Alla-hjärtans-dag

Var i den saknade studion och fotade lite i morse med Madelene och Ellinor, tror att det blev några fina bilder! På lunchen gick vi till McDonalds, och eftersom att det är allahjärtansdag idag så försökte jag att vara snäll och skulle bjuda dom på glass, bara för att, men nej maskinen var trasig.. Vi var förbi burger king också men deras var också trasig. Det var elakt tyckte jag.. 

Efter att vi hade ätit gick vi till karlstad CCC för att kolla in sommarjobbsmässan, men det var mycket folk på liten yta, de var bara på en plan, så såg inte så mycket. Men försökte i alla fall. 

Efter mässan satt vi på bussstation ett tag när de väntade på sina bussar, då planerade vi att gå på bio imorgon, lääängtar! När hade åkt mötte jag upp pojkvännen och hade oturen nog att halka och landa på knät, det blöder inget men tror att jag kommer vakna med ett blåmärke imorgon.. Följde i alla fall med pojkvännen hem, fick en fin ros och godis, tihi. Vi myste resten av dagen och kollade på how i met your mother, en väldigt bra dag faktiskt! 

Nu är jag hemma och har söta titti i knät, hon är äntligen på goshumör, hon har inte varit hos mig på ett tag för nalle har alltid varit här men nu är han hos mamma så kom hon äntligen hit. Ska gosa med henne resten av kvällen och se på vänner. 

Kommentera här: