Möhippa

I fredags åkte jag till göteborg för att på lördagen ha möhippa åt min syster som snart gifter sig! För att kunna överraska henne sov jag hos en av hennes vänner i fredags. Och vi hade gjort en plan med att en av hennes vänner skulle bjuda hem henne så att deras barn kunde leka med varandra. Det blev lite strul när jag hade tagit fel på vilken nummer hennes vän bodde på men det ordnade sig och min syster anade ingenting för hon trodde hela morgonen att vi skulle knacka på hennes dörr. Men vi smög in och hon blev paff och fällde några tårar, av glädje gissar jag på. haha. 

Vi firade med lite vin och prat. Sedan gick vi vidare till ett ställe och åt brunch. Bagels, pannkakor, kaffe och yoghurt med hallon. Riktigt gott om jag får säga det själv. Sedan tåg vi en spårvagn till Liseberg och hade femkamp. Min syster vann fyra av fem matcher. Jag vann den femte men kom sist i hela kampen haha. Min syster vann två chokladkakor på ett lyckohjul och en av hennes vänner vann två chipspåsar på ett annat lyckohjul. 

Vi hade klätt upp min syster med rosa vingar och en rosa slöja. Hon fick en del blickar. Det var väldigt roande men alla fattade nog att det var möhippa. Vi fikade lite och jag ställde lite frågor om hennes blivande man och hon kunde tillräckligt för att jag ska tillåta att de ska få gifta sig. 

Vi åkte sedan hem till en av hennes vänner och lagade tacos. Sedan fick Helen spela in en schlagerlåt. Hon verkade tycka att det var en rolig grej. Det känns som om att jag lyckades bra och det är jag glad för, för min syster förtjänar bara det bästa!

Igår lekte jag med klara och innan jag åkte hem tittade vi efter vad klara ska ha på sig på bröllopet. Sedan var det dags att ta tåget hem. När jag kom hem var jag trött så somnade strax efter att jag hade somnat.

Nu har jag nyss ringt arbetsförmedlingen för att berätta hur det går för mig. De skickade en annons om ett jobb jag ska söka till så sitter och försöker skriva ett personligt brev. Det går sådär. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Får se hur det går. Ska träna senare idag, det är något som jag längtar till. haha. 

Kommentarer:

1 Alexandra / Lexii:

skriven

Vad roligt att det blev så lyckat!
Jag älskar för övrigt din profilbild! :D

Svar: Tack så mycket. Tog det själv, det var inte det lättaste att pricka rätt ^^ Ja det känns väldigt skönt :D
jagarenfisk

Kommentera här: