bara en massa babbel

Jag har nu äntligen jobb på McDonalds och är super lycklig över det! Har inte jobbat så jätte mycket men är glad över det jag får. Har även varit på en annan jobbintervju och ska få svar någon gång denna veckan, som bara är ett vikariejobb men hade ju passat perfekt! 

Fick svar från universitetet idag och kom tyvärr inte in denna gången heller. Men sökte även en kurs och där är jag på 6 plats så har fortfarande en chans beroende på hur många som tackar nej. Sökte ju undersköterska också och där väntar jag fortfarande på svar så håller fortfarande tummarna. 
 
Annars då.. Julen börjar närma sig!! Är super taggad faktiskt och är fylld med julkänslor. Ska bli kul att få ha hela familjen här denna julen också, har köpt klappar till alla och min julängel hänger fint i mitt fönster. Och efter jul är det nyår och då ska jag äntligen till paris!!!! Det känns som att det är suuuper långt kvar när det inte alls är långt kvar. Tiden går så fort! 

Just nu så känns allt så overkligt och jag vet inte om jag är vaken eller bara drömmer. Hoppas ju på att det inte är en dröm men så som jag är tycker jag att allt är liiiite för bra för att vara sant. Men alla förtjänar att få känna så, att allt är underbart. 

Kommentera här: