1 Läs mer >>
Jag har säkert glömt någon men hittade ett par stycken som det inte går att glömma ♥

oförglömmliga pojkar ...

0 Läs mer >>

Rosa the movie
Rosa ska snart fira sin ettårsdag med pojkvännen Ville men det blir lite problem och Rosa blir ledsen och åker iväg på ett kollo. Ville åker ut och seglar men kommer snart på att han måste kämpa för Rosa, den som han verkligen älskar. Han smiter ifrån sin pappa och seglingen. Han stöter på många problem på vägen till Gotland. Under tiden på kollot träffar Rosa sin före detta bästis Jessica och killen Amir. Rosa ljuger ihop en historia om att hon ska spela in en skiva. Jessica vet att det inte är sant, men hon lovar att inte säga något. Ändå sprids ryktet. Rosa är fast i en knipa och bara en person kan rädda henne - VILLE! Men kommer han försent?


Hip hip hora
Sofie, Amanda och Emma har precis börjat sjuan och ser fram emot högstadiet med spänd förväntan. Mest nyfikna är de på skolans coolaste killar Mouse, Jens och Sebbe. Men högstadiet blir inte riktigt som de tänkt sig, på en fest blir Sofie alldeles för full och blir medvetslös, och Mouse och Jens tar förnedrande foton på henne. Snart har hela skolan sett bilderna och allting rasar samman.


Säg att du älskar mig
Filmen handlar om femtonåriga Fatou som i sin jakt på kärlek blir utsatt för ett fruktansvärt övergrepp. Efteråt vägrar hon erkänna för sig själv vad som har hänt, men till slut hinner sanningen i kapp henne och Fatous liv rasar samman.


Äntligen midsommar
Ett vackert sekelskifteshus på strandtomt, en svensk flagga vajar från en flaggstång framför huset. Vid den lilla träbryggan ligger en segelbåt förtöjd. Det här är skådeplatsen för vännernas årliga midsommarfirande hos Susanne och Emil. Sillunchen, bastun, femkampen och det nattliga nakenbadet är som vanligt förberett. Vännerna är samlade inklusive långväga amerikanska gästen Sam. Förväntningarna är delade - Micke ängslas över sin höggravida flickvän och snabbaste vägen till närmaste sjukhus, Eva söker förströelse efter uppbrottet från Patrick och Sam anländer med en bild av den svenska synden. Emils överraskning verkar dessutom kunna lyfta festen till oöverträffade höjder. Om nu allt hade gått som det var tänkt...


Linas Kvällsbok
15-åriga Lina går i nionde klass och bor i radhus med sin familj i Rödköping. Fortfarande är hon både okysst, oerfaren och har oskulden kvar. Detta vill hon ändra på och blir ihop med den äldre Danne trots att hon egentligen inte gillar honom, utan mest för att passa in bland sina kompisar, den snygga och populära Thea och den alternativa men våpiga Carro. Lina är övertygad om att Thea och Carro bara är med henne för att se bättre ut i jämförelse. I hemlighet är Lina förälskad i Ivar, en nyinflyttad sjundeklassare med vildvuxet hår och manchesterbyxor som bor på en husbåt med sin alternativa familj och som dessutom sjunger i kör. Lina och Danne dejtar och har fumliga och trevande sexförsök men Lina känner sig blyg, frigid, dum och ensam.


förortsungar
Detta är berättelsen om Amina och Johan som är hårdrockaren. Filmen handlar om hur deras vägar möts - ett möte som kommer att förändra bådas liv för alltid.


I taket lyser stjärnorna
Jenna går i sjuan och borde egentligen bara behöva oroa sig över brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-"knullis" och hur hon ska få Sakke att bli kär i henne eller åtminstone upptäcka att hon finns. När Jennas mamma får cancer är de tvungna att flytta hem till mormor, som dessutom bor granne med Ullis. Ullis bor med sin alkoholiserade mamma, och mellan flickorna växer det fram en vänskap. Detta är en film om något av det svåraste som finns, att förlora någon man älskar till döden. Men det är också en film om vänskap, identitet och faktiskt om överlevnad.

oförglömmliga svenska...

1 Läs mer >>

piper ♥ leo

Page ♥ Henry

Dan ♥ Serena

Derek ♥ Meredith

Joey ♥ Dawson

Lucy ♥ Jude

DJ ♥ April

Katie ♥ Javier

Dylan ♥ Brenda

Brooke ♥ Julian

Buffy ♥ Angel

Pike ♥ Buffy

cry baby ♥ Allison

Johnny ♥ baby

David ♥ Donna

Kelly ♥ Dylan

Mr big ♥ Carrie

Bella ♥ Edward

ville ♥ rosa

Felicity ♥ Ben

Sarah ♥ Miles

Sandy ♥ Danny

Troy ♥ Gabriella

Jack ♥ Rose

Chase ♥ Andie

Elliot ♥ JD

Holly ♥ gerry

edward ♥ Vivian

Elisabeth ♥ will

Phoebe ♥ Cole

Haley ♥ Nathan

Sarah ♥ Derek

skönheten ♥ odjuret

Brooke ♥ Lucas

Peyton ♥ Lucas

Tyler ♥ Nora

Joey ♥ Pacey

Joey ♥ Monica ♥ Chandler ♥ Phoebe ♥ Rachel ♥ Ross  

Oförglömmlig - kärlek

1 Läs mer >>
Hade tyska som första lektion idag, guud vad skönt enda tyska lektionen denna veckan och vi såg på film!

Efter tyskan var det en låång rast och sedan svenska, blev att fortsätta jobba med visorna, men jag är typ klar. Jag tog inte en sådan svår, inga svåra ord eller något. Men det är skönt att det inte var en alldeles för svår grej för jag vill inte vara stressad.

Sedan var det no, jag har faktiskt bättrat mig och verkligen försöker att förstå så jag hoppas min lärare märker det, annars blir jag ledsen.

Sedan var det slöjd, jag klarade en hel lektion utan att fråga efter hjälp! Jag försökte själv istället så får det bli som det blir, för jag orkar inte vänta på hjälp. Speciellt inte när det är typ bara en som får hjälp hela tiden. Om det blir misslyckat blir de det, men då har jag i alla fall försökt.

När jag kom hem gjorde jag Toast och åt det till tv:n, one tree hill. Jag väntar på mitt favorit avsnitt som aldrig verkar vilja komma, mitt favorit avsnitt är :


Det är verkligen mitt favorit avsnitt, en regnig men känslofull dag ♥

Och NU har jag sökt till gymnasium, sökte till alla gymnasiumskolor som har mediaprogram och sedan sökte jag också till inredning. Jag tyckte det räckte, det blev 5 olika skolor. Första valet blev 'John Bauer' bara för att det är mer dator inriktat där och det är vad ja vill att det ska vara ;d

Nu väntar jag på att VH1, ska börja för det går ju bara på kvällen. Jag blev så ledsen när den kanalen försvann, men ja nu har jag hittat den, fast den går inte lika länge.
Det är verkligen bäst musik på den kanalen! Igår var det Grease, jag älskar den videon med 'Summer Lovin' man blir ju så glad och man längtar ännu mera efter sommaren! ;dglad, brun, bikini, sol, vatten :* 

one tree hill

2 Läs mer >>
Nu fyller hon 16 år, gud vad gammal hon är! Tänk det var inte längesen som man var bara några år yngre och tyckte när man såg 16, 17 åringar och tänkte guud vad gamla dom är! Men egentligen är dom ju inte det.
Tiden går så fort..

Nog om det, vill bara säga grattis till denna söta saken som jag älskar. Hon går i min klass, och när jag går ur nian kommer jag gråta för att inte ha henne i min klass längre, de andra kommer ja inte gråta över. För ja ni vet ju vad jag tycker om min klass. Men hon förgyller dagen, hon håller mig sällskap och hon får mig att skratta och gråta ♥


GRATTIS! PUSSS PÅ DIG :*

Grattis gamling!♥

0 Läs mer >>
Kom inte längre med klänningen idag förutom att välja tyger. Hade vikarie, jag hatar att ha det, inget blir gjort när man har det.

Ikväll ska jag se på 'the proposal' med mina kissimissar ♥ Men innan det blir det att äta hemma-gjord pizza!

Under helgen ska jag vara väldigt duktig och plugga mattematik för på onsdag ska jag ha muntligt prov, och jag suger redan på mattematik så bäst att träna ordentligt!3 - britney spears

Har fått denna låten på hjärnan, det är inte bra! Det är något med musiken i låten som bara fastnar..


Tik tok - Kesha

Samma med denna låten, guud, jag hatar när jag får en låt på hjärnan, för de låtarna man verkligen vill minnas minns man inte men de man inte vill minnas minns man..

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och prata med trevligt folk på msn ;d 
 

låt på hjärnan?