt hem, så åkte jag in till stan och tog en fika med Amanda! Det var verkligen roligt att träffa henne igen och prata om vad vi missat i varandras liv. 

Nu ikväll ska jag slappna av, njuta av att ha sängen för mig själv, äta godis och må bra. tihi.

Kom och inspirera mig...

0 Läs mer >>
Åt våfflor till frukost framför vampire diaries sen njöt jag av solen tills regnet kom då gick jag in och spela spel tills soffan kom. Hjälpte henne att plocka vinbär till hennes farmor, som tur var det bara små regn så behövde bara ha en regnjacka för att stå ut. 

När vi var klara och hon skulle hem gick jag upp till stugan och började städa och bädda sängar, för imorgon kommer släkten ifrån skåne. Sedan åkte jag och mamma till ikea för att köpa hem extra kuddar. Hittade även ett lila överkast som det var rea på, så den fick också följa med hem. När vi skulle gå till bilen hade det börjat mullra och ösregnet kom. Det var bara att se till att komma till bilen snabbt! 

Efter ikea skulle vi vidare till maxi så vi försökte hitta den närmaste parkeringen för att bli så lite blöt som möjligt. Precis när vi tänkte gå ur bilen blixtra det och dundrade samtidigt, jag brukar inte bli rädd av åska men då blev jag måste jag säga! Vi handla lite mat på maxi och när vi skulle gå till bilen var det värsta av ovädret över. 

När jag kom hem la jag mig i sängen och spelade spel. Sen åt vi middag och efter det spela jag lite till tills jag blev arg, bytte då till att zappa runt på tvkanaler. Och jag äter godis som jag inte gjort på länge, för chocklad är inte godis.

oh no ett inlägg utan...

0 Läs mer >>
Åkte in till stan med soffan igår, jag hittade en blå t-shirt som jag även kan ha som en tunika och en rosa tröja som jag också även kan ha som en tunika. Var en bra shoppingdag med soffan! Sen när hon skulle hem gick jag och hälsade på Hajin när hon jobba, satt och åt glass tills hon slutade sen åkte vi hem till henne, hon fick en present av mig eftersom att hon har fyllt år, pratade ikapp allt vi missat eftersom att vi inte träffat varandra under en evighet. 

När jag kom hem vid halv tolv somnade jag nästan direkt. Idag sov jag länge sen när jag väl gick upp fick jag huvudvärk så har varit lite små grinig idag men är på bättre humör nu. Har spelat final fantasy i några timmar men nu fastna jag igen så tar en paus. Kanske ska sätta på en film eller laga mat.

jag hittade tillbaka ...

0 Läs mer >>
Denna helgen har jag sett två bra filmer. Den första är beastly med Alex Pettyfer i huvudrollen, man kan väl säga att det är en modern berättelse av skönheten och odjuret. Jag har försökt att se på den flera gånger men har stängt av den för den har haft en ganska dryg början men denna gången gav jag den en chans och efter en stund var jag helt fast!! Borde ha sett den för längesen.
Andra filmen är American Reunion, Jag älskar de tre första amercian pie filmerna så jag var ju bara tvungen att se denna när alla de som var med i de tre första träffar varandra igen. Lika rolig om kanske ännu roligare än de andra filmerna. En film man kan se när man behöver ett riktigt gott skratt!

Två filmtips

0 Läs mer >>
Nu har jag gjort om min header, i photoshop blev den jätte fin med färger och allt men nu när jag la in den här på bloggen blev det fel med färgerna.... Hatar när det blir fel!! Men det får ser ut såhär tills jag löst problemet. Eller det är rätt färger i fierfox men inte i chrome eller explorer.

ny header med failade...

0 Läs mer >>
Har dammat hela huset, sjungit singstar, lagat mat och nu väntar toaletterna på mig. Jag måste alltid förbereda mig mentalt varje gång. Egentligen ska det inte vara så farligt men de har den där hemska märkningen på sig även fast man skulle ha drivits till vansinne om de inte fanns så det borde ju inte vara så farligt att sköta om dom, det borde ju vara ett privilegium faktiskt.

djupa tankar..

0 Läs mer >>
Träffade Amanda idag, hjälpte henne att köpa ett wii och fikade med henne. Var riktigt roligt att träffa henne! Vi skulle ha setts förra veckan men det blev inställt så blev glad att det inte blev inställt igen. :)) 

Nu sitter jag och funderar ut en bloggdesign men blir inte riktigt nöjd. Det är väldigt kul att mixa runt och så, men det är tråkigt när man inte blir nöjd och ibland är det svårt att få inspiration. Men när man väl får det är det underbart.

Underbar är ett fint ...

0 Läs mer >>
Städade mitt rum idag, tog ut alla grejerna ur hyllorna och ställde sedan om. Började också att försöka göra en ny bloggdesign men kom inte så jätte långt. Åkte till stan klockan fem och mötte upp soffan, vi kom äntligen iväg till friskis för att träna! Det var underbart efteråt och jag har längtat länge efter den känslan man har efteråt. 

Fick övningsköra en bit påvägen hem. Jag försöker lära mig att parkera men jag parkerar väldigt snett ännu, jag försöker även med att sluta få kärringstop vid fel tillfället bara för att jag gör något nytt. 

Har nu hunnit med att duscha, äta, haft på ansiktsmask och nu har jag tagit fram den läskiga boken "körkortsboken".. Får se hur kort man kommer innan man vill slänga bort boken.

Körkortsboken, den st...

1 Läs mer >>
Ju fler vänner som flyttar hemifrån, ensamma/med vänner-/pojkvänner, blir man själv mer sugen på att flytta hemifrån. Komma ifrån familjeskyddet och klara sig själv. Efter denna sommaren börjar jag trean sen ska ja ut i arbetsvärlden, jag blir myndig om ett halvår och ibland går det alldeles för fort men ibland börjar man också att sitta och längta efter att inreda en helt egen lägenhet. Det kan ha att göra med att jag älskar att möblera om, måla väggar och sånt. Om man har läst min blogg ett tag eller är en nära vän till mig, så vet den om att jag har gjort om mitt rum, bytt rum och allt sånt ett par gånger. Så ibland när jag inte tittar runt på kläder händer det att jag tittar på inredningsbilder och drömmer mig bort. Jag tror att jag drömmer mig bort väldigt mycket, kanske ska komma till verkligenheten lite oftare. Menmen, jag har en väldigt blandad/knäpp smak därför skulle jag aldrig kunna jobba med det tyvärr.

Fått lite blogg inspi...

0 Läs mer >>
Jag är en flickig flicka som älskar kläder och tycker alltid att jag inte har något att ha på mig. Jag kan stå i flera timmar i garderoben och bara glo. Jag är inte en shopaholic, jag vet när jag har råd eller inte och jag köper inte längre onödiga plagg som jag vet att jag inte kommer använda. Sen har jag haft väldigt tur med att jag har ärvt halva garderoben ifrån min syster. Vart vill jag komma med detta då?
Ingenstans egentligen, vill bara ha en anleding till att lägga upp lite bilder på drömkläder/drömoutfits som jag kan komma på mig själv att klicka runt på när jag sitter vid datorn. 

Min svaghet näst efte...

0 Läs mer >>
Ifredags träffade jag sofia. Vi prata, åt mat på stan, åkte hem till henne, planera en resa till liseberg om pengarna tilllåter det och jag hade roligt som alltid med henne. :)) 

I lördags fick jag övningsköra till kyrkan då jag hjälpte mamma att plantera några blommor sen fick jag köra en bit till mot kil, hem till soffan. Hos henne hade vi en maratondag med förhäxad, prat, såg även på filmen lake house/huset vid sjön med Sandra Bullock, somnade några timmar senare. Vaknade och åt frukost i sängen till förhäxad. Ännu en bra soffannettandag på en och samma vecka! Underbart. :dd 

Nu idag har jag fått övningsköra lite till, hjälpt till med matlagning så man har något att äta varje dag utan att behöva stå i köket alla dagar. Sen har jag sett på beverly hills och myst med katten. Ikväll blir det nog någon film och chips med dipp, även fast det är söndag.

One man I can never m...

0 Läs mer >>
Igår hade jag och sofie en sofienettandag, längesen sist och det var en riktigt bra dag! Vi plocka massa smultron, åkte bussar fram och tillbaka, var på fiskspa som jag aldrig varit på förut och det kittlades väldigt mycket så jag skrek/skatta ett tag, hon som jobbade där var inte beredd på det i alla fall men det gick över efter en stund. Vi köpte med mat från mcdonalds och jordgubbar, var i hennes och hennes pojkväns lägenhet och satt på balkongen och spelade spel, avslutade kvällen med förhäxad tills jag skulle med bussen hem.

Idag, nu ska jag snart lägga mig i solen en stund sen ska jag till stan och träffa Amanda.

Någon borde byta stad...

0 Läs mer >>
Jag älskar verkligen att kunna skriva av mig men jag har börjar få ett behov att vilja skriva betydelsefulla grejer, för mig alltså inte någon annan. För jag har så många funderingar men jag glömmer alltid bort dem eller så kan jag inte sätta dom i ord eller så vågar jag inte för jag vill inte låta dum. Jag bryr mig inte om att andra tycker att jag är korkad men jag vill inte känna själv att jag är det. Alla säger dumma saker ibland men det är det som gör oss till dom vi är och man lär sig alltid något nytt. Alla är inte smarta hela tiden man tappar det ibland och man måste våga ställa dumma frågor för att få svar och inte skämmas. 

Jag vill få inspiration till att fota men jag får ingen. Jag tror jag väntar för mycket på det så att jag missar alla tillfällen istället. Kanske borde slappna av igen och inte stressa och planera så mycket, det är ju faktiskt sommar, har inget jobb, ingen pojkvän, inget skolarbete, inga förplikterser kan man väl säga. Bara egna val och kan göra vad jag vill utan någon tidspress. 

Idag hämtade jag ut mitt recept för p-piller, nu hoppas jag bara att de funkar. Passade då på att träffa soffan en stund. Sen när jag kom hem åt jag, la mig i den underbara solen, lekte med katten, hjälpte till i trädgården och nu ser jag på förhäxad, undrar varför man svettas så lätt och börjar faktiskt redan bli sömnig. Jag är inte den personen som sitter uppe länge bara för att det är sommarlov, jag sover när jag är trött och är vaken när jag är pigg helt enkelt.
Detta skulle ha varit mysigt.

Ibland behöver en fli...

0 Läs mer >>

Om bara...