0 Läs mer >>
Det ordnade sig med praktiken igår så att jag fick lappen påskriven. Så på måndag börjar praktiken, hoppas på det bästa. 

Tränade igår efter skolan med soffan, ett väldigt slitsamt pass. Efter passet handlade jag mat med mamma. Ingen av oss hade egentligen inte orken till det så det gick lite långsammare än väntat. Sen skynda vi oss hem, jag hoppade in i duschen sen lagade jag mat, det är så jobbigt att laga mat när man är hungrig, haha. 

Slöade resten av kvällen framför greys anatomy. Vaknade åtta i morse, kunde inte somna om så gick upp och kollade på vampire diaries. Jag är inte den piggaste idag, är täppt i näsan och har väldigt ont i halsen så det blir en vilodag idag. Har nyss städat huset så nu är jag helt slut. Ska se på några avsnitt av greys anatomy och gosa med katterna. 

Just slow down if you...

0 Läs mer >>
Jobbade på projektarbete i skolan idag, framåt går det i alla fall. Åt på stan med madde när vi slutade, sedan skulle jag möta upp han jag ska ha praktik hos men han kom inte så jag fick panik och undrade om jag tog fel på dagen eller plats eller vad som blev fel.. Har fortfarande panik över det. Hatar praktik. 

Mötte upp den nya människan i mitt liv sen i alla fall. Då försökte jag att släppa stressen och ta den i natt och imorgon istället. Det var roligt att träffa han, jag blir på bra humör så det är det enda viktiga. Sen att jag har börjat få en ryckning i ansiktet pågrund av stress kan man stressa över senare, som nu. Kommer inte kunna somna inatt. Troligen så faller man väl ihop när som helst, önskar verkligen att jag klarade av stress bättre. 

stress kan du inte fö...

0 Läs mer >>
Det var skönt att träna igår, sov som en stock i natt. Underbart. Idag var första lektionen inställd så har haft sovmorgon fast jag vaknar tidigt ändå. Men istället för att vakna 6 så vaknade jag åtta, så det duger tycker jag. Vi fick egentligen fått denna tiden till att jobba med samhällskunskap men vi har det på eftermiddagen idag också så mitt huvud orkar inte hålla på med det hela dagen, då går jag nog i sönder. 

Jag har ju inte berättat om min helg än. Det var så skönt att komma bort och få träffa min syster. Åt massa god mat, shoppade ett par vinröda mjukis och en vinröd väska, gick runt i haga i massa små gulliga affärer, gick på bio(breaking dawn igen, haha), spelade musikquiz, slöa framför tv:n, kände när barnet sparkade och pratade av sig. En väldigt bra helg, saknar henne redan. 

Tiden försvann ganska så snabbt under den enda lektionen jag hade idag, skönt. Träffade Hajin efter skolan, väldigt roligt att få något gjort med projektarbetet så jag kan slappna av lite grann och underbart roligt att få träffa henne och prata av sig. 

Nu ska jag se på greys anatomy tills jag somnar. Bilderna nedan är vad jag köpte i helgen. Mjukisena ser typ lila ut fast de är vinröda haha. 

everything you see, a...

0 Läs mer >>
När jag vaknade i morse kände jag för att gå i pyjamas till skolan.. Men det kan man ju inte göra. Ville egentligen stanna i sängen men har för mycket att göra så det kan jag inte göra. Jag har haft huvudvärk hela dagen, jag borde ta en tablett men känner att det är bättre att ta den innan träningen istället. Men eftersom att jag har huvudvärk och magont så är jag inte på det bästa humöret, och det hörs tydligen. ehe. Det hörs på det sättet jag jag är väldigt ärlig eller nåt, haha. Nej jag vill bara att skoldagen ska ta slut så att jag får träffa soffan, saknar henne. Underbara hon. 

Nu ska jag fortsätta att försöka att jobba.. 

söta flickor försöker...

0 Läs mer >>
Nu har jag packat klart allt inför imorgon och längtar bara efter morgon dagen! Eftersom att jag har packat klart och kommer se på massa film imorgon så orkar jag inte se på tv för tillfället så leker istället med katten, hon tog min skrivbordsstol så jag har gjort en mur med filtar och kuddar runt henne och hon bara sitter och tittar på mig, jag vet dock att direkt när hon rör på sig så kommer allt att rasa och jag kommer skratta.. Har riktigt dålig humor. Ska leka och gosa med henne resten av kvällen, tihi.

jag älskar min katt

0 Läs mer >>
Jag har verkligen slöat med projektarbetet så idag tog jag tag i det och skrev artikel om mina fula, trasiga fötter, haha. Slutade tidigt som varje onsdag, gick in till stan och försökte hitta julklapps inspiration men var ganska tom på ideer. Har kanske bättre lycka i helgen. 

Mötte sedan upp den nya personen i mitt liv, haha kanske inte så ny längre fast det är kul att skriva. Är alltid på superbra humör när jag träffar honom, känns bra att vara lycklig. Gick sen och tränade med soffan, ännu en person jag blir så lycklig av att träffa! 
 
Eftersom att jag inte är helt fri ifrån förkylningen så försökte jag att ta det lugnt men blev helt slutkörd ändå. När jag kom hem lekte jag med katterna, duscha, åt mat och pratade en stund med Hajin i telefonen. Då blev jag ännu gladare, nästan så att jag inte kommer kunna somna sen fast det kommer jag nog pågrund av träningen. Men glad är jag, mycket gladare än igår då jag hade min suris dag. haha. Ska somna till sex and the city nu. 

Let's get together ma...

0 Läs mer >>

bästa julfilmen - Lov...

0 Läs mer >>
Det finns så många serier som jag bara älskar och är helt beroende av, så detta skulle kunna bli en oändlig lista men jag tar de som jag kan kolla om på och se om avsnitten om och om igen, utan att tröttna. haha. 
 

Vampire diaries:
Ian Somerhalder var anledningen till att jag började kolla, jag fortsatte att kolla för att han var med i typ alla scener och för att jag började älska alla andra karaktärer och deras historier. Ett stort plus är att musiken i alla avsnitt är underbar.


Glee:
Sång och dans. Man blir så glad av att se på det, glee gänget är ett gäng man hade känt sig hemma i. Kurt har en av de bästa historierna och är min favorit, speciellt när han är med Blaine. Stor kärlek. 


Pretty little liars:

En av de mest spännande mindfuckande serie som jag har sett. Sitter varje vecka och försöker lista ut vem A är och blir så förvirrad när något man inte tror ska hända händer, eller när man får reda på massa nya hemligheter. Jag blir riktigt otålig ibland och vill bara veta hur allt slutar men ändå vill man inte att det ska ta slut. Underbart bra.
 


Revenge
:
Även i denna serien händer det så mycket saker på samma gång och man vet inte hur det kommer att sluta. När man tror att något ska hända så händer något annat. Kommer bara djupare och djupare in och blir mer och mer beroende. 


Beverly hills 90210
:
Sett på det sedan jag var liten. Sprang hem varje dag efter skolan fastklistrad framför tv:n, var tvungen att se alla avsnitt även fast jag redan sett det miljontals gånger. En favorit serie som jag har med min bästa vän och det är så roligt att kunna umgås med henne och nörda det hur länge som helst utan att tröttna. 


Förhäxad/Charmed
:
Ännu en serie jag ser på med min bästa vän, och kommer aldrig att tröttna på det. Tre kvinnor som kämpar mot det onda istället för att det alltid är killar som är 'superhjälte' aktiga. Så skönt att bara ta fram en box om vi inte har något bättre för oss.

 

 

True blood:
En serie som min mamma fick mig att börja kolla på. Först när jag såg det tänkte jag, vad är detta för knäpp serie egentligen, fula effekter och undrar varför fortsätter jag att kolla.. Men det är något som gör så att man inte kan sluta, jag har dock fortfarande inte riktigt kommit på vad det är. 


Dawsons creek
:
En till barndoms serie. En sån enkel serie egentligen. Man borde bli galen på dawson och det blir jag nog ibland, men den barndoms kärleken blir man kär i ändå och det är en sån enkel serie att se på när man är på dåligt humör. 


How i met your mother
:
En av mina favoriter inom komediserier. Alla roliga, knäppa ideer de har och de fina gråtstunderna. Varje gång jag zappar runt på tv:n och det kommer fram så är jag fast. Man blir så nyfiken på vem mamman är och man sitter och hoppas på att man någon gång ska få se vem mamman är. 


Friends/Vänner
:
Som med dawson's creek så är detta en serie jag ser på om jag är på dåligt humör, ledsen eller sjuk. Jag vill också ha ett sånt gäng som går in till varandra lägenhet utan att knacka för man vet att man inte behöver. Hänga på samma cafe och ha riktigt roliga stunder tillsammans. Det verkar så underbart så man blir på bra humör när man ser på det. 


Criminal minds:
Jag gillar inte svenska kriminal filmer/serier, jag gillar inte csi heller. Men denna serien däremot är jag helt fast i. Hur kommer de på alla dessa psykopater, seriemördare och allt vad det kan vara och den ena är olik den andra, säsong efter säsong är det något nytt och riktigt sjukt. Jag borde vara livrädd efteråt men jag tycker att det är så bra och intressant, väldigt spännande faktiskt. 


Sex and the city
:
Något jag aldrig kommer tröttna på är denna serien. Det är så bra att de gjorde denna serien, jag tror alla tjejer kan känna igen sig i den någon gång i sitt liv. Detta är också en serie som jag kan både se själv när jag är på dåligt humör eller med min bästa vän. Jag kommer aldrig tröttna. 

 

Tv-serier du är beroe...

0 Läs mer >>
Skulle ha gått på bio med Hajin igår men blev riktigt överraskad när en annan kom. Den nya personen i mitt liv, en fin överraskning. tihi. Filmen var riktigt bra och blev väldigt chokad över en liten ändring i filmen som gjorde filmen bättre än boken faktiskt. 

Efter bion mötte vi upp soffan, hennes man och hans vän. Försökte komma in på några barer med 23 årsgräns men det gick ju inte så jätte bra.. Hamnade till slut på tables, satt och pratade ett tag och spelade biljard. Hände så klart en liten grej med en tjej som var på bråkhumör men när händer inte sånt nu för tiden, det förstörde i alla fall inte min kväll, jag hade en väldigt bra kväll! :d 

Idag ska jag träffa Amanda och kika runt efter julklappar kan ju vara bra att börja lite smått istället för att stressa några dagar innan jul. Jag har dock blivit förkyld, nyser hela tiden och är lite hängig men får ta och stå ut, jag vill inte bli sjuk nu. 

Har fått mig en ny favorit låt, kanske ska göra den till min nya ringsingal!
 

A little touch of hea...

0 Läs mer >>
Nu har jag läst ut boken. Ett näst intill perfekt slut men jag vill ha mer men tyvärr så var det sista boken. Men jag kan ju alltid läsa om den och alla andra också, fördelen med att köpa dom istället för att låna, det och att de är så fina i bokhyllan, haha. 

Ska snart laga mat, vet dock inte vad så får använda det lilla av min fantasi som finns. Tänkte göra skolarbeten men jag orkar inte. Det står stilla i huvudet och min extra hårddisk är inte inkopplad eller så är allt borta, jag vet inte vilket av alternativen det är för jag har ingen att fråga. Annars om jag hade den hade jag kunnat jobba med mina bilder.

Trist väder ute också. Härom dagen hade jag ett spring behov men fick träningsvärk i rumpan efter passet i onsdags så nu är det behovet borta. Får se vad jag kommer fram till, ikväll ska jag i alla fall gå på bio, breaking dawn part 2, längtaaaar! 

massa babbel

0 Läs mer >>
Satt med designen på tidningen idag, går sakta framåt.. Gick till biblioteket när jag slutade, satt och läste i den underbara boken. Blev dock lite sömnig så när jag skulle gå och möta upp den nya underbara personen i mitt liv så var jag inte den piggaste, haha. Hoppas det inte märktes. 

Fick sällskap till friskis, tränade själv för att soffan har haft oturen med sjukdom och inte ska hon bli sjuk igen så ska ta i nästa vecka med henne. Den vanliga ledaren var inte där så det var en annan ledare idag så det blev extra jobbigt för man vet inte när man ska ta i och när man kan ta det lite lugnt. Kommer troligen få träningsvärk imorgon, hoppas på att det är i magen, då är det en bra träningsvärk. hehe. 

Nu har jag duschat och ätit mat framför gossip girl. Har nyss pratat med min syster också som nu har bokat biljetter åt mig till nästa helg då jag ska åka till götlaborg och träffa henne!! Längtar som bara den men en vecka kvar.. Nu ska jag lägga mig i sängen med den underbara boken. 

Bara text, min dator ...

0 Läs mer >>

Vilka härliga röster,...

0 Läs mer >>
nu är nästan allt ordnat med praktiken, skönt! skrev även klart kompletteringen av samhällskunskapen i skolan idag och satt med massa indesign tutorials till tidningen. Nu är det bara engelskan kvar men det tar jag imorgon för när jag kom hem hade låg det ett paket ifrån cdon på köksbordet med min efterlängtande bok! Så resten av kvällen ska jag lääääsa hihihi.

lyckligast i världen

0 Läs mer >>
Det blev inte så mycket skolarbeten i fredags, soffan kom tidigare och mådde inte så bra, så tog hand om henne istället. Ska därför sitta med skolarbeten idag efter jag skrivit detta inlägg. Men i alla fall, ifredags kväll hade jag som sagt förfest här hemma, vi blev nio tjejer och jag hade verkligen jätte roligt! 

Sen tog vi taxi in till stan, gick till nöjes, dansade tills maskinen började spela. Hamnade mitt i klungan när de började spela, blev ner buttad fick en ganska stor kille över mig, folk trampa nästan på en, tappade bort mobilen, fick en panikattack och var tvungen att stanna tills stängning, för att hitta mobilen och som tur hittade jag rätt vakt som hade den, men gjorde det bästa av situationen och två snälla tjejer av de nio vi var stannade med mig. Maskinen var bra i alla fall men kommer inte gå ut på ett tag. 

Kom hem till soffan och hennes man vid tre tiden, somnade direkt. Vaknade vid nio i lördags, höll sjuklingen soffan sällskap ett tag och tog hand om henne. Sen åkte jag in till stan och köpte en farsdags present. Tog bussen hem, pratade sönder min mamma och tjatade om mat. Efter maten la jag mig och sov till james bond. Resten av kvällen såg jag på några andra bond filmer och charlies änglar. 

Idag ska jag stanna i sängen med skoldatorn och göra skolarbeten, äta choklad och fira farsdag! 

Jag vill vara en ball...

0 Läs mer >>
Min dator är helt knäpp, som vanligt, min bärbara dator håller på att fixas och min bärbara skoldator orkar jag inte sitta med för den måste jag göra massa skolarbeten på sen. Så sitter vid mammas dator istället. 

Strax efter att jag la upp de där snöbilderna i undre inlägget så tittade jag upp och såg årets första snö. Jag säger jämt usch men jag måste ha blivit sjuk för jag blev jätte glad och fick värsta julkänslorna! Jag är dock inte vän med kylan, det vet är något jag vet att jag aldrig kommer att bli. 

Jag har försökt få tag på min praktikkontakt(?) men han har inte svarat så får försöka idag igen. Jag trodde att mitt knä hade blivit bättre med icke sa nicke, vaknade i natt med världens smärta, usch. Får väl ta på det där onda linementet och se om det blir bättre. Jag ska skriva klart några skolarbeten, hitta något att ha på mig ikväll, vänta på posten ihopp om att min bok är med och ikväll kommer några härliga flickor hit på förfest sen blir det till nöjes och se maskinen! Kommer nog bli en väldigt bra dag!
   Några år sen när jag och min syster var bäst på guitar hero så vi fick lite publik. tihi.

Fullspäckad dag, lala...

0 Läs mer >>

Dessa bilder får mig ...