En av de bästa dagarna i mitt liv

Studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv. Åka flak var det bästa på hela dagen. Stå och skrika halsen av sig i ren lycka haha. Hade en släktmiddag efteråt och soffan var såklart med! Åt god smörgåstårta, fick rosor, presenter och en massa gosedjur runt halsen. Studentfest på kvällen där jag träffade alla andra vänner som också hade tagit studenten. Mot kvällens slut hade jag knappt någon röst kvar och den har fortfarande inte kommit tillbaka helt. 

Vilade hela fredagen, tror jag aldrig har känt mig så sliten men det är så det ska vara, det händer ju bara en gång i livet. På lördagen sprang min syster stadsloppet, hon sprang på 55 minuter. Det är väldigt, väldigt bra gjort tycker jag! På kvällen firade vi Magnus med en prinsesstårta för att han fyllde år. 

I söndags åkte de hem och jag städade mitt rum och vilade resten av dagen genom att kolla på that 70's show. I måndags, alltså igår, åkte jag in till stan för att skriva in mig som arbetslös på arbetsförmedlingen. Jag ska därför idag söka några jobb som hon jag pratade med igår tyckte att jag skulle söka till. Det är några butiksjobb och jag håller verkligen tummarna för jag vill ju ha ett jobb. Ska även redigera bilder och beställa några bilder från balen och studenten. Och när jag är klar hoppas jag på att solen är kvar så att jag kan njuta av den en liten stund också. 
 

Kommentera här: