Din telefon

 Jag har haft många olika telefoner. Den första var den där så kallade tegelstenen sen även några andra i alla olika modeller. Men jag tappar dom hela tiden så efter några år har jag fått köpa nya. Förra året ville jag börja använda en av mina tegelstenar men batteriet var helt dött så det gick inte. Sen vill man kanske kunna använda internet så att man är lite med i tiden, men en iphone skulle aldrig överleva i mina händer så det är en telefon som jag aldrig kommer att äga. 

Istället har jag en sony ericsson xperia x8, den är vit och lite rosa på baksida, har även ett extra skal som är blått. Hittills har jag inte tappat den så jätte många gånger så inga sprickor än. Det som krånglar på den är facebook och  att skärmen blir helt kokhet när jag pratar i telefonen. Men därför har man ett headset så blir öronen glada. 

Jag är nöjd så länge som jag kan ringa med ett headset, smsa och surfa runt lite på nätet. Dock så saknar jag knappsatsen.. Det sista jag har att säga är att när jag tappar bort den får jag panik, för det känns som en del av en själv har försvunnit, tragiskt nog.
 

Kommentera här: