Dags för julgranspynt

Det blev inget med att ligga ute i snön i torsdags natt. Det var för monligt för att jag skulle kunna se något.. Igår var jag på stan med pappa, hjälpte han att köpa de sista julklapparna, så köpte jag en present till mamma som fyller år på tisdag. 

Åkte förbi skolan för att lämna tillbaka blixten jag lånade också. Resten av dagen slöa jag, sen lagade jag mat med mamma, såg på diggeloo med föräldrarna, sen såg jag två bra filmer med mig själv. What to expect when you are expecting och modig. Två roliga men modig var även väldigt gullig, som de flesta animerade filmer är. 


Nu har jag nyss varit i uterummet och tagit upp granen och satt i ljus, så jag har alltså stått och frysit samtidigt som jag blivit arg på ljusen som bara trasslar ihop sig så nu sitter de jätte fult på granen. Nu ville mamma att jag skulle fortsätta att sätta upp ljusslingor och grejer men jag måste värma mig först, det är ju som att stå ute där, enda skillnaden är nog att jag inte får snö på mig. 

Ska baka sen också, har inte bakat såhär ofta på länge, det är ett under att vi har kvar burkar att lägga bakverken i. haha. 
En bild från senaste året 2010 (om jag minns rätt) då det var så mycket snö som nu. 

Kommentera här: