You took my heart and you took my pride away

Fotade för fullt igår med fotografen, ska gå igenom bilderna imorgon. Fikade med Madelene och Amanda igår också, lika roligt som alltid,  bara typ sju veckor kvar tills man sitter med dom i skolan igen.. Önskar att det var imorgon. 

Idag har jag jobbat på mitt fotoprojekt, tränat och städat. Var tvungen att sätta på mig gummihandskar idag för jag tappade en del av toaborsten i toaletten.. Usch.. Jag är fortfarande skärrad. 

Såg nyss på sista criminal minds för i år. Var en man som knäckte och sträckte ut ben på människor för att göra dem till marionettdockor, efter det avsnittet kommer jag ha svårt att somna i natt utan mardrömmar. Nu skulle vara en bra tid att sova med någon men ack så får jag klara mig med nallebjörnen. 

Hittade förresten en klänning idag som jag skulle kunna köpa och ha som balklänning ska iväg och prova den imorgon och hoppas på det bästa. Den var så fin. 

Många är på studentfest nu men inte jag. För jag är fattig och vill inte klä ut mig. Väntar tills nyår istället, då ska jag ha roligt. Nu ska jag istället somna till pretty little liars, haha. 
Gammal bild men är ego. 

Kommentera här: