we don’t need a cure for the weight of the world

Igår var jag ännu en gång hos tandläkaren. Denna gången var det bara en kort stund, skulle bara ta nya röntgen bilder på min visdomstand som växer inåt för att tandläkaren ska ta bort den. Och idag fick jag brev om en tid i slutet av maj strax innan balen och studenten. Hoppas att det går bra för ska sitta i stolen i 80 minuter.. 

Efter tandläkaren var det dags för skola och efter skolan träffade jag Hajin och jobbade på projektarbetet och fick en del gjort som tur! 

Har hållit på med skolarbeten hela veckan men det tar aldrig slut för tillfället men nu behöver jag vila hjärnan under helgen så det blir en lugn helg för mig. Städade min hylla idag och flyttade om lite, var ett tag sen sist jag flyttade om här i rummet så det behövdes damma en del. Märker i alla fall att jag har saker överallt och blir inte av med någonting.. Önskar att det fanns en låda man kunde gömma under sängen som var oändlig. 

Ikväll blir det fredagsmys med mig själv och mina favorit filmer. Har massa godis i kylen som väntar på att bli uppätet och så har jag två kelsugna katter som stirrar på mig. haha. 

Kommentera här: