This is a future memory: it's where your boyfriend whispered to you that he loved you.

Skulle vara duktig och lägga ner mig och följa en lång tutorial i photoshop så måste jag starta om programmet för att några nya brushes skulle fungera så gick det inte att starta photoshop igen.. Googla runt för att hitta lösningar men hittade inga så fick gå världens genväg för att gå runt det typ och då funka det igen. Men då var jag för grinig för att fortsätta så fortsätter till veckan med det. 

Gick hem till Alexandra när hade slutat och vi stannade inne pågrund av det alldeles för växlande vädret, men det var mycket trevligt att bara sitta hos henne och prata, fika och dricka kaffe utan att bli dålig i magen för en gångs skull! Timmarna bara flög förbi tills det blev dags att dra sig hem och äta tacos med familjen. :d 

Nu har jag nyss sett på nya avsnitt av vampire diaries och the secret circle. Är helt stum efter de avsnitten och drivs till vansinne när jag vet att det kommer ta en vecka innan jag får se nästa avsnitt. Pågrund av det ska jag gå och lägga mig och drömma fram något trevligt.

Kommentera här: