It went from butterflies fluttering in my stomach, to bees stinging my heart

Dammade huset imorse, sedan la jag mig i solen en stund. Jag tror jag aldrig haft så många olika linjer på kroppen som i år, kanske inte är det smartaste att pendla mellan bikini och bh plus shorts. Men då ser man i alla fall att jag har solat. tihi. 

Åkte in till stan på eftermiddagen och träffade Alexandra! Vi tog en tur till stadsparken, satt där ett tag och prata. Sen tog vi en promenad också. Roligt att träffa henne, är alltid glad efteråt! :d 

Tog bussen till grava kyrka så att jag kunde övningsköra hem därifrån. Sen satte jag fötterna i ett efterlängtat fotbad, mina fötter hatar mig. Sen städade jag toaletterna. Nu har jag sett några avsnitt av hart of dixie, men har tagit en paus nu och sitter och sjunger till en spellista med låtar ifrån vampire diraries. 

Jag älskar musiken därifrån. Den är ibland ledsam, alltid känslofylld, ibland glad och man hittar alltid någon låt som passar ens humör. Och dom förklara ofta känslorna som jag håller inombords som jag får släppa ut när jag sjunger med.

Kommentarer:

1 Madelene:

skriven

Ja det kan vi! :D

Kommentera här: