0 Läs mer >>
I onsdags följde jag med Alex till hennes sommarstuga. Vi stekte i solen, gjorde en sallad, spelade spel när regnet kom och då kom även en vän till henne så vi fortsatte att spela ett tag till sedan gjorde vi middag och pratade i ett par timmar.

Somnade runt halv två, vaknade vid åtta för att hinna packa ihop och äta frukost innan vi skulle tillbaka med bilen till hennes bror. Åkte hem till henne och tog även en promenad. Hade väldigt roligt och hoppas att det blir fler liknande tillfällen denna sommaren! Sen var det dags att åka hem och städa. Vila lite, min röst hade inte kommit tillbaka ännu så blev mest vila resten av dagen. 

I Fredags hjälpte jag till att rensa bort ogräns i trädgården, skärde mig på några rosor så fick fina rivsår på armen.. Runt ett tiden hämtade pojkvännen mig för att jag skulle hjälpa han att handla lite mat till kvällen. Spenderade kvällen med pojkvännen och några vänner till honom. Det var tyvärr en väldigt stel kväll så jag hade roligare under dagen med bara honom. Det blev bättre när alla förutom en åkte, då spelade de fifa och jag halv sov.. Jag har haft en bättre midsommar men alla kvällar kan inte vara bra. 

I Lördags kom jag hem någon gång på eftermiddagen och var inte så jätte pigg och mådde inte så jätte bra. Därför vilade jag hela dagen. Såg om cloud atlas för att se om jag förstod filmens mening mer och jag tror att jag gjorde det! Det är verkligen en genomtänkt film. Trodde att jag hade blivit frisk från förkylningen också men hostade på kvällen men rösten är tillbaka i alla fall. Det blir ännu en vilodag för mig nu, kanske lägga sig i solen en stund och läsa. 

både bra och dåliga d...

0 Läs mer >>
Studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv. Åka flak var det bästa på hela dagen. Stå och skrika halsen av sig i ren lycka haha. Hade en släktmiddag efteråt och soffan var såklart med! Åt god smörgåstårta, fick rosor, presenter och en massa gosedjur runt halsen. Studentfest på kvällen där jag träffade alla andra vänner som också hade tagit studenten. Mot kvällens slut hade jag knappt någon röst kvar och den har fortfarande inte kommit tillbaka helt. 

Vilade hela fredagen, tror jag aldrig har känt mig så sliten men det är så det ska vara, det händer ju bara en gång i livet. På lördagen sprang min syster stadsloppet, hon sprang på 55 minuter. Det är väldigt, väldigt bra gjort tycker jag! På kvällen firade vi Magnus med en prinsesstårta för att han fyllde år. 

I söndags åkte de hem och jag städade mitt rum och vilade resten av dagen genom att kolla på that 70's show. I måndags, alltså igår, åkte jag in till stan för att skriva in mig som arbetslös på arbetsförmedlingen. Jag ska därför idag söka några jobb som hon jag pratade med igår tyckte att jag skulle söka till. Det är några butiksjobb och jag håller verkligen tummarna för jag vill ju ha ett jobb. Ska även redigera bilder och beställa några bilder från balen och studenten. Och när jag är klar hoppas jag på att solen är kvar så att jag kan njuta av den en liten stund också. 
 

En av de bästa dagarn...

0 Läs mer >>
I måndags var det ju bal och jag hade riktigt roligt! Väldigt god mat, gott vin och väldigt bra sällskap av jb flickorna! Efter balen blev det en liten extra tur för att hälsa på några vänner till min bror, de grattade mig med en chokladask, en badring och ett 'dela en coke med' glas. Riktigt snällt av dom! :))
Igår blev det en tur på stan med min syster och sedan gick jag förbi ccc för att kolla på Hajin och pojkvännen som hade bal. De var riktigt fina måste jag säga! Och idag blev det städning i hela huset, en tur till bergvik för att handla mat till imorgon och min syster skulle köpa en klänning till sig och Klara. Efter det tog jag bussen till skolan för att hjälpa till med att skriva på lakanen till flaket fast hann bara att skriva mitt namn. Nu är jag påväg hem och är helt slut. Men imorgon tar jag studenten, wiie. Det känns overkligt men kanske har fattat det när jag tar på mig mössan. haha.

Far hit och dit men s...

0 Läs mer >>
Har under förmiddag stekt i solen och lekt med klara. Nu har jag och min syster nyss ätit blodpudding och ska strax börja göra mig i ordning. Jag har bestämt mig för att vara ytlig idag så det blir löshår och smink, kommer känna mig som en prinsessa tihi!

balförbredelser!!

0 Läs mer >>
Åkte in till stan vid elva tiden idag för att möta upp Sofie och ligga vid älven och sola. Solen är varm men vinden är lite väl kall emellanåt så käsliga jag får gåshud men för det mesta är det varmt. Sällskapet är det bästa och jag hoppas på lite extra färg till balen som äntligen blir av på måndag! Nu ska jag fortsätta att steka.


Kalla vindar

0 Läs mer >>
Lämnade in datorn i går för en ominstallation sen slutade jag. Åkte hem, åt pizza och stekte i solen. Åkte till friskis på kvällen för att träna med soffan. Det blev ett intensiv intervall/flex pass i 75 minuter och jag var helt slut i kroppen efteråt. Fick övningsköra hem och det gick för det mesta bra fast några gånger drömde jag bort mig lite för mycket.. 

Nu idag har jag hämtat datorn och nu finns det inga program på datorn. Ser så tomt ut. Är även väldigt uttråkad för vi har ingenting att göra. Vi fick gå hem om vi ville men har lektion i eftermiddag så det känns otroligt onödigt att åka hem och sen tillbaka igen. Det är bara jag och madde här också. De andra i klassen var väl lite smarare än oss och väntade på sina datorer igår och stannade hemma idag. Men behöver inte komma hit resten av veckan i alla fall så får väl stå ut idag. 
 

Tom dator

0 Läs mer >>
Igår vaknade jag tidigt ännu en gång så ställde mig och gjorde kesoplättar i väntan på att någon skulle vakna. När mamma vaknade var jag klar så då kunde jag sätta mig ute i solen med henne och njuta av mina plättar! Stekte en stund i solen sedan tvättade jag alla fönster runt huset. Efter det tog jag vattenslangen och sprutade bort allt pollen. Åt lunch och efter det tog jag cykeln till grava kyrka och tog bussen in till stan. 

Gick hem till Alexandra och kikade på hennes smycken för att låna några till min bal. Så snällt utav henne! Sen gick vi ner till bryggan och nöjt av solen ett tag. Efter några timmar reste vi oss och tog en lång promenad. Det var en väldigt bra dag med bästa sällskapet! 

Tog sedan bussen till grava kyrka och när jag skulle cykla resten av biten hem hände det något med min kropp så det gick ovanligt snabbt att cykla. haha. Hemma var det en hemma gjord smörgåstårta som väntade på mig. Mamma testade ett recept som skulle passa mig så att vi kan servera det på min student och den smakade väldigt gott! Resten av kvällen kollade jag på film. 

Idag har jag stannat inne hela dagen för att vädret har varit alldeles för fram och tillbaka. Det har därför blivit mycket serie tittande. tihi. Mina föräldrar har rivit halva köket för att diskmaskinen har gått i sönder och när de ändå så skulle byta ut den bestämde de sig för att byta ut hela diskbänken. Ett stort projekt.. Så det är kaos i köket. 

Jag tog mig en liten tur förut men jag skulle ha stannat i rummet. För de hade flyttat på köksbordet så då är det lätt att slå i kökslampan och det brukar inte vara någon fara. Det gör bara lite ont. Men denna gången blev det världens smäll för mig och lampan (som är gjord av glas) gick i tusen bitar. Jag hade världens tur att jag bara har huvudvärk och ett litet sår i huvudet och på foten för det kunde ha gått så mycket värre.. Men huvudvärk är illa nog just nu så det blir nog en tidig kväll för mig. 

klumpe dunsen är i gå...