Fullspäckad dag, lalala

Min dator är helt knäpp, som vanligt, min bärbara dator håller på att fixas och min bärbara skoldator orkar jag inte sitta med för den måste jag göra massa skolarbeten på sen. Så sitter vid mammas dator istället. 

Strax efter att jag la upp de där snöbilderna i undre inlägget så tittade jag upp och såg årets första snö. Jag säger jämt usch men jag måste ha blivit sjuk för jag blev jätte glad och fick värsta julkänslorna! Jag är dock inte vän med kylan, det vet är något jag vet att jag aldrig kommer att bli. 

Jag har försökt få tag på min praktikkontakt(?) men han har inte svarat så får försöka idag igen. Jag trodde att mitt knä hade blivit bättre med icke sa nicke, vaknade i natt med världens smärta, usch. Får väl ta på det där onda linementet och se om det blir bättre. Jag ska skriva klart några skolarbeten, hitta något att ha på mig ikväll, vänta på posten ihopp om att min bok är med och ikväll kommer några härliga flickor hit på förfest sen blir det till nöjes och se maskinen! Kommer nog bli en väldigt bra dag!
   Några år sen när jag och min syster var bäst på guitar hero så vi fick lite publik. tihi.

Kommentera här: