I Upendi vaknar allas livsaptit

Blev väckt 6 i morse för att någon ringde till hemtelefonen och jag har en av telefonerna i mitt rum.. Tog därför en sovmorgon. Har lite panik över att jag måste ringa arbetsförmedlingen på måndag och berätta hur det går för mig och jag har ju inte varit så aktiv som de antagligen vill att man ska vara. Jag söker ju bara till annonser jag hittar och skriver in mig på bemanningsföretag. Man borde ju gå ut och lämna sitt cv också men jag är för blyg. Prata med främlingar bara sådär är inte riktigt min grej. Sen vill de säkert att man ska ha hittat ett jobb men jag har inga kontakter som andra har. Och jag tycker inte att det ska hänga på att man ska ha rätt kontakter. Det borde egentligen inte hänga så mycket på det, det känns som fusk. Det ska inte heller behöva hänga på att man ska åka till Norge för att få ett jobb. Det är faktiskt ett annat land. Tycker inte att man ska behöva flytta till ett annat land för att som ung tjäna pengar. Det finns mycket orättvisa och det är inget jag kan göra någonting åt men jag får i alla fall störa mig på det. 

Nu när den bitterheten har kommit ur mig kan jag skriva om något mer glatt. Åkte till stan på eftermiddagen idag och mötte upp Cecilia. En tjej jag var väldigt nära på högstadiet sen hände en dum grej och vi tappade kontakten. Men vi har tagit upp kontakten igen och det känns väldigt bra! Har saknat att umgås med henne och nu när vi sågs kändes det som vanligt igen. Man har vuxit upp men inte ifrån varandra. Väldigt roligt att sånt kan hända. 

Vi fikade och pratade i några timmar sedan var det dags för mig att gå till friskis. Gick på ett intervall/flex pass med Soffan. Väldigt jobbig. Har antagligen träningsvärk imorgon men ack så roligt det är. Övningskörde hem efter träningen och soffan körde bakom oss så hon fick se om jag kunde köra eller inte. haha. Det lät som att hon tyckte att det gick bra. Känns väldigt bra! 

Kommentarer:

1 Lisa:

skriven

Att söka på annonser är bra, du skulle kunna utöka ditt jobbsökande med att skicka in lite spontanansökningar till företag som inte har någon annons ute, om du känner att du vill öka dina chanser det vill säga. :)

Svar: Tack så mycket för det förslaget! :)
jagarenfisk

Kommentera här: