Anna Karenina

I fredags var jag på bio med Madelene och Ellinor, vi såg Anna Karenina, jag tyckte om den, den var bra och väldigt intressant gjord, på ett sett jag inte sett förut. Blev lite ställd av slutet för jag förstod det inte riktigt men får se den igen någon gång så förstår jag säkert. 

Vi gick på en tidig bio så den var redan slut klockan fem, kom dock hem vid sju, då åt jag och mamma en hemmagjord sallad, som var vääldigt god. Spenderade resten av kvällen med vänner-serien men somnade väldigt tidigt. 

I lördags gjorde jag inte så jätte mycket, hade huvudvärk och ont i magen, så kände för att tycka synd om mig själv och bara slöa. Kollade såklart på melodifestivalen på kvällen med mina föräldrar, de båda som jag höll på kom till finalen så jag var nöjd. Somnade strax efter att melodifestivalen var slut. 

I söndags så gick jag upp tidigt för att hinna med halv tio bussen, så jag hann gå på ett medelpass klockan elva på friskis med soffan! Det var underbart att äntligen träna igen men det kommer ta låång tid innan jag är i form igen, så kommer säkert klaga på träningsvärk ett tag. 

Efter passet åkte jag hem till Hajin för att jobba på projektarbetet och vi fick faktiskt något gjort! Sen pratade vi ju om andra saker också eftersom att det var ett tag sen vi sågs sist. 

Har haft en bra helg men har inte en bra måndag. Vaknade ett i natt och fick för mig att det var söndag så att jag inte skulle upp så stängde av larmet, sen vaknade jag fyra igen och kom på att det var måndag och att jag skulle upp. Men jag hade missat att vi började kvart över tio idag så kom en timme för tidigt.. Engelska boken blev väl glad för då hann jag läsa ett till kapitel. Men jag är trött och vill hem igen och sova. 

Kommentera här: