Tv-serier du är beroende av

Det finns så många serier som jag bara älskar och är helt beroende av, så detta skulle kunna bli en oändlig lista men jag tar de som jag kan kolla om på och se om avsnitten om och om igen, utan att tröttna. haha. 
 

Vampire diaries:
Ian Somerhalder var anledningen till att jag började kolla, jag fortsatte att kolla för att han var med i typ alla scener och för att jag började älska alla andra karaktärer och deras historier. Ett stort plus är att musiken i alla avsnitt är underbar.


Glee:
Sång och dans. Man blir så glad av att se på det, glee gänget är ett gäng man hade känt sig hemma i. Kurt har en av de bästa historierna och är min favorit, speciellt när han är med Blaine. Stor kärlek. 


Pretty little liars:

En av de mest spännande mindfuckande serie som jag har sett. Sitter varje vecka och försöker lista ut vem A är och blir så förvirrad när något man inte tror ska hända händer, eller när man får reda på massa nya hemligheter. Jag blir riktigt otålig ibland och vill bara veta hur allt slutar men ändå vill man inte att det ska ta slut. Underbart bra.
 


Revenge
:
Även i denna serien händer det så mycket saker på samma gång och man vet inte hur det kommer att sluta. När man tror att något ska hända så händer något annat. Kommer bara djupare och djupare in och blir mer och mer beroende. 


Beverly hills 90210
:
Sett på det sedan jag var liten. Sprang hem varje dag efter skolan fastklistrad framför tv:n, var tvungen att se alla avsnitt även fast jag redan sett det miljontals gånger. En favorit serie som jag har med min bästa vän och det är så roligt att kunna umgås med henne och nörda det hur länge som helst utan att tröttna. 


Förhäxad/Charmed
:
Ännu en serie jag ser på med min bästa vän, och kommer aldrig att tröttna på det. Tre kvinnor som kämpar mot det onda istället för att det alltid är killar som är 'superhjälte' aktiga. Så skönt att bara ta fram en box om vi inte har något bättre för oss.

 

 

True blood:
En serie som min mamma fick mig att börja kolla på. Först när jag såg det tänkte jag, vad är detta för knäpp serie egentligen, fula effekter och undrar varför fortsätter jag att kolla.. Men det är något som gör så att man inte kan sluta, jag har dock fortfarande inte riktigt kommit på vad det är. 


Dawsons creek
:
En till barndoms serie. En sån enkel serie egentligen. Man borde bli galen på dawson och det blir jag nog ibland, men den barndoms kärleken blir man kär i ändå och det är en sån enkel serie att se på när man är på dåligt humör. 


How i met your mother
:
En av mina favoriter inom komediserier. Alla roliga, knäppa ideer de har och de fina gråtstunderna. Varje gång jag zappar runt på tv:n och det kommer fram så är jag fast. Man blir så nyfiken på vem mamman är och man sitter och hoppas på att man någon gång ska få se vem mamman är. 


Friends/Vänner
:
Som med dawson's creek så är detta en serie jag ser på om jag är på dåligt humör, ledsen eller sjuk. Jag vill också ha ett sånt gäng som går in till varandra lägenhet utan att knacka för man vet att man inte behöver. Hänga på samma cafe och ha riktigt roliga stunder tillsammans. Det verkar så underbart så man blir på bra humör när man ser på det. 


Criminal minds:
Jag gillar inte svenska kriminal filmer/serier, jag gillar inte csi heller. Men denna serien däremot är jag helt fast i. Hur kommer de på alla dessa psykopater, seriemördare och allt vad det kan vara och den ena är olik den andra, säsong efter säsong är det något nytt och riktigt sjukt. Jag borde vara livrädd efteråt men jag tycker att det är så bra och intressant, väldigt spännande faktiskt. 


Sex and the city
:
Något jag aldrig kommer tröttna på är denna serien. Det är så bra att de gjorde denna serien, jag tror alla tjejer kan känna igen sig i den någon gång i sitt liv. Detta är också en serie som jag kan både se själv när jag är på dåligt humör eller med min bästa vän. Jag kommer aldrig tröttna. 

 

Kommentera här: