Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkaren..

Idag gick jag upp tidigt, halv sju, för att jag skulle till tandläkaren. Jag tycker att jag blir kallad dit för ofta, jag kanske borde använda tandtråd oftare.. Men det är så tråååååååkigt. 

Eftersom att jag åkte in till stan imorse för tandläkaren ville jag inte åka hem, så jag gick runt och letade efter en present till min bror. Sen kom Soffan och gjorde mig sällskap. Det var en vecka sen vi sågs sist, alldeles för lång tid. Älskar att träffa henne och bara få ut allt jag känner och gå runt och grina på stan om jag skulle känna för det. Hon är ju min bästa vän av en anledning! 

Åkte hem till henne en stund och slöa framför tv:n. Då kom tröttheten ikapp mig, så kommer somna snart nu, men iallafall var där en stund sen åkte jag till bussstation och fixa det nya busskortet. Skönt att ha det klart, fast jag förstår mig inte på det nya systemet, men man lär väl sig. 

Har nu hunnit med att bråka med katten, ätit, uppdaterat min tumblr och sett på det senaste true blood avsnittet. Nu som sagt somnar jag snart så ska sätta på gilmore girls tills jag somnar.

Kommentera här: