0 Läs mer >>
Har tänkt ett tag på att jag vill färga håret för jag tyckte att det började bli lite för ljust. Men sen ville jag testa på något nytt och kom fram till att det skulle vara snyggt och motivera mig mer till att fixa mer med håret om underhåret hade en annan färg. För då vill man framhäva det så att det syns och när man inte vill att det ska synas så är det bara att ha utsläppt för då syns det knappt. 

I vissa ljus ser det svart ut men det är mörbrunt. Kommer nog bli rätt färg när jag tvättat håret några gånger. Tog några snabba bilder för att visa hur det ser ut. 
 
 

Kände för något nytt

0 Läs mer >>
I torsdags åkte jag till Göteborg för att umgås med min syster och vi hade en jätte bra helg! Vi shoppade en del, åt god mat, en massa chips på kvällarna, färgade mitt underhår, såg hunger games: catching fire som var så otroligt bra och jag vill redan se om den!! Lekte även såklart en massa med klara, tihi! 

Den här veckan så har jag gått på jobbcoaching, varit på studiebesök på nwt (där jag kom fram till att jag tycker synd om alla träd) och gått på teorikurser. Två teorikuser kvar nu sedan är det dags med körlektioner! 

Det går bra nu

0 Läs mer >>
Har nyss målat naglarna, röda! Hade gula i början av veckan men ena handen blev så ful och kladdig så fick jag ett rött av Hajin så kände jag jag ville testa det. Har kommit på att eftersom att jag klär mig ofta i svart är det väldigt fint med färgglada naglar! Men nackdelen med att måla naglarna på kvällen är att man måste vänta tills naglarna har torkat innan man kan gå och lägga sig. haha. 

Imorgon blir det work for you och sedan tåget till Göteborg! För denna helgen ska jag och min syster se Catching Fire på bio. Har väntat i en evighet. Jag har läst om boken typ tre gånger om och sett på alla trailers som finns ute till filmen miljontals gånger. Det är nog ett väldigt tydligt tecken på att jag är förväntansfull och älskar böckerna. tihi. 

Men nu är det dags att borsta tänderna och somna till Kyle xy. 
 

Stora förväntningar

1 Läs mer >>
Var på första teorikursen igår på trafikskolan, skönt att äntligen komma igång på riktigt. Ska iväg senare idag också men just nu sitter jag och fikar med körkortsboken och vinkar till Hajin som jobbar på. haha.
jag vill ha körkort

0 Läs mer >>
Nu är jag äntligen klar med min systers bröllopsalbum så nu kan jag visa några bilder därifrån. De flesta tagna av min men några tagna av min bror också. Men redigerade av mig. Några bilder var för stora så kan inte lägga upp dem här. Men man får iallafall en ganska bra bild av hur det såg ut. 
 
 

Bilder från min sy...

0 Läs mer >>
Hade en bra helg i Stockholm. För en gångs skull tyckte jag inte att det var en stressig stad, den var ovanligt lugn. Hittade även en farsdag present när vi gick i gamla stan!

Bruno Mars var hel underbar! Kan inte tänka mig en bättre konsert. Han gjorde verkligen en show och fick alla att dansa med. Lika underbar röst om inte ännu mer live. Detta kommer jag att leva på länge! 

Igår var jag på jobbcoaching på förmiddagen. Sen åkte jag hem, lagade mat, vila och på kvällen övningskörde jag till friskis och gick på ett medelpass med soffan! 

Nu idag vaknade jag med träningsvärk i benen. Idag ska jag baka chokladbollar och rulltårta! För i helgen ska vi fira födelsedagar och fardag! Men först ska jag vakna till och se ett avsnitt av ravenswood. 

Bruno Mars vilken ...

1 Läs mer >>
Är i Stockholm nu med pojkvännen för imorgon ska vi se Bruno mars!! Har nyss kommit fram till hotellet och ska spendera kvällen framför tv:n, med sallad och vin. Blir nog en fin helg!

En helg i Stockholm