0 Läs mer >>
Vaknade kvart i åtta i morse och såg att solen sken. Gick ut direkt och satte mig i solen och åt frukost, läste i en bok och solade. Hur skönt som helst men runt halv elva kom det fullt med stora mörka moln så gick in. Nu växlar med mellan sol och mörker. Det är så irriterande när vädret inte kan bestämma sig. Visst kan det få vara lite moln på himlen men inte så här mörka. Det känns så meningslöst att försöka sola. Speciellt när man är ensam. 

Detta är nackdelen med att vara hemma medans alla andra är i skolan. Detta är nackdelen med att bo på landet och utan körkort. Är ännu en gång uttråkad och har ingen fantasi. Värken i tanden är i stort sett över nu i alla fall och jag kan äntligen öppna munnen normalt igen. Skönt. Det är väl i ett sånt här läge man ska söka jobb men det känns så omöjligt. Nej jag ska allt komma på någonting. 

Morgonpigg

0 Läs mer >>
Det är bättre med tanden nu är bara svullnad kvar. Har ett munsår också så det är jobbigt att öppna munnen så det går långsamare att äta och äter bara på ena sidan men allt har nog gått över snart. 

Behövde inte gå på lektion idag så har stannat inne pågrund av det trista vädret. Har städat här hemma, läst lite och slö tittat på serier. 

Jag har även namnsdag idag och pappa kom ihåg det och gav mig en chokladkaka. MUMS! Fast det är nötter i den  så jag vågar inte äta den än, väntar tills jag mår bättre i munnen och då ska jag njuta! tihi. 

Namnsdag

0 Läs mer >>
 Åh herre.. Vad är jag inte beroende utav? Antagligen alldeles för mycket. Serier, filmer, kärleksböcker, kläder, skor, väskor, kakor, creme fraishe och min största svaghet är choklad. 

Följer för många serier och pratar och drömmer om dom för ofta. Har en stor filmsamling och ser om de flesta om och om igen tills jag i princip kan alla repliker. Läser oftast mest böcker med fina och tragiska kärlekshistorier och får inte nog. Min garderob är fullproppad med kläder och kan stå i flera timmar och bara titta på dom. Ändå känns det som om att någonting alltid fattas. Den största delen av skogarderoben i hallen består av mina skor, även på mattan där vi ställer av oss skorna. Min dörr till rummet går inte att öppna helt och hållet för att alla väskor tar i väggen. Om någon bjuder mig på fika eller om det finns kakor hemma är de slut fort. Jag har creme fraishe på nästan allting jag äter. Om jag kommer i närheten av choklad kan jag inte sluta äta och har ett jobbigt sug efteråt när allt är slut. Det kommer aldrig att vara äkligt i min värld, hur mycket jag än äter.

Efter detta kan jag nog helt klart säga att jag är beroende av för mycket. Säkert mer än vad jag har tagit upp. Men så länge som jag kan leva med det och är lycklig så är det helt ok.
 

Det här är jag beroen...

0 Läs mer >>
Linjerna försvann igår så nu är jag bara lite röd men det går nog över om några dagar. Idag hade jag studiepass på morgonen och då blev min lilla fotobok nästan klar. Ska bara ändra om lite i den. Åt lunch och sedan gick jag iväg till tandläkaren för att ta bort en av mina visdomständer som växt fel, in på mina andra tänder istället för uppåt. 

Tur att jag har fått en ny tandläkare som är väldigt trevlig och pratglad. Jag kände mig redan då mer avslappnad. Men när borren kom önskade jag att jag sov.. Usch för det ljudet, hela huvudet skakade. Sen fick jag en bomullstuss i munnen. Inte så jätte mysig. Men det värsta var några timmar efteråt och nu när bedövningen är borta. Det värker riktigt mycket och det var inte så lätt att äta men fick i mig lite nudlar och ost. haha. 

Pojkvännen åkte iväg på studentresa idag. Saknar han redan. Han ringde förut och tyckte synd om mig i alla fall. Kändes lite bättre då. Kommer nog kännas bättre inatt när jag får sova och ta värktabletter som förmodligen tar bort smärtan. 

Visdomstanden är nu b...

0 Läs mer >>
Ligger ute i det fina solvädret, har varit ute sen nio imorse. Försöker att få bort lite linjer som jag fick förra veckan, haha. Läser i 'den tomma stolen' just nu och senare idag ska jag laga mat till mamma eftersom att det är morsdag, och hon bestämde såklart något helt nytt så får se hur det går!

livsnjutaren

0 Läs mer >>
Nu är jag äntligen klar med religionen. Nu ska jag bara fota för fullt hela veckan sedan är jag klar med allting. Det känns så underbart. Räknar verkligen ner dagarna nu. Jag vill springa ut genom dörrarna och komma ifrån skolvärlden en stund och göra mitt bästa för att testa på arbetslivet. Det enda jag behöver bekymra mig över nu typ är vad jag vill ha i studentpresent för jag har ingen aning. För tillfället känns det som om att jag har allt jag behöver, om man tänker på saker. Känns väldigt konstigt men det är ju faktiskt något bra och skönt att inte sträva efter saker/prylar för en gångs skull. 

Snart är det över ige...

1 Läs mer >>
Det är mitten av maj och det är fortfarande kallt på morgonen.. Trodde att vinden skulle blåsa iväg med mina öron. Och när jag kom in til skolan fick jag världens värk i huvudet, dumma vind. Vi är dödsfiender, vinden och jag. Sitter ensam i skolan just nu, alla andra har tagit en liten sovmorgon. Vill skära ut mina öron men förutom det så är jag på strålande humör. Första lektionen idag är foto så ska låna en kamera, orkade inte bära på min egna, och ta bussen till universitetet. Det ska finnas fina körsbärsträd där. Måste fota mycket nu så att jag får någon slags chans till betyget jag strävar efter. 

Har engelska i eftermiddag. Vet inte vad vi ska göra men jag hoppas på att jag är klar med allting så att det inte är så att jag har missat något. När jag kommer hem somnar jag nog direkt för jag är helt slut i huvudet. 

Räknar ner dagarna

0 Läs mer >>
Har nyss varit på ett informationsmöte om ett helgjobb med att dela ut reklam. Låter inte som ett drömjobb eller den bästa lönen men det är någon som ger en lite extra pengar och motion eftersom att jag kommer att få cykla runt. Ska testa på det nästa helg och se vad jag tycker om det så får vi se. Det är ju bättre än ingenting då har man något att skriva upp när man söker andra jobb sen. Ska snart gå på ett pluspass och börjar komma igång nu igen så hoppas att sjukdomarna håller sig borta nu.

Mobilbloggar

0 Läs mer >>
Det finns många saker man stör sig på i världen. Men något jag stör mig på i princip varje dag är rökning. Det finns överallt man kommer inte undan. Det finns alltid rökplatser någonstans och fimpar överallt. Det finns på fester, skolgårdar, stan och utomlands. Enda platsen man är helt fri ifrån det en hel dag är typ om man stannar hemma. Jag har aldrig förstått grejen med det, det stinker, sätter sig i kläderna, smakar skit, irriterar alla som inte röker, är en bortförklaring på att man ska må bättre av det när jag är tex upprörd och det kan ge en cancer. Förstår inte hur folk kan tycka om det och förstår inte varför man feströker heller för del delen. Aldrig något som jag har gjort och kommer aldrig göra för jag ser ingen meningen med det och förstår inte varför det inte är olagligt. 

Det här stör mig

1 Läs mer >>
Jag är inte en mobil person.. Jag bara tappar dom så att de långsamt går i sönder. Nu vill den inte ta emot mms, låsknappen på skärmen syns inte alltid, den blir kokhet när jag ringer med den, det försvinner bilder och musik. Allt händer antagligen för att jag har tappat den så många gånger men den har i alla fall inga sprickor så den ser ju fin ut. Och det är ingen ide att köpa någon ny för den kommer bara gå sönder den också. Jag önskar att jag levde i en värld där jag inte behövde en mobil. Jag önskar att jag inte var så klumpig. 

Jag hatar mobiler

0 Läs mer >>
Nu är nästan alla skolarbeten klara så därför har jag fått slappna av lite denna helgen. Jag och mamma tog oss därför en biltur till göteborg och hälsade på min syster och systerdotter! Vi umgicks bara och min syster bakade en underbart god chokladtårta. Vi tog oss en liten tur till en park i göteborg också där jag tog kort på blommor, tihi. Vi åkte hem på lördag eftermiddag och jag sjöng hela vägen dit och hem, hehe. 

Just det, jag fick med mig lite kläder från min syster också. Hon hade renast bort kläder som hon inte passar i längre så nu har jag några nya byxor. Skönt att inte behöva köpa det själv. Fick med mig ett par klackskor också som jag kan ha på studenten haha. 
 
Igår tränade jag med soffan på morgonen sedan åkte jag hem till pojkvännen som hade släktkalas för honom och hans systers pojkvän. Det var lika trevligt som alltid.  

Nu sitter jag i skolan och orkar inte göra några skoluppgifter. Men började på fotoboken i alla fall. Snart är det lunch sen har vi media så får se om läraren har kollat igenom projektabetet eller inte. 

Pratat bebisspråk i g...

0 Läs mer >>
Sitter ute i den härliga solvärmen och väntar på bussen. Har nyss varit på stan med pojkvännen och letat efter bal-/studentkläder åt honom. Hittade några saker iallafall och jag hittade äntligen en kofta till min balklänning så hoppas de passar ihop sen. När jag kommer hem ska jag göra klart det sista till projektarbetet sedan är jag äntligen klar med det och då har jag bara några få uppgifter kvar i andra ämnen så skönt!!

solen är välkommen!!

0 Läs mer >>
Snart är all stress över och jag kan andas igen och fokusera mer på min älskade blogg med lyckliga saker. På onsdag då ska jag vara klar med det eviga projektarbetet och kommer äntligen kunna sova igen. Bara några dagar kvar sen är jag igång igen förhoppningsvis.

Snart är det över