min vecka

Jag hade det jättebra i göteborg med min syster. Hann med ett par promenader med många uppförsbackar så hade träningsvärk i rumpan efteråt. Åt god mat och blev endel tvtittande på kvällarna och massa godisätande såklart. Lite shopping blev det också. Jag har ju ett seriöst beroende av väskor så köpte såklart en ny.. shoppaväskorholic kan man kalla mig. 

Kom hem i fredags då umgicks jag med mamma ett tag. På kvällen övningskörde jag till bergvik för första gången och det gick kanske inte riktigt så jättebra men överlevde i alla fall. Körde vidare hem till soffan sedan och hade myskväll med henne! 

I lördags tog jag mig en lång sovmorgon och stannade i sängen resten av dagen för jag behövde vila efter denna veckans aktiviteter. Lånade med mig hem tre säsonger av NCIS så blev ett maraton och nu är jag såklart helt beroende. haha. 

Igår vaknade jag tidigt för att komma iväg och träna med soffan. Har saknat det så mycket och idag har jag träningsvärk. Härligt. Sen senare under dagen kom pojkvännen hit så pluggade vi. Faktiskt så går det att plugga med någon så länge som man pluggar helt olika saker. haha. Lättad över att jag fick något gjort för en gångs skull.

Idag var det dags för skola igen. Vaknade som tur utvilad imorse så hoppas på samma sak imorgon. Fick något gjort på lektionerna också så ska nog klara av dessa veckorna och få bort stressen utan problem. Om allt går som jag vill. 

Gick till mammas jobb efter skolan så att jag slapp åka buss. Vi åkte förbi bergvik för att handla lite och sen fick jag köra hem ifrån bergvik och det gick bättre denna gången!! Stolt över mig själv. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Mest vilat och det får jag aldrig nog av. 
 

Kommentarer:

1 LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands:

skriven

Snygg!! :D

Svar: Ja visst är den!! :D
jagarenfisk

Kommentera här: