everything you see, ain't always what it seems

Det var skönt att träna igår, sov som en stock i natt. Underbart. Idag var första lektionen inställd så har haft sovmorgon fast jag vaknar tidigt ändå. Men istället för att vakna 6 så vaknade jag åtta, så det duger tycker jag. Vi fick egentligen fått denna tiden till att jobba med samhällskunskap men vi har det på eftermiddagen idag också så mitt huvud orkar inte hålla på med det hela dagen, då går jag nog i sönder. 

Jag har ju inte berättat om min helg än. Det var så skönt att komma bort och få träffa min syster. Åt massa god mat, shoppade ett par vinröda mjukis och en vinröd väska, gick runt i haga i massa små gulliga affärer, gick på bio(breaking dawn igen, haha), spelade musikquiz, slöa framför tv:n, kände när barnet sparkade och pratade av sig. En väldigt bra helg, saknar henne redan. 

Tiden försvann ganska så snabbt under den enda lektionen jag hade idag, skönt. Träffade Hajin efter skolan, väldigt roligt att få något gjort med projektarbetet så jag kan slappna av lite grann och underbart roligt att få träffa henne och prata av sig. 

Nu ska jag se på greys anatomy tills jag somnar. Bilderna nedan är vad jag köpte i helgen. Mjukisena ser typ lila ut fast de är vinröda haha. 

Kommentera här: